Τηλεοπτική επιστροφή «βόμβα» στο MEGA - Έρχεται την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου...

Ο λόγος για την...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τηλεοπτική επιστροφή «βόμβα» στο MEGA - Έρχεται την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου...

Μια τηλεοπτική επιστροφή «βόμβα» έγινε γνωστή και θα γίνει μέσα από την συχνότητα του MEGA. Συγκεκριμένα, κάνει πρεμιέρα την επόμενη Παρασκευή 9 Οκτωβρίου.

Ο λόγος για την εκπομπή «Στο σπίτι με το Mega» η οποία κάνει comeback με τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος σπανίως εμφανίζεται τηλεοπτικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την εκπομπή που επιστρέφει στο MEGA

«Ο πιο ερωτικός τραγουδιστής παρουσιάζει ζωντανά με την ορχήστρα του, στον επιβλητικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της προσωπικής του δισκογραφίας, όπως τα «Αχ κορίτσι μου», «Αν είσαι η αγάπη», «Φίλε», «Όλα σε σένα τα βρήκα», «Καμιά δεν μοιάζει με σένα», «Το καλύτερο παιδί» και «Σε έχω ανάγκη».

Δίπλα του, στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά θα βρίσκεται και ο καταξιωμένος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους. Σε μία συνεργασία –έκπληξη θα μιλήσουν για την ξεχωριστή μουσική τους συνάντηση και θα παρουσιάσουν αποκλειστικά στο MEGA το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Περνάς καλά» σε στίχους Θάνου Παπανικολάου, λίγο πριν την κυκλοφορία της κοινής τους δισκογραφικής δουλειάς.

Γιάννης Πλούταρχος MEGA

Σε μια βραδιά με έντονο συναίσθημα, ο Γιάννης Πλούταρχος τιμά τη μνήμη του Γιάννη Πουλόπουλου και παρουσιάζει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο σπουδαίο έργο του αξέχαστου ερμηνευτή τραγουδώντας επί σκηνής επιτυχίες που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και δημιουργήσαν μία μοναδική μουσική παρακαταθήκη.

Μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο στη σκηνή εμφανίζεται και η Πέννυ Μπαλτατζή που δίνει διαφορετικό χρώμα στη μουσική ταυτότητα της βραδιάς». Σημαντικά νέα από το MEGA.

Mega: Άσχημα νέα για την Δανάη Μπάρκα

Δεύτερη εβδομάδα στον αέρα του Mega η Δανάη Μπάρκα με τη νέα της εκπομπή, Πάμε Δανάη και τα νέα είναι άσχημα αφού τα νούμερα τηλεθέασης έχουν αρχίσει και υποχωρούν επικίνδυνα πολύ.

Για την ακρίβεια, η εβδομάδα αυτή δεν ξεκίνησε όμορφα αφού στο δυναμικό κοινό έκανε μονοψήφιο κι αρκετά χαμηλό, 7,3, μένοντας πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό και βγαίνοντας τελευταία στην πρωινή ζώνη.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 13,3
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 15,5
  • Mega: Πάμε Δανάη 7,3
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 12,8
  • Open: Ευτυχείτε 9,4
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 14,3

Να σημειωθεί πως στην χθεσινή τηλεθέαση δε τα πήγε καλά για πρώτη φορά ούτε ο Νίκος Μουτσινας. Δείτε εδώ πόσο έκανε.