Αλέξης Γεωργούλης: Συγκλονιστικό το αυριανό 16/10 επεισόδιο του Joker - Τι θα συμβεί;

Όσα θα δούμε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλέξης Γεωργούλης: Συγκλονιστικό το αυριανό 16/10 επεισόδιο του Joker - Τι θα συμβεί;

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο αύριο για το “Joker” με τον παίχτη να διεκδικεί τα 30.000 ευρώ. Τι θα συμβεί στο τηλεπαιχνίδι του Αλέξη Γεωργούλη;

Ο Αλέξης Γεωργούλης, μας υποδέχεται καθημερινά στο πιο απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων που δίνει μέχρι και 30.000 ευρώ σε κάθε επεισόδιο!
Αύριο, στο νέο επεισόδιο του “JOKER”, η αγωνία «χτυπά κόκκινο»! Ο Σπύρος, ο παίκτης που διαγωνίζεται, φτάνει σε απόσταση αναπνοής από το μεγάλο έπαθλο. Κάθε ερώτηση και ένα μεγάλο στοίχημα! Η στρατηγική του αλάνθαστη και μία μόνο ερώτηση τον χωρίζει από τη μεγάλη νίκη και τα 30.000 ευρώ.

Θα καταφέρει άραγε να κερδίσει και να γίνει ο μεγάλος νικητής του «JOKER»;

Αλέξης Γεωργούλης Joker

Ένα επεισόδιο που κόβει την ανάσα αύριο στις 14.00 στο OPEN.

Να σημειώσουμε πως, εκτός εαυτού εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε, ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο ευρωβουλευτής ήταν έξαλλος με το Πρωινό, καθώς όπως είπε όταν πρόβαλλαν δηλώσεις του από την ραδιοφωνική του συνέντευξη στο BLV Radio, έκαναν μοντάζ.

«Εισέβαλε» στο πλατό του Joker η Βίκυ Σταυροπούλου - «Έμεινε» ο Αλέξης Γεωργούλης

Εμφάνιση-έκπληξη έκανε η Βίκυ Σταυροπούλου στο Joker και στον Αλέξη Γεωργούλη και μάλιστα, πάνω στην ερώτηση για το πως ονομαζόταν η ηρωίδα που ενσάρκωσε η Βίκυ στην γνωστή σειρά «Είσαι το ταίρι μου», στην οποία συμμετείχε και ο παρουσιαστής του Joker.

Ο παρουσιαστής δεν γνώριζε πως θα δει την άλλοτε συμπρωταγωνίστριά του να μπαίνει μέσα στο πλατό και ενθουσιάστηκε μόλις την άκουσε να φωνάζει την απάντηση.

Μάλιστα αποφάσισε να της πει και μία από τις πιο κλασικές ατάκες της στη σειρά και έτσι έκανε το «Τι έγινε Σωτήρη σε πειράξανε;» σε «Βίκυ με πειράξανε»!

Οι δυο τους έδειξαν να είναι πολύ χαρούμενοι που ξανασυναντήθηκαν και η αγαπημένη ηθοποιός, που εισέβαλε και στο πλατό της κόρης της πριν από λίγες μέρες, του ευχήθηκε καλή αρχή για την νέα του εκπομπή.