Τα πάνω κάτω απόψε στον Ήλιο (7/10) - Ένα νέο ειδύλλιο μπαίνει στη ζωή της Αλίκης

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω απόψε στον Ήλιο (7/10) - Ένα νέο ειδύλλιο μπαίνει στη ζωή της Αλίκης

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν και στο αποψινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Ήλιος» καθώς η Αλίκη θα δει να μπαίνει στη ζωή της ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο το οποίο θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Ο Δημήτρης, παρά το άλλοθι του Φίλιππου, εξακολουθεί να τον υποψιάζεται, ενώ συνεχίζει να ψάχνει και στον ευρύτερο περίγυρο, φτάνοντας και στον Ισακίδη. Στο μεταξύ, όλοι δείχνουν να ανησυχούν για τις έρευνες της αστυνομίας και το τι θα φέρουν στην επιφάνεια.

Ήλιος νέο επεισόδιο (7/10)

Ο Πέτρος ξεκαθαρίζει στην Μυρτώ ότι δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, ενώ εξομολογείται στην Λένα ότι του αρέσει και την σκέφτεται συνέχεια. Ο Φίλιππος καλεί τον Πέτρο να περάσει ένα βράδυ στο σπίτι τους, ενώ αποφασίζει να παραιτηθεί από την εταιρία και να απομακρυνθεί από την επιρροή της Αλεξάνδρας. Δείτε εδώ πώς τα πήγε χθες βράδυ σε τηλεθέαση ο Ήλιος.

Η Αλίκη αρχίζει να καταλαβαίνει ότι όλες της οι προσπάθειες για να αναζωπυρώσει τη σχέση της με τον Φίλιππο είναι μάταιες. Και ενώ βλέπει τον γάμο της να ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί, ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον εμφανίζεται στη ζωή της.

Ήλιος: Γνωστή ηθοποιός ποζάρει.. τόπλες στην παραλία

Η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς "Ήλιος" μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό με τις φωτογραφίες της στην παραλία καθώς ποζάρει τοπλες.

Ο λόγος για την Ντόρα Μακρυγιάννη η οποία δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αρκετά αποκαλυπτικές φωτογραφίες με πόζες που δεν έχουμε συνηθίσει καθόλου από την συγκεκριμένη ηθοποιό.

Την Ντόρα την γνωρίσαμε αρχικά μετά την επιτυχία της στο σίριαλ του Ant1 "Γυναίκα χωρίς όνομα" στην οποία και πάλι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και από το πρώτο επεισόδιο μας έδειξε πόσο ταλαντούχα είναι.

Δες εδώ τις εξελίξεις που σημειώθηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης!

Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι, η καλλονή ηθοποιός ανεβάζει τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες από την καλοκαιρινή της συλλογή.

Ντόρα Μακρυγιάννη τοπλες

Ντόρα Μακρυγιάννη με μαγιό

Ντόρα Μακρυγιάννη μαύρο φόρεμα

Ντόρα Μακρυγιάννη παραλία

Ντόρα Μακρυγιάννη