"Η Φαμίλια": Ένα μείγμα οικογενειακής τρέλας! Τι θα δούμε στη πρεμιέρα της νέας σειράς του Ant1;

Μάθετε πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η νέα κωμική σειρά του Ant1 "Η Φαμίλια" κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00 με ένα συναρπαστικό και ολοκαίνουργιο επεισόδιο. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη η συγκεκριμένη οικογένεια υπόσχεται να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου.

Η συγκεκριμένη σειρά βασίζεται στο φορμάτ «LA FAMIGLIA» των Ran Dovrat, Avi Belkin και Ohad Perach. Διανέμεται από την ARMOZA FORMATS (an ITV Company).

Τι θα δούμε στην πρεμιέρα " Η Φαμίλια" του Ant1

«ΘΕΡΑΠΕΙΑ»

Το πάθος στον γάμο του Γιάννη και της Μαίρης έχει χαθεί και οι δυο τους αποφασίζουν να πάνε σε έναν ψυχολόγο-σύμβουλο γάμου, για να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν το γιατί. Μήπως γιατί όταν κλείνει η τηλεόραση δεν έχουν κάτι να πουν; Μήπως γιατί η Μαίρη δεν λέει ποτέ στον Γιάννη τι πραγματικά την απασχολεί; Μήπως γιατί ο Γιάννης είναι ανάμεσα σε γυναίκες και ο μόνος σύμμαχος και συμπαίκτης του, στα βιντεοπαιχνίδια, είναι ο εννιάχρονος γιος τους; Μήπως γιατί το σπίτι έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα; Μήπως γιατί η Μαίρη δεν αντέχει τον κολλητό του άντρα της, τον Στάθη; Μήπως γιατί οι δυο πεθερές τους δεν τους αφήνουν σε ησυχία; Ή μήπως για όλα τα παραπάνω; Όπως και να έχει, ο σύμβουλος γάμου έχει πολλή δουλειά μαζί τους. Αλλά όσο ο Γιάννης και η Μαίρη ονειρεύονται ο ένας τον άλλον, υπάρχει ελπίδα. Όσο περίεργα κι αν είναι τα όνειρά τους...

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος

Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου, Μάνος Τσότρας

Executive Producer: PEDIO PRODUCTIONS

Πρωταγωνιστούν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Σταυρακούδης, Μιχάλης Σαράντης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελεάνα Στραβοδήμου, Μαρίτα Γαγάνη, Νεφέλη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Σελβιάδης.

Στον ρόλο της Δέσποινας η Υρώ Μανέ

Υπόθεση

Ένα ζευγάρι, μετά από αρκετά χρόνια συμβίωσης, τέσσερα παιδιά, δουλειά, υποχρεώσεις και όλα τα μεγάλα και μικρά που έχει η καθημερινότητα, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο-σύμβουλο γάμου.

Η σεξουαλική τους ζωή, η κούραση, η γκρίνια Εκείνης, η ανωριμότητα και τα παράπονα Εκείνου, η δύσκολη εφηβεία των δύο κοριτσιών τους, ο ιδιόρρυθμος μικρός γιος τους, το μωρό, οι φίλοι, η κοινωνική τους ζωή, αλλά και οι δύο πεθερές, δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για να τους βγάλουν εκτός ορίων!

O Γιάννης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) και η Μαίρη (Ιωάννα Ασημακοπούλου) γνωρίστηκαν σε ένα λούνα-παρκ. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και παντρεύτηκαν σχεδόν αμέσως. Σήμερα, τους βρίσκουμε με τέσσερα παιδιά πια, τα δίδυμα 16χρονα κορίτσια, Άννα (Νεφέλη Οικονόμου) και Έλλη (Μαρίτα Γαγάνη), τον 10χρονο Γιώργο (Κωνσταντίνος Σελβιάδης) και το μόλις μηνών αβάφτιστο κοριτσάκι τους. Το αλάτι και το πιπέρι στην οικογενειακή τους ζωή προσθέτουν σε μεγάλες δόσεις, η μαμά του Γιάννη (Υρώ Μανέ), η μαμά της Μαίρης (Ιωάννα Μαυρέα) και ο κολλητός του Γιάννη, ο Στάθης (Μιχάλης Σαράντης) με τη γυναίκα του Λίτσα (Ελεάννα Στραβοδήμου).

Η καθημερινότητά τους έχει μετατραπεί σε έναν τεράστιο αγώνα δρόμου, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να κρατήσουν και την φλόγα του γάμου τους δυνατή. Βλέποντας όλους τους φίλους και γνωστούς να χωρίζουν, αποφασίζουν, με πρωτοβουλία της Μαίρης, να επισκεφτούν τον ψυχολόγο-σύμβουλο γάμου Βαγγέλη Αυγερινό (Νίκος Σταυρακούδης).

Στο ραντεβού με τον ψυχολόγο, το ζευγάρι ξετυλίγει τις πιο κωμικοτραγικές σκηνές της καθημερινής οικογενειακής τρέλας που ζει.

Γιατί κάθε καλή συνεδρία, ξέρεις πώς θα ξεκινήσει, αλλά δεν ξέρεις πού θα καταλήξει...!!!

Δείτε τι ανέφερε η Ηρώ Μανέ! Υρώ Μανέ: «Δεν έχω κρατήσει επαφές με κανέναν από τα Εγκλήματα»

'Η φαμίλια' Νέα κωμική σειρά Ant1

Φαμίλια: Spoiler που «καίει» για τη νέα σειρά του ΑNT1

Η αγαπημένη ηθοποιός Υρώ Μανέ, παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για το νέο της αυτό ξεκίνημα στην σειρά H Φαμιλια ενώ δεν δίστασε να κάνει κι ένα spoiler με όλα όσα θα δούμε.

Τι θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στη σειρά Η φαμίλια;

Πρόκειται να παρακολουθήσουν την ιστορία μιας οικογένειας, κυρίως ενός ζευγαριού, του Γιάννη και της Μαίρης, το οποίο, καθώς αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της καθημερινότητας αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια ενός συμβούλου γάμου - ψυχολόγου με σκοπό να βελτιώσει τη ζωή του, και όλα αυτά γίνονται με έναν χαριτωμένο και χιουμοριστικό τρόπο.

Εσάς τι σας κέντρισε το ενδιαφέρον στο σενάριο; Ωστόσο δείτε την δήλωση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη για την Υρώ.

Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον διαβάζοντας το σενάριο της σειράς είναι πως αυτοί οι άνθρωποι βάζουν θετικό πρόσημο σε όλο αυτά που τους συμβαίνει. Δηλαδή, δεν γκρινιάζουν και δεν λένε πόσο λάθος έχουν κάνει που παντρεύτηκαν, αλλά προσπαθούν με κάθε τρόπο να σώσουν τον γάμο τους και να δουν ότι πάνω από όλα υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Υποστηρίζουν, δηλαδή, το κομμάτι που τους ένωσε και όχι αυτό που τους χωρίζει.

Αυτό, λοιπόν, για μένα είναι ένα πάρα πολύ αισιόδοξο μήνυμα γενικότερα για τη ζωή. Είναι πολύ σημαντικό να μένεις στη θετική πλευρά των πραγμάτων, και αυτή η οικογένεια και το ζευγάρι το κάνουν αυτό. Παλεύουν για να καλυτερεύσουν τα πράγματα στη σχέση τους, βλέποντας το ποτήρι μισογεμάτο, και έτσι να ομορφύνουν τις συνθήκες της ζωής τους.

Το ζευγάρι στη σειρά, όπως αναφέρατε και εσείς, επιλέγει να πάει σε έναν σύμβουλο γάμου. Εσάς προσωπικά, ως Υρώ, σας βρίσκει σύμφωνη μια τέτοια απόφαση;

Είμαι υπέρ σε οτιδήποτε βοηθάει τους ανθρώπους να καλυτερεύσουν τη ζωή τους και να ζήσουν ευτυχισμένοι.

Μιλήστε μου για τον ρόλο της Δέσποινας που υποδύεστε...

Η Δέσποινα είναι μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει σε μία επαρχιακή πόλη και είναι η μαμά του Γιάννη. Φυσικά, ως μαμά, θεωρεί πως ο γιος της τα κάνει όλα τέλεια. Αγαπάει πάρα πολύ τα εγγόνια της αλλά είναι λίγο γκρινιάρα και επικριτική με τη νύφη της ως κλασική Ελληνίδα πεθερά, δυστυχώς. Η Δέσποινα έχει έναν φοβερό και υπόγειο ανταγωνισμό με τη συμπεθέρα της και εκεί νομίζω βγαίνουν και οι νοστιμιές στη σειρά. Τώρα, από εκεί και πέρα, ο χαρακτήρας της ηρωίδας φτιάχνεται χρωματίζοντάς τον κι εγώ με τις δικές μου πινελιές. Νομίζω ότι ο καθένας μας το κάνει αυτό στον χαρακτήρα που καλείται να υποδυθεί.

Υπάρχει απόλυτη επικοινωνία με τον Βασίλη Θωμόπουλο και με τους συναδέλφους ώστε να μπορούμε να αυτοσχεδιάζουμε και να δίνουμε ωραίες και φρέσκες νότες σε αυτό που δημιουργούμε.

Φαντάζομαι ότι η παρουσία της Δέσποινας επηρεάζει τη ζωή του ζευγαριού...

Όταν μια πεθερά μπαίνει ανάμεσα σε-ένα ζευγάρι, σίγουρα θα παίξει έναν ρόλο στη σχέση του. Η Δέσποινα είναι μία πεθερά που τα κάνει όλα με μία επίφαση γλυκύτητας καλοσύνης και αγάπης. Τα ανακατέματα που προκαλεί θεωρεί πως είναι για το καλό του γιου της των εγγονών της και, τέλος, για το καλό της νύφης της.

Άρα, δεν έχει κάποιο λόγο που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τη νύφη της...

Νομίζω ότι καμία Ελληνίδα πεθερά που έχει γιο δεν έχει κάποιον πολύ σοβαρό λόγο. Υπάρχει αυτός ο παράξενος ανταγωνισμός μεταξύ της μαμάς που έχει τον γιο και της νύφης Η γυναίκα πάντα κρατά έναν μητριαρχικό ρόλο στην ελληνική κοινωνία. Η μαμά έχει πάντα δίκιο, τα κάνει όλα καλύτερα, ενώ η νύφη τα κάνει όλα λάθος και στενοχωρεί τον γιο της. Δυστυχώς αυτό το στερεότυπο της «κακιάς πεθεράς» υπάρχει. Παρατηρώ, όμως ότι έχει διαφοροποιηθεί και ελπίζω ότι με την πάροδο του χρόνου θα εξαλειφθεί εντελώς.

Η ίδια δεν έχει καλές σχέσεις και με τη συμπεθέρα της, την Τζο. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους;

Η Δέσποινα και η Τζο διαπληκτίζονται, ανταγωνίζονται και ζηλεύει η μία την άλλη, με χαριτωμένο πάντα τρόπο και χιουμοριστικό. Συνήθως, για να υποδυθώ έναν ρόλο, βρίσκω την αιτία των γεγονότων και προσπαθώ με έναν τρόπο... να τον αθωώσω γιατί αλλιώς για μένα δεν έχει νόημα. Η Δέσποινα, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση, είναι μια γυναίκα χήρα, που έχει στραμμένο όλο το ενδιαφέρον της στον γιο της και στην οικογένειά του. Αυτό μου κρύβει μια μεγάλη μοναξιά που έχει μέσα του αυτός ο άνθρωπος ο οποίος έρχεται από την επαρχία κουβαλώντας αυτή τη ρωγμή, όσο κι αν θέλει να μην την προτάσσει.

Οπότε μου την κάνει πολύ συμπαθή για να την αγαπήσω και να την υποδυθώ, θεωρώ πως ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με την Τζο. Είναι δύο γυναίκες που η μία αναγνωρίζει την άλλη γιατί στη βάση τους είναι ίδιες. Ανταγωνίζονται γιατί θέλουν το ίδιο πράγμα. Η Δέσποινα το καλό του γιου της και η Τζο το καλό της κόρης της Η μία λέει άσπρο, η άλλη μαύρο, αλλά στη βάση τους ξέρουν ότι έχουν κοινά. Όταν υπάρχουν τέτοιοι χαρακτήρες όλα αυτά τα στοιχεία μεγεθύνονται με σκοπό να βγει η κωμικότητα των καταστάσεων. Πράγμα που συμβαίνει στη σειρά μας

Τι να περιμένουν οι τηλεθεατές από τη σειρά;

Ο κόσμος έχει ανάγκη να ψυχαγωγηθεί και να γελάσει. Με τη «Φαμίλια» θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να γελάσει και να ταυτιστεί. Αυτή την ώρα που θα επιλέξει το κοινό να μας δει, είναι σαν να πηγαίνει έναν περίπατο για να ξεσκάσει και να ευχαριστηθεί Βέβαια, το κοινό πολλές φορές είναι απρόβλεπτο. Μπορεί να παρακολουθήσει κάτι, που για τα δικά μου κριτήρια και τη δική μου αισθητική να είναι αδιάφορο, και να του αρέσει για παράδειγμα, τα «Εγκλήματα», που είχαν πολύ δυνατό σενάριο, στην αρχή δεν άρεσαν στον κόσμο. Στην πορεία, ξεκίνησε να τα παρακολουθεί μετά μανίας, είπε στο my tv.