The 2night show: Καλεσμένοι σήμερα 30/9 μια παρουσιάστρια, ένας πορνοστάρ κι ένας πασίγνωστος ηθοποιός!

Θα χτυπήσει κόκκινο η τηλεθέασή του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The 2night show: Καλεσμένοι σήμερα 30/9 μια παρουσιάστρια, ένας πορνοστάρ κι ένας πασίγνωστος ηθοποιός!

Στο κόκκινο θα φτάσει σήμερα 30/9 η τηλεθέαση του The 2night show! Καλεσμένοι στο πλατό θα βρεθούν μια πασίγνωστη παρουσιάστρια του Open, ένας αγαπημένος ηθοποιός κι ένας πολύ γνωστός πορνοστάρ!

Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το σημερινό The 2night show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Κρυσταλλία. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αλλά και παρουσιάστρια που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μιλά για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και αποκαλύπτει πόσο πολύ ήθελε να γίνει μητέρα. Πως πήρε την απόφαση να γίνει παρουσιάστρια; Γιατί σαν τραγουδίστρια ήταν πάντα «με το ένα πόδι έξω» από αυτή τη δουλειά; Τέλος η γλυκύτατη μέλλουσα μανούλα παίζει με τον Γρηγόρη αλλά και τραγουδάει με το δικό της φλογερό τρόπο.

Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Κένζο. Ο διάσημος πρώην πορνοστάρ που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες του Δ. Σειρηνάκη σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μιλά για τα παιδικά του χρόνια στην Αρμενία και για τον ρόλο που έχει παίξει η απουσία του πατέρα του στις επιλογές του και τη ζωή του. Μιλά για την καριέρα του ως πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών, καθώς και για τον γιο που απέκτησε σε ηλικία μόλις 19 ετών, κάνοντας live sex επί σκηνής! Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στις εξαρτήσεις, τις καταχρήσεις κι αποκαλύπτει πως αποφάσισε να κάνει restart, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν είχε καμία άλλη ικανότητα πλην του σεξ.

Περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να καταφέρει να βρει δουλειά και να σταθεί στα πόδια του, ενώ ομολογεί πως ετοιμαζόταν να ληστέψει τράπεζα. Πως κατάφερε να σωθεί και να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στη Σαντορίνη;

Ο Τάσος Χαλκιάς συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μιλά για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε σε επαγγελματικό επίπεδο, λόγω των συνθηκών, ενώ αναφέρεται και στη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο, μετά από 26 χρόνια. Θυμάται στιγμές από την τηλεοπτική του καριέρα και συνομιλεί ζωντανά στον αέρα της εκπομπής με την αγαπημένη του «Λίλη», Κωνσταντίνα Μιχαήλ, από τη σειρά «Λαβ Σόρρυ», που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.

Προσφάτως, είχε βρεθεί στην εκπομπή και η Ζέτα Μακρυπούλια κι έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή! Δείτε την εδώ.

Εκνευρισμένη και θιγμένη η Ζήνα Κουτσελίνη - Έκοψε στη μέση το γύρισμα για την εκπομπή The 2night show

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στα γυρίσματα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, το βράδυ της Τρίτης! Η Ζήνα Κουτσελίνη που ήταν καλεσμένη σταμάτησε στα μισά τα γυρίσματα και έφυγε εκνευρισμένη και θιγμένη από τις Σφήκες!

Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό, στο δωμάτιο με τις Σφήκες «η Ζήνα Κουτσελίνη αισθάνθηκε πολύ άβολα, ειπώθηκε κάτι το οποίο την έθιξε με αποτέλεσμα να μην θελήσει να συνεχίσει. Διευκρίνισε ότι εκτιμά τον Γρηγόρη, αλλά αυτό που συνέβη ήταν αδιανόητο για τη δική της αξιοπρέπεια και για τη δική της δημοσιογραφική οντότητα και την ύπαρξή της».