Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έλα στη θέση μου: Το πραγματικό πρόσωπο του Μάρκου αποκαλύπτεται και έρχονται... ανατροπές

Οι σημερινές 29/9 εξελίξεις

Έλα στη θέση μου: Το πραγματικό πρόσωπο του Μάρκου αποκαλύπτεται και έρχονται... ανατροπές
TV24 29.09.2020 14:53
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στο σημερινό 29/9 επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου, θα αποκαλυφθεί το πραγματικό πρόσωπο του Μάρκου και πρόκειται να έρθουν ανατροπές.

Έτσι θα αποκαλυφθεί στην σειρά Έλα στη θέση μου το πραγματικό πρόσωπο του Μάρκου

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 12

Ο Μάρκος αποκαλύπτει στην Σύλβια ότι είναι γιος του Ανδρέα ενώ στην εταιρία φτάνει μία μυστήρια επιστολή με παραλήπτη τον Δαμιανό. Ο Λεωνίδας και ο Βλάσης προσπαθούν να καταλάβουν αν κρύβεται ο Μάρκος πίσω από την εξαφάνιση του Ανδρέα και ο Ατσαλάκης έρχεται στα χέρια με τον Μίμη για χάρη της Λατάνιας.

Έλα στη θέση μου εξελίξεις 29/9 alpha

Παράλληλα, ο Θοδωρής προσπαθεί να πείσει τον Βλάση να κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα και η Ρενάτα με τον Αχιλλέα βάζουν την τελευταία υπογραφή για το διαζύγιο τους. Τι ανατροπές θα φέρει η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Μάρκου; Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας; Δείτε εδώ αναλυτικά τις αποκαλύψεις που θα κάνει.

Έλα στη θέση μου: Γάμος στη σειρά του ALPHA

Ο Δαμιανός μαθαίνει μια μεγάλη αλήθεια που τον σοκάρει. Ομως του δίνει και την ευκαιρία να ξανασκεφτεί πολλά πράγματα και να κάνει μια καινούρια αρχή. Αλλά όχι μόνος. Με τη Ζωγραφιά που δέχεται να γίνει γυναίκα του. Θα γίνει ο γάμος τους στην σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου.

O Δαμιανός απαιτεί ξανά να μάθει ποια είναι η σχέση της Ζωγραφιάς με το αφεντικό της. Η αλήθεια είναι πολύ κοντά στο να αποκαλυφθεί. Ο Δαμιανός μαθαίνει ότι ο Μάρκος είναι αδελφός του και γιος του Αντρέα και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του. «Ο Μάρκος; Αδελφός μου;», μονολογεί σοκαρισμένος και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Θέλει τον χρόνο του μέχρι να το συνειδητοποιήσει. Ομως το δέχεται και μαζί με τον Μάρκο πηγαίνουν στην έπαυλη για να βρουν τη Σύλβια και να της πουν κι εκείνης τα νέα.

Οταν φτάνουν, ο Μάρκος της αποκαλύπτει: «Σύλβια, είναι κάτι που πρέπει να μάθεις. Ο Αντρέας είναι πατέρας μου. Είμαστε αδέλφια». Εκείνη είναι τόσο ενθουσιασμένη με τα όσα ακούει που δεν μπορεί να το πιστέψει. Γι’ αυτό και θέλει να κάνει μια μεγάλη γιορτή. Αργότερα η Ζωγραφιά και ο Δαμιανός αποφασίζουν να παντρευτούν. «Τι λες; Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;», τη ρωτάει εκείνος και η κοπέλα δέχεται με όλη της την καρδιά. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως βρέθηκαν έναν βήμα πριν το θάνατο.

Έλα στη θέση μου Δαμιανός Ζωγραφιά γάμος

ALPHA - Έλα στη θέση μου: Η Σύλβια βρίσκεται προ εκπλήξεων με το γάμο

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο. Ο Δαμιανός όμως δεν μένει εκεί. Θέλει να κάνει μια καινούρια αρχή. Γι’ αυτό και προτείνει στη μέλλουσα γυναίκα του: «Τι λες να πάμε μαζί στη Σαμόα; Να χτίσουμε εκεί το μέλλον μας και την κοινή μας ζωή;». Η Ζωγραφιά λέει το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Δαμιανός και η Ζωγραφιά, αφού έχουν κάνει τα ξεκαθαρίσματά τους με τον παρελθόν τους κι αφού έχουν πλέον ανοίξει νέους ορίζοντες, ετοιμάζονται να φύγουν για πάντα. Η Σύλβια, που έχει ενθουσιαστεί με τη μεγάλη γιορτή για τον καινούριο της συγγενή, θα βρεθεί προ εκπλήξεων - ευχάριστων και δυσάρεστων.

Γιατί την ώρα που ο ένας της αδελφός μπαίνει στη ζωή της ο άλλος φεύγει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν και τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά και για τον Αχιλλέα, που γίνεται ο νέος πρόεδρος της Σόφο και τα ξαναβρίσκει με τον Λεωνίδα, ξαφνικά ανακαλύπτει τη νέα κίνηση-ματ του Μάρκου, που έχει να κάνει με τη Ρενάτα. Θα τη χάσει για πάντα… ή υπάρχει ελπίδα;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλα στη θέση μου: «Βόμβα» - Ο Βλάσης χάνει το παιδί του

Εξελίξεις με το Έλα στη θέση μου - Η ανακοίνωση του ALPHA

Share