Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μακελειό στην Elif σήμερα 13/10 - Ο Ταρίκ ξεφεύγει εντελώς

Η κίνηση της Βιλντάν που τον έβγαλε εκτός εαυτού

Μακελειό στην Elif σήμερα 13/10 - Ο Ταρίκ ξεφεύγει εντελώς
TV24 13.10.2020 08:14
Από Youweekly Team

Στο σημερινό 13/10 επεισόδιο της σειράς Elif θα γίνει μακελειό αφού ο Ταρίκ λόγω ενός ψέματος που θα του πει η Βιλντάν θα βγει εκτός εαυτού και θα την απειλήσει πως θα την σκοτώσει!

Τι θα δούμε στο σημερινό 13/10 επεισόδιο Elif

ELIF Επεισόδιο 692.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι τρώνε πρωινό. Ο Βεϊσέλ δουλεύει ως νυχτοφύλακας και είναι άυπνος και το ζευγάρι νιώθει πως δεν προλαβαίνουν πια να δουν ο ένας τον άλλο. Ο Εμιρχάν παίζει μπάλα μόνος του και δύο παιδιά έρχονται να παίξουν μαζί του. Ένα από τα παιδιά ρίχνει την μπάλα δυνατά και σπάει τη βιτρίνα ενός μαγαζιού. Τα παιδιά το σκάνε αλλά ο Εμιρχάν παραμένει εκεί και δέχεται τη θυμωμένη αντίδραση του ιδιοκτήτη.

Ο Σαφάκ περνάει και επεμβαίνει. Είναι η πρώτη φορά που γνωρίζει τον γιο της Τζουλιντέ. Ο Σαφάκ είναι δάσκαλος με μιλάει με τον πατέρα ενός μαθητή του. Ο Σαφάκ σκέφτεται τη Τζουλιντά και του λέει πως ξέρει κάποια που χρειάζεται δουλειά και εκείνος του απαντάει πως και εκείνος έχει ανάγκη από βοήθεια στο μαγαζί του. Η Ρεϊχάν έχει το ρεπό της και θέλει να πάει μια βόλτα με την Ελίφ. Η Γιλντίζ το επιτρέπει καθώς η Βιλντάν δεν είναι στο σπίτι. Η Ρεϊχάν και η Ελίφ απολαμβάνουν τη μέρα αλλά όταν επιστρέφει η Βιλντάν θυμώνει επειδή λείπει η Ελίφ και καλεί τη Ρεϊχάν για να επιστρέψουν αμέσως. Η Ρεϊχάν και η Ελίφ περιμένουν το λεωφορείο για να επιστρέψουν όταν περνάει από μπροστά τους ο Κερέμ και τις παίρνει μαζί του.

Ο Ταρίκ ρωτάει τη Βιλντάν που είναι η Ελίφ και εκείνη του λέει πως κοιμάται αλλά εκείνη τη στιγμή επιστρέφει ο Κερέμ με τη Ρεϊχάν και την Ελίφ. Ο Ταρίκ θυμώνει με τα ψέματα της Βιλντάν. Ο Σαφάκ λέει στην Τζουλιντέ πως ένας φίλος του ζητάει βοηθό και εκείνη χαίρεται. Εκείνη τη στιγμή έρχεται και ο Εμιρχάν και ο Σαφάκ καταλαβαίνει πως είναι ο γιος της. Του αρέσει η Τζουλιντά αλλά τώρα πιστεύει πως είναι παντρεμένη. Ο Ταρίκ τα βάζει με τη Βιλντάν και χάνει τον έλεγχο του επειδή η Ελίφ είναι συνέχεια μαζί με τη Ρεϊχάν και έχει και δικό της δωμάτιο. Η Βιλντάν είναι τρομοκρατημένη. Η Παρλά ενημερώνει τον Κερέμ πως θα έρθει στην έπαυλη και εκείνος δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον σε αντίθεση με τη Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά αναζητά τον Ταρίκ. Ο Ταρίκ είναι στο δωμάτιο της Βιλντάν και την απειλεί. Της λέει πως η Ελίφ είναι σημαντική και το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι η οικογένεια να δεθεί μαζί της…

Διαβάστε, επίσης, εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο!

Σοκ στην Elif: «Θα σε σκοτώσω» - Ο Ταρίκ απειλεί να πνίξει την...

Η Ματσιντέ παίρνει υπό την προστασίας της την Elif και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος με τη Βιλντάν και απειλεί να τη σκοτώσει. Είναι θυμωμένος με όλους, αλλά ο ερχομός μιας νέας γυναίκας στη ζωή του θα αλλάξει τα σχέδιά του. Η Παρλά συνεχίζει να φέρεται άσχημα στη Ρεϊχάν προκαλώντας την αγανάκτηση του Κερέμ.

Η Ματσιντέ ζητάει από τη Γιλντίζ να της φέρει την Ελίφ και να προσπαθήσει να μιλήσει μαζί της. Στο μεταξύ, ο Μουσταφά επιστρέφει με άσχημα νέα καθώς το κοριτσάκι στο ορφανοτροφείο δεν είναι η Ελίφ. Η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν λένε στην Ελίφ πως η κυρία Ματσιντέ είναι μια καλόκαρδη γυναίκα, όμως η μικρή ντρέπεται, αλλά ακούει όσα της λέει η Ρεϊχάν. Η Ματσιντέ κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ σχετικά με την ταυτότητά της. Ομως εκείνη θυμάται τα τελευταία λόγια που της είχε πει ο Γιουσούφ πριν πεθάνει στο μοιραίο δυστύχημα μετά τον γάμο: «Ποτέ μην πεις σε κανέναν πως είσαι η κόρη μου».

Στη συνέχεια, η Ματσιντέ και η Ελίφ κάνουν βόλτα στον κήπο όταν έρχεται η Βιλντάν. Η Ελίφ παγώνει όταν τη βλέπει. Η Ματσιντέ καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά από την αντίδρασή της και καλεί τη Βιλντάν, η οποία αρχικά ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει το κοριτσάκι. Η Ματσιντέ τη στριμώχνει και τότε ομολογεί πως το κορίτσι είναι εγγονή ενός θείου της και πως οι γονείς της και ο παππούς της έχουν πεθάνει οπότε αναγκάστηκε να τη φέρει στην έπαυλη. Η Ματσιντέ τη ρωτάει γιατί το παιδί ήταν στο κελάρι και όχι στο δωμάτιό της αλλά η Βιλντάν δίνει και γι' αυτό μια απάντηση. Οταν η Ματσιντέ ακούει το όνομα της μικρής επηρεάζεται, αλλά δεν καταλαβαίνει πως αυτή είναι η Ελίφ που αναζητά. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν να φροντίσουν την Ελίφ επειδή δεν εμπιστεύεται τη Βιλντάν και τους ανακοινώνει πως θα μείνει μαζί τους.

Μία εξέλιξη - σοκ επίσης, πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια της αγαπημένης ξένης σειράς του Star, καθώς ο Ταρίκ θα γοητευτεί ιδιαιτέρως από μία γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του και δε θα διστάζει να απατήσει τη Χουμεϊρά.

Elif Ταρίκ θάνατος

Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά ενημερώνονται για τις εξελίξεις, αλλά ο μεν πρώτος συμφωνεί, ενώ η δεύτερη διαφωνεί με το να κρατήσουν το παιδί. Η Βιλντάν λιποθυμάει από το σοκ στο δωμάτιό της και η Ελίφ τη βοηθάει, αλλά εκείνη αρχίζει να της φωνάζει: «Θα με σκοτώσει ο Ταρίκ όταν το μάθει! Πρέπει να φύγω, πρέπει να γλιτώσω! Ποια είσαι και είσαι τόσο σημαντική;». Η Ρεϊχάν δίνει στη Βιλντάν το φάρμακό της αλλά εκείνη της βάζει τις φωνές επειδή πήρε την Ελίφ από το κελάρι.

Η Ελίφ πρώτη φορά μιλάει στον Κερέμ!

Η Ρεϊχάν ακούει αργά το βράδυ έναν θόρυβο στην κουζίνα και νομίζει πως είναι κλέφτης. Κρύβεται και τον χτυπάει με ένα τηγάνι στο κεφάλι αλλά είναι ο Κερέμ, ο οποίος θυμώνει και η κοπέλα νιώθει απαίσια. Η Ματσιντέ ρωτάει τη Γιλντίζ σχετικά με τη Ρεϊχάν επειδή την είδε να διαβάζει και εκείνη της εξηγεί πως η Ρεϊχάν δεν είναι η κοπέλα που αρχικά περίμεναν και της λέει την ιστορία.

Ο Κερέμ ξυπνάει με ένα καρούμπαλο στο κεφάλι του και λέει πως χτύπησε κατά λάθος στην πόρτα προστατεύοντας τη Ρεϊχάν. Η Τζουλιντέ αποφασίζει να πουλήσει κάτι κοσμήματα που έχει για να πάρει λίγα χρήματα. Ομως καθώς επιστρέφει σπίτι της ένας κλέφτης της αρπάζει την τσάντα. Ο Σαφάκ βλέπει τη σκηνή, τρέχει από πίσω του και καταφέρνει να πάρει πίσω την τσάντα της. Ο Εμιρχάν πηγαίνει πάλι να παίξει με την Ιντζί. Η Ρεϊχάν πηγαίνει φαγητό στην Ελίφ και η Βιλντάν τη διώχνει. Ομως η Γιλντίζ επεμβαίνει και παίρνει το μικρό παιδί από το δωμάτιο για να το ταΐσει. Ο Κερέμ βλέπει την Ελίφ και εκείνη πρώτη φορά μιλάει σε κάποιον στο σπίτι. Η Ρεϊχάν τρελαίνεται από τη χαρά της όταν την ακούει.

Ο Κερέμ κάνει ένα αστείο στη Ρεϊχάν και εκείνη παρεξηγείται, αλλά εκείνος γοητεύεται από την αθωότητα και την αγνή ομορφιά της. Η Ματσιντέ επιμένει ο Κερέμ να αναλάβει την επιχείρηση και του προτείνει να πάει τώρα που λείπει και ο Ταρίκ. Στην εταιρεία ο Γιουνούς δουλεύει και είναι πάλι νευρικός και σκυθρωπός. Οι γραμματείς τον φοβούνται και μια νέα υπάλληλος, η Μπιρτσέ, έρχεται για να εργαστεί στο γραφείο του χωρίς να ξέρει τι την περιμένει. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Ρεϊχάν να πάει στο δωμάτιο της Βιλντάν και να της φέρει την Ελίφ. Η πρώτη συνάντηση της Μπιρτσέ με τον Γιουνούς είναι εκρηκτική.

Ο Ταρίκ βλέπει την Elif στο σαλόνι και απειλεί να σκοτώσει την Βιλντάν

Η Ρεϊχάν ενημερώνει τη Βιλντάν πως η Ματσιντέ θέλει να δει την Ελίφ και εκείνη φοβάται πως δεν θα μπορέσει να φύγει κρυφά τη νύχτα, όπως είχε αρχικά σχεδιάσει. Ο Ταρίκ έρχεται πιο νωρίς και βλέπει στο σαλόνι την Ελίφ, τη Βιλντάν και τη Ματσιντέ μαζί με την τελευταία να δίνει εντολή στη Βιλντάν να ετοιμάσει ένα νέο δωμάτιο για την Ελίφ. Η Βιλντάν έχει σοκαριστεί βλέποντας τον Ταρίκ. Η Ματσιντέ λέει στον Ταρίκ πως η Ελίφ είναι η κόρη του θείου της Βιλντάν. Ετσι εκείνος καταλαβαίνει πως η πεθερά του δεν γνωρίζει πως στην πραγματικότητα έχει μπροστά της την κόρη του Γιουσούφ.

Η Βιλντάν επιστρέφει με την Ελίφ στο δωμάτιό της και κλειδώνει. Ομως ο Ταρίκ εισβάλλει και την αρπάζει από τον λαιμό: «Θα σε σκοτώσω! Πώς άφησες να συμβεί αυτό;», της φωνάζει και εκείνη προσπαθεί να δικαιολογηθεί. Εκείνος επιμένει: «Εξαφανίσου! Μάζεψέ τα και φύγε! Πώς θα μπορέσω να σε εμπιστευτώ ξανά όταν τα κατέστρεψες όλα». Τότε εκείνη τον κάνει ακόμα πιο έξαλλο και του λέει: «Είναι κόρη σου, έτσι; Γι’ αυτό θέλεις να την προστατεύσεις». Εκείνος το αρνείται!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: "Σε σιχάθηκα!" - Ο Ταρίκ ξεφτιλίζει την Χουμεϊρά

Χαμός στην Elif - Η Χουμεϊρά διώχνει με τις κλωτσιές της Ελιφ

TAGS
Share