Χαμός στο σημερινό 8/10 Έλα στη θέση μου - Ο Φώτης ακούει την Κέντρα να μιλάει στο τηλέφωνο με...

Έρχονται τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο σημερινό 8/10 Έλα στη θέση μου - Ο Φώτης ακούει την Κέντρα να μιλάει στο τηλέφωνο με...

Η εξέλιξη του σημερινού 8/10 επεισοδίου της σειράς Έλα στη Θέση μου θα φέρει τα πάνω κάτω αφού ο Φώτης θα ακούσει πράγματα που... μάλλον δεν πρέπει!

Πέμπτη 08 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 19

Ο ερχομός της Μιράντας χαροποιεί τους άντρες της γειτονιάς αλλά φέρνει σε δύσκολη θέση τη Φλωρέτα. Ο Βλάσης τρέχει στη Σόφο και αφήνει τη Θάλεια στα χέρια των μπράβων. Στη Σόφο ετοιμάζονται για τη μεγάλη σύσκεψη και ο Αχιλλέας ψάχνει τρόπο να ματαιώσει τη συμφωνία χωρίς να το μάθει η Κέντρα. Η Σύλβια επιμένει να δώσει στο Ζούβα το ρόλο της γιαγιάς της Κοκκινοσκουφίτσας με αποτέλεσμα να τον κάνει έξαλλο. Ο Φώτης ακούει κατά λάθος την Κέντρα να μιλάει στο τηλέφωνο για τον πατέρα της. Ποιον θα εξουσιοδοτήσει ο Δαμιανός να τον εκπροσωπήσει στη σύσκεψη;

Δείτε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο!

Άναυδοι στον ALPHA με τα χθεσινά 1/10 νούμερα του Έλα στη Θέση μου

Το Έλα στη θέση μου προβάλλεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και η αλήθεια είναι πως τα νούμερα τηλεθέασής του χαρίζουν πολλά χαμόγελα στους ιθύνοντες! Ειδικά στην χθεσινή 1/10 "μάχη" η σειρά έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Για την ακρίβεια, το Έλα στη θέση μου παίζει πλέον απέναντι από τη νέα σειρά του ANT1, Ήλιος, (δείτε εδώ τα νούμερα που κάνει) η οποία είναι πολύ δυνατή σε νούμερα τηλεθέασης. Το βράδυ της Πέμπτης 1/10, λοιπόν, τα δυο αυτά σίριαλ κονταροχτυπήθηκαν μέχρι τελικής πτώσεως και... πρώτος έπεσε ο ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, το Έλα στη θέση μου κατάφερε να τερματίσει πρώτο στην ώρα προβολής του στην prime time ζώνη κάνοντας στο δυναμικό κοινό 16% ενώ ο Ήλιος ήρθε δεύτερος με το επίσης απίστευτο 15,7%!