8 Λέξεις: Ένα όπλο φέρνει τα πάνω κάτω στην ζωή του Φρίξου

Ανατροπή στην σειρά! Το βρίσκει πεταμένο στον βυθό της θάλασσας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 Λέξεις: Ένα όπλο φέρνει τα πάνω κάτω στην ζωή του Φρίξου

Συγκλονιστικό θα είναι το σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις, αφού ο Φρίξος θα εντοπίσει ένα όπλο πεταμένο στο βυθό της θάλασσας στην Κέρκυρα και... θα έρθουν τα πάνω κάτω στην ζωή του!

Δείτε την σημερινή 30/9 εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 37 β κύκλος

Η Ελισάβετ, η ανιψιά του Άκη, έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να κλείσει μια παλιά πληγή που υπήρχε ανάμεσα στον Άκη και τον αδερφό του. Ο Άκης ενημερώνει την υπόλοιπη οικογένεια κι όλοι ανυπομονούν να την γνωρίσουν. Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να διερευνήσει τα στοιχεία που του έδωσε ο Έκτορας σχετικά με τον Φοίβο. Η Ιφιγένεια και ο Φρίξος ανακαλύπτουν πως η Έλλη δουλεύει σε δύο δουλειές και ο Φρίξος θεωρεί πως κάτι ύποπτο κρύβεται πίσω από αυτό.

Παράλληλα, ο Σπύρος συνεχίζει να ζηλεύει τη σχέση τους, όσο κι αν τον διαβεβαιώνει η Ιφιγένεια πως είναι μόνο φίλοι. Ο Αλέκος και η Ηλιάνα αποφασίζουν να επισκεφθούν γιατρό για να μάθουν τι συμβαίνει και δεν μπορεί να μείνει έγκυος. Ο Οδυσσέας συνεχίζει τα ψέματα στην Έρση και της λέει ότι ξεκίνησε μαθήματα καταδύσεων, με σκοπό να καλύψει την απουσία του… Για κακή του τύχη όμως, τον πετυχαίνει ο Φρίξος στο ξενοδοχείο που ζωγραφίζει…

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 38 β κύκλος

Ο Φρίξος αποφασίζει ότι πρέπει να μιλήσει στην Έρση για να της πει ότι είδε τον Οδυσσέα να κάνει την τοιχογραφία στο ξενοδοχείο. Ο Άκης είναι με την ανιψιά του, την Ελισάβετ, στο σπίτι και η Ηλιάνα με τον Δημήτρη γνωρίζουν την ξαδέρφη τους για πρώτη φορά. Ο Σίμος εντοπίζει το σπίτι της Βίκυς και βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο να κάνει αυτή την τεράστια αποκάλυψη!

Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ αποφασίζει να παραβλέψει τη συμβουλή του Μιλτιάδη και δίνει στον Έκτορα τη θέση του διευθυντή του πολιτικού τους γραφείου. Ο Φρίξος ανακαλύπτει ένα πεταμένο όπλο στον βυθό της θάλασσας στην Κέρκυρα, στοιχείο που εξάπτει τη φαντασία του πάρα πολύ. Ο Μιλτιάδης πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει ότι η κάτοψη που είχε στην κατοχή του ο Φοίβος, είναι αυτή του κότερου του Δερβάνη. Η Εύα προσπαθεί να μαλακώσει τον Νικηφόρο σε σχέση με την Ολυμπία, όμως για ακόμα μια φορά “πέφτει σε τοίχο”. Η Κατερίνα ξεκαθαρίζει στον Μιλτιάδη ότι δεν πρόκειται να είναι μαζί όπως παλιά…

Δείτε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο!

Θάνατος στις 8 Λέξεις - Νεκρά δυο πρόσωπα της σειράς

Η Αποστολία δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις στον Ακη κι αυτός με τη σειρά του την πείθει να πάνε στην αστυνομία. Η Ευγενία με τη Στέλλα αφού δεν καταφέρνουν να πάρουν χρήματα από τη Σμαράγδα, αρχίζουν να εκβιάζουν τον Δημήτρη: «Το ποσό που μου ζητάτε είναι πολύ μεγάλο για να μπορέσω να σας το δώσω εδώ και τώρα. Δώστε μου τρεις μέρες διορία για να μπορέσω να συγκεντρώσω τα χρήματα», ισχυρίζεται κι εκείνες συμφωνούν.

Στο μεταξύ ο Σίμος αρχίζει να σκαλίζει την υπόθεση της Βίκυς και να συλλέγει πληροφορίες, ενώ η Κατερίνα, σοκαρισμένη από την αποκάλυψη, αρνείται να μιλήσει στον Λουκά και τον Μιλτιάδη και αποφασίζει να μάθει την αλήθεια μέσω της Σμαράγδας. Η Εύα ζητάει από τη Ναυσικά να γυρίσει πίσω από την Ελβετία, βασισμένη στην μεταστροφή της Ολυμπίας, ενώ ο Εκτορας εξηγεί στον Μιχαήλ πώς μπορεί να διεκδικήσει τη γονική μέριμνα του γιου του από τη Ρωξάνη. Ο Φρίξος γίνεται πολύ φίλος με την Ιφιγένεια, γεγονός που ενοχλεί τον Σπύρο, ενώ την ίδια ώρα ο Φρίξος προσπαθεί να πλησιάσει και την Ελλη.

Στο μεταξύ η Ηλιάνα μαθαίνει για τη γέννηση των διδύμων του Οδυσσέα και της Ερσης και βράζει από θυμό και ζήλια: «Αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι», λέει μέσα της και δείχνει και πάλι πολύ αποφασισμένη να τους κάνει να πονέσουν. Την ίδια στιγμή η Στέλλα και η Ευγενία πάνε να πάρουν τα λεφτά του εκβιασμού, αλλά κάποιος τις πυροβολεί εξ επαφής.

Να σημειώσουμε πως χθες ανακοινώθηκαν μερικά πολύ ευχάριστα νέα για τη σειρά 8 Λέξεις του ΣΚΑΪ. Όπως μάθαμε λοιπόν, στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου πρόκειται να μπει ένα πρόσωπο πολύ γνωστό και αγαπημένο το οποίο σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω.