Άγριες Μέλισσες: Ανακωχή για αδερφές Σταμίρη και Σεβαστούς!

"Βόμβα" μεγατόνων με φωτογραφίες ντοκουμέντο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Ανακωχή για αδερφές Σταμίρη και Σεβαστούς!

Μπορούν οι αδερφές Σταμίρη να συνυπάρξουν με τους Σεβαστούς; Και όμως, οι αιώνιοι εχθροί στις Άγριες Μέλισσες άφησαν για λίγο τα μίση και τα πάθη που βιώνουν στη σειρά και σύσσωμοι οι ηθοποιοί που λατρεύουν για δεύτερη χρονιά οι τηλεθεατές συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής για την καθιερωμένη τους φωτογράφιση.

Με πρώτη και καλύτερη τη Μαρία Κίτσου που έφτασε από νωρίς και έδωσε τον παλμό στην παρέα των «Μελισσών» αφού, όπως λένε και οι συμπρωταγωνιστές της, στα γυρίσματα είναι γνωστό πειραχτήρι με το χιούμορ της. Η Μαρία, φυσικά, μιλούσε διαρκώς στον τηλεοπτικό της έρωτα και γείτονά της Δημήτρη Γκοτσόπουλο, αλλά και στον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο δεύτερος είναι το νέο αίμα στα επόμενα επεισόδια, υποδυόμενος τον διευθυντή των φυλακών όπου θα βρίσκεται η Λενιώ, και θα παίξει καθοριστικό... έως και δραματικό ρόλο στη ζωή της. Φορώντας τα ακουστικά του μπήκε σαν... σίφουνας στον χώρο της φωτογράφισης ο Αργύρης Πανταζάρας κρατώντας και τις παραγγελίες για τον καφέ!

Φωτογραφία από την ανακωχή των αδερφών Σταμίρη με τους Σεβαστούς

Ανακωχή στις Άγριες Μέλισσες Σεβαστοί αδερφές Σταμίρη

Ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Τάκη, ενός μπουζουξή που θα γίνει ο σύντροφος και ο προστάτης της Δανάης Μιχαλάκη (της τηλεοπτικής Δρόσως) όταν εκείνη θα φύγει από το Διαφάνι για να ζήσει στην Αθήνα, ενώ ο Γιάννης Κουκουράκης ήρθε συνοδευόμενος από την αγαπημένη του σκυλίτσα, την οποία ποτέ δεν αποχωρίζεται. Υπέρκομψη η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία για πρώτη φορά μάλιστα αποχωρίζεται τα μαύρα ρούχα της Μυρσίνης, δείγμα αλλαγών στη σειρά στα επόμενα επεισόδια.

Δείτε ποιος ηθοποιός φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες και πάει σε νέα σειρά του Mega!

Ο βιασμός της Λενιώς και η έξοδος από τη φυλακή!

Πληρώνοντας το τίμημα της δολοφονίας από ατύχημα του Σέργιου, η Λενιώ φυλακίζεται, αλλά ετοιμάζεται να ζήσει... μαύρες μέρες, καθώς τη βιάζει ο διευθυντής των φυλακών. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ωστόσο και την έξοδό της από τη φυλακή και την επιστροφή της στο Διαφάνι, έξι χρόνια μετά, που θα συμπέσει και με την επιστροφή του Δούκα. Τίποτε όμως πια δεν θα είναι το ίδιο στο χωριό!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ