Ήλιος επεισόδιο 15/10: Νέες πληροφορίες για την δολοφονία του Παύλου - Ένα βήμα πιο μπροστά η αστυνομία

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήλιος επεισόδιο 15/10: Νέες πληροφορίες για την δολοφονία του Παύλου - Ένα βήμα πιο μπροστά η αστυνομία

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στο αποψινό (15/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς η αστυνομία έχει στα χέρια της νέες πληροφορίες για την δολοφονία του Παύλου.

ΗΛΙΟΣ Επεισόδιο 21

Η φωτογραφία της Λήδας με τον Δημήτρη τους έχει αναστατώσει όλους και κυρίως τον Πέτρο και τον Φίλιππο. Ο Δημήτρης και ο Χρήστος έχουν νέες πληροφορίες και φαίνεται να είναι κοντά σε ένα καινούργιο δεδομένο που αφορά τη δολοφονία του Πάνου. Η Μυρτώ δεν μπορεί να αποδεχτεί τι έχει συμβεί και δεν αποκαλύπτει στον πατέρα της την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Δήμος και η Λένα δεν επιτρέπουν στον Πέτρο να την επισκεφτεί στο νοσοκομείο, θεωρώντας τον υπαίτιο για ό,τι έπαθε. Ο Ισακίδης και ο Κοντογιάννης βρίσκονται ένα βήμα πίσω από την αστυνομία και προσπαθούν να τους προλάβουν. Η Αλίκη και η Λήδα θα βρεθούν σε δύσκολη θέση, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους…

Συναγερμός στην σειρά. Τι συνέβη;

Ήλιος: Δίνουν ναρκωτικά στη Λήδα - Η Αγγελική ήταν πόρνη

Σοκ πρόκειται να προκαλέσουν οι αποκαλύψεις που θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος. Από τη μία, κάποιος θα ρίξει ναρκωτικά μέσα στο ποτό της Λήδας και από την άλλη, θα γίνει γνωστό πως η Αγγελική ήταν πόρνη.

Μια βραδιά συμφιλίωσης θα φέρει τη Λήδα σε δύσκολη θέση, αλλά όχι επειδή η ίδια το επιδίωξε. Η ανεξήγητη συμπεριφορά της θα προκαλέσει υποψίες στον Δημήτρη, που στέλνει δείγμα από το αίμα της για τοξικολογικές εξετάσεις.

Η Αλίκη θέλοντας να ρίξει τους τόνους και την ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν, θα μαζέψει και τις δύο οικογένειες σε ένα πάρτι συμφιλίωσης. Βέβαια, αυτός δεν είναι ο μόνος σκοπός της αφού στην προσπάθειά της να κρατήσει κοντά της τον Φίλιππο, με αυτή την κίνηση θα του αποδείξει για μια ακόμη φορά πόσο τον στηρίζει και πως είναι πάντα στο πλευρό του. Δείτε εδώ και τι συμβαίνει και με τα νούμερα τηλεθέασης του Ήλιου.

Με αυτόν τον τρόπο θα δώσουν ναρκωτικά στην Λήδα στη σειρά Ήλιος

Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, αλλά η Λήδα θα τα ανατρέψει όλα άθελά της. Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της αλλάζει ξαφνικά και χωρίς προφανή λόγο γίνεται επιθετική και αγενής, μια στάση που εγείρει πολλά ερωτηματικά. Όλοι αναρωτιούνται τι της συμβαίνει και πιστεύουν πως έχει μεθύσει! Η Αλίκη προσβάλλεται και θίγεται.

Ήλιος νέα επεισόδια

Ο θυμός της είναι μεγάλος. Με τη σειρά της βάζει τελεσίγραφο στον άντρα της να απομακρυνθεί επιτέλους από αυτή τη γυναίκα! Την επόμενη μέρα, η Λήδα νιώθει πολύ άσχημα όταν μαθαίνει τα όσα έγιναν στο πάρτι. Στριμώχνεται από την Αλίκη και δεν ξέρει πώς να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά της ούτε στον Πέτρο, ούτε στους γονείς της, αλλά ούτε και στον Δημήτρη που η στάση της απέναντί του τον έχει πληγώσει. Η Εύα δεν χάνει την ευκαιρία και με το θράσος της ρίχνει λάδι στη φωτιά και τους κρατά όλους αναστατωμένους.

Η Αλεξάνδρα συμβουλεύει την Αλίκη να μη συνεχίσει την ένταση με τον Φίλιππο και να γίνει και πάλι τρυφερή μαζί του, για να μείνει κοντά της. Την ίδια ώρα ο Φίλιππος εξομολογείται στη Λήδα πως εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος μαζί της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Δημήτρης υποψιάζεται πως η συμπεριφορά της Λήδας σε συνδυασμό με την αδιαθεσία της την επόμενη μέρα, δεν οφείλεται μόνο στο ότι ήπιε και στέλνει δείγμα από το αίμα της για τοξικολογικές εξετάσεις.

Σύντομα τα αποτελέσματα σοκάρουν αφού δείχνουν πως κάποιος έριξε ναρκωτική ουσία στο ποτό της: «Κάποιος σου έριξε ναρκωτικά», την πληροφορεί και εκείνη σοκάρεται: «Ποιος; Γιατί;». Και εκείνος της λέει: «Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα κάποιος από την οικογένεια του Φίλιππου! Κάποιος που ξέρει πολλά και θέλει να κλείσει στόματα».