"Παρουσιάστε!": Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό (29/09) επεισόδιο - Τα πάνω κάτω στο στρατόπεδο

Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μπορεί το πρώτο επεισόδιο της σειράς "Παρουσιάστε!" να ήταν ανατρεπτικό, αλλά το σημερινό (29/09) θα σπάσει κάθε ρεκόρ σε τηλεθέαση!

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν είναι: Γιάννης Μπέζος, Μανώλης Μαυροματάκης, Λένα Ουζουνίδου, Βαλέρια Κουρούπη, Βασιλική Τρουφάκου, Σταύρος Μαρκάλας, Ελεάνα Καυκαλά, Κυριάκος Σαλής, Βίκτωρας Πέτσας, Μάνος Καζαμίας, Ιωάννης Απέργης, Αλέξης Βιδαλάκης, Μάριος Δερβιτσιώτης, Γιώργος Ζυγούρης, Ηρακλής Κωστάκης, Θάλεια Σταματέλου.

Στον ρόλο του Ταξίαρχου ο Θοδωρής Κατσαφάδος

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος, Μιχάλης Βογιατζάκης

Ιδέα-Σενάριο: Μάκης Πιτταράς

Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions

Περίληψη 2ου επεισοδίου της σειράς "Παρουσιάστε!"

Παρουσιάστε σημερινό επεισόδιο 29/09

Το πολυπόθητο μηχάνημα του ΝΑΤΟ παραμένει στα χέρια του Σκορδά, αλλά… χαλασμένο. Στα χέρια του Σκορδά, όμως, βρίσκεται και η ανθυπολοχαγός Βαρκάρη, που κρατείται όμηρος ως αντίποινο για τη δολιοφθορά του πατέρα της, Γούλα. Μετά από σειρά παρεξηγήσεων, ο Σκορδάς συνειδητοποιεί ότι ίσως δεν φταίει ο ορκισμένος του εχθρός για την ζημιά. Κι ενώ ο πραγματικός υπαίτιος κρύβεται απ' το φως του ήλιου, όλο το στρατόπεδο πασχίζει να επισκευάσει το καταραμένο μηχάνημα προτού φτάσει ο Ταξίαρχος για επιθεώρηση και πέσει η τιμωρία του αιώνα…

Διαβάστε εδώ επίσης όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας!

"Παρουσιάστε" - τηλεθέαση: Σούσουρο με τα νούμερα της χθεσινής 28/9 πρεμιέρας! Δεν έχει ξαναγίνει...

Η νέα σειρά του Γιάννη Μπέζου στον ΑΝΤ1, Παρουσιάστε, φαίνεται πως ήρθε για να μείνει αφού ακόμα δεν έκανε πρεμιέρα και κατάφερε να προκαλέσει σούσουρο με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε!

Συγκεκριμένα, η σειρά Παρουσιάστε, ενώ απέναντί της έχει έναν πολύ δυνατό ανταγωνισμό - αφού παίζει και το GNTM 3 - κατάφερε με το καλησπέρα σας να σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό!

Για την ακρίβεια, αν την πρώτη ημέρα προβολής της στο δυναμικό κοινό έκανε το απίστευτο 23,3% τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να χτυπήσει... πιο κόκκινο πεθαίνεις! Οι ανταγωνιστές πρέπει να αρχίσουν να φοβούνται μάλλον...

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 12,4
  • ALPHA: Αγγελική 9,5
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 15,2
  • ΑΝΤ1: Παρουσιάστε - πρεμιέρα 23,3
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 27,3
  • STAR: Greece Next Top Model 24,4
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 10,9
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 4,5
  • OPEN: Ώρες αγωνίας 5,8

Να σημειωθεί ότι στα τέταρτα που η σειρά βρέθηκε απέναντι από το GNTM 3 επικράτησε σε ποσοστά αφού εκείνη έκανε 22,8-26,1-21,8-22,6 3 ενώ το ριάλιτι του STAR: 17.7-23.3-25.8-19.2.

Δείτε εδώ όλα τα ποσοστά που σημειώθηκαν για τα προγράμματα της Δευτέρας 28/9 αναλυτικά!