Παρουσιάστε 13/10: Μπαίνει στο στρατόπεδο λαθραίος εξοπλισμός

Χαμός και στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παρουσιάστε 13/10: Μπαίνει στο στρατόπεδο λαθραίος εξοπλισμός

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει και απόψε (13/10) στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Παρουσιάστε καθώς ο Γούλας δε θα διστάσει να βάλει στο στρατόπεδο του Σκορδά λαθραίο εξοπλισμό.

Αυτά θα δούμε απόψε 13/10 στο Παρουσιάστε

Τρίτη 13 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 6

Έχοντας καταλάβει επιτέλους τον πραγματικό σκοπό της επιθεώρησης, ο Γούλας περνάει «λαθραία» τον αδικαιολόγητο εξοπλισμό του στο στρατόπεδο του Σκορδά. Ο Σκορδάς μαθαίνει ότι η καμπάνα θα πιάσει και τους δυο, ανεξάρτητα απ’ το πού θα βρεθεί σπατάλη και προσπαθεί κρυφά να συμμαζέψει την κατάσταση στο γειτονικό στρατόπεδο.

Τα «Μαγειρευτά της Μανούλας σου…» επιτέλους αποκτούν καταχώρηση στο internet και δέχονται τις πρώτες τους κριτικές. Φυσικά είναι απαράδεκτες, και ο Φίλης αναγκάζει την Φραντζέσκα να το παίξει πιο «μανούλα» μπας και φέρουν καμία πελατεία της προκοπής. Κι αν δεν τα βγάλει πέρα η αδερφούλα του, εκείνη θα πρέπει να κερδίσει πελατεία με «άλλους τρόπους»…

Σούσουρο στον ΑΝΤ1 με Ήλιο και Παρουσιάστε - Τι συμβαίνει

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 φέτος, στην prime time ζώνη του, με τις νέες σειρές Ήλιος και Παρουσιάστε που έχει εντάξει έχει καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στα αντίπαλα κανάλια κι αν μη τι άλλο... χαίρεται γι'αυτό!

Οι δυο αυτές σειρές χτυπάνε συγκλονιστικά ποσοστά τηλεθέασης και δίνουν μια δυνατή πάσα στις Άγριες Μέλισσες, οι οποίες όπως θα δείτε και στο παρακάτω πλέγμα έχουν αποδυναμώσει το GNTM 3 που μέχρι πρότινος έπαιρνε την πρωτιά!

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 13,9
  • ALPHA: Αγγελική 11,1
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 13,5
  • ΑΝΤ1: Παρουσιάστε 16,0
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 26,6
  • STAR: Greece Next Top Model 25,9
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 9,5
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 4,7
  • OPEN: Tomb Raider 8.5

Πρόσωπο που είδαμε στην «Μουρμούρα» μπαίνει στη σειρά «Παρουσιάστε» του ΑΝΤ1

Ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο της στην «Μουρμούρα», επιστρέφει μέσα από την σειρά «Παρουσιάστε» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Ο λόγος για την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η οποία θα υποδηθεί την κόρη του Ταξίαρχου Καρακώστα και πρώην γυναίκα του Συνταγματάρχη Λευτέρη Γούλα και του Συνταγματάρχη Θανάση Σκορδά

Παντρεύτηκε αρχικά με τον Γούλα (Γιάννης Μπέζος). Ο γάμος της όμως δεν καρποφόρησε και στην συνέχεια παντρεύτηκε με τον Σκορδά, γεγονός που εκτέλεσε εν ψυχρώ τη μέχρι τότε φιλία των δύο ανδρών.

Δάφνη Λαμπρόγιαννη Παρουσιάστε ΑΝΤ1