Σε πελάγη ευτυχίας η Φαίη Σκορδά

Τα χθεσινά 30/9 νούμερα τηλεθέασης έφεραν χαμόγελο στο πρόσωπό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε πελάγη ευτυχίας η Φαίη Σκορδά

Η τηλεθέαση φαίνεται πως ξαναγύρισε στην Φαίη Σκορδά αφού τα νούμερα που σημείωσε εχθές, στην τελευταία εκπομπή για τον μήνα Σεπτέμβρη ήταν μεγάλη επιτυχία!

Για την ακρίβεια το Πρωινό βγήκε πρώτο στην πρωινή ζώνη του σταθμού ενώ κάποια προγράμματα του ανταγωνισμού διατήρησαν πολύ χαμηλά ποσοστά, όπως θα δείτε και παρακάτω...

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 14,1
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 12,5
  • Mega: Πάμε Δανάη 8,9
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 9,0
  • Open: Ευτυχείτε 13,5
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 12,4

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα νούμερα των προγραμμάτων της Τετάρτης 30/9!

Συγκίνηση στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Συγκίνηση προκάλεσε στο διαδίκτυο η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φαίη Σκορδά. Τι δημοσίευσε;

Από χθες, στα social media γίνεται έκκληση για βοήθεια προς τους κατοίκους της Καρδίτσας οι οποίοι επλήγησαν από την κακοκαιρία Ιανός που τα σάρωσε όλα στο πέρασμα της.

Και η Φαίη Σκορδά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να κάνει έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους και να βοηθήσουν.

Φαίη Σκορδά instagram

Να σημειώσουμε πως η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινό την Πέμπτη 10/9 έκανε μια αποκάλυψη για το χθεσινό βράδυ που κανείς δεν περίμενε. Για την ακρίβεια της συνέβη ένα ατυχέστατο περιστατικό...

Ρίγη συγκίνησης από την Φαίη Σκορδά

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε με μια ανάρτηση της η Φαίη Σκορδά, με αφορμή την πρεμιέρα της που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες για μια ακόμη χρονιά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια με αφορμή αυτό το ευχάριστο για τα επαγγελματικά της βήματα γεγονός, θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα της και να κάνει και μια αποκάλυψη για τη ζωή της και το όνειρο που είχε σαν παιδί.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια από τις φωτογραφίες από την επίσημη φωτογράφιση της εκπομπής της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και έγραψε στην λεζάντα της:

«Η εμπειρία είναι σημαντική ναι..
Το πιο σημαντικό τελικά όμως , είναι να εξελισσόμαστε κ να βάζουμε κάθε φορά καινούργιους στόχους...
18 χρόνια μαζί κάθε μέρα ,18 χρόνια καφεδίνο μαζί ,18 πρεμιέρες..
Παντα όμως με την ίδια αγωνία κ πάντα με το ίδιο πάθος..
Με τον ίδιο ενθουσιασμό που είχα όταν ήμουν ακόμα μικρό κοριτσάκι κ έλεγα στη μαμα μου «Όταν μεγαλώσω θα γίνω παρουσιαστρια» Σας ευχαριστώ πολυ».

Δείτε και φωτογραφία από το απίστευτο καμαρίνι της στον ΑΝΤ1.