Καυτές εξελίξεις στο Καφέ της Χαράς σήμερα 16/10 - Η Βάλια ζητάει από τον Παπά - Δημήτριο να...

Έρχονται τα πάνω κάτω στο Κολοκοτρωνίτσι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καυτές εξελίξεις στο Καφέ της Χαράς σήμερα 16/10 - Η Βάλια ζητάει από τον Παπά - Δημήτριο να...

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο σημερινό 16/10 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Καφέ της Χαράς, αφού η Βάλια θα αρχίσει να... έρχεται πιο κοντά με τον Παπά - Δημήτριο!

Η Τασία υπενθυμίζει στον Περίανδρο ότι η εμμονή του με τη Στέλλα, θυμίζει την εμμονή του με τη Χαρά. Ο Περίανδρος την αποπαίρνει αλλά στην πραγματικότητα η Τασία έχει πέσει διάνα. Ο Περίανδρος ψάχνει αφορμές για να συναντηθεί με τη Στέλλα και αποφασίζει για πρώτη φορά να τρέξει, μπας και τη συναντήσει την ώρα που κι εκείνη κάνει τζόκινγκ. Εν τω μεταξύ ο αστυνόμος, έχει συλλάβει τον Τάσο και την Κανέλα, ως σατανικό ζεύγος δολοφόνων εραστών και τους ανακρίνει. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, ο Φατσέας θα μπει μέχρι και στην κουζίνα για χάρη της Σταυρούλας.

Η Βάλια, ζητάει από τον Δημήτριο να εξομολογηθεί για τις αμαρτίες της, ενώ ο Μάνος, ανακοινώνει στην Αρετή ότι πρέπει να κάνουν μια σοβαρή συζήτηση. Εκείνη, πηγαίνει χαρούμενη στον μέλλοντα πεθερό της για να πει πρώτα σε εκείνον ότι υποψιάζεται πως ο Μάνος θα τη ζητήσει σε γάμο. Ο Περίανδρος όμως, που ξέρει τα πραγματικά συναισθήματα του Μάνου, την συμβουλεύει να κάνει κάτι ακραίο. Κάτι που θα δέσει τον Μάνο μαζί της οριστικά.

Διαβάστε εδώ για το τέλος του Καφέ της Χαράς που θα είναι... πολύ άσχημο!

Καφέ της Χαράς: Καυτές στιγμές για Βάλια και Παπά - Δημήτριο! Σούπερ αποκλειστικό

Έπειτα από τα νέα της εγκυμοσύνης, ο Μάνος και η Αρετή αρραβωνιάζονται στο «Καφέ της Χαράς», χωρίς φυσικά ο πρώτος να το επιθυμεί. Η Βάλια απογοητευμένη θα καταφύγει στην αγκαλιά του Παπά - Δημήτρη με τον οποίο θα ζήσει καυτές στιγμές.

Ο Μάνος ακόμα δεν έχει συνέλθει από το ισχυρό σοκ που τον έχει χτυπήσει. Το γεγονός πως σε εννέα μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό που θα φέρει στον κόσμο η Αρετή, του φαίνεται ακόμα αδιανόητο και προσπαθεί να ανασυγκροτήσει τον εαυτό του για να πράξει όπως του υπέδειξε ο πατέρας του.

Αναγκάζεται λοιπόν να αρραβωνιαστεί τη μητέρα του... αγέννητου παιδιού του. Και μόνο σαν σκέψη, η Αρετή θα ενθουσιαστεί και θα αρχίσει να ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα της αλλάξει τη ζωή και θα την καλωσορίσει στην οικογένεια Πώποτα.

Ο πατέρας της έχει φτάσει ήδη στο χωριό, ενώ ο πεθερός της τρίβει τα χέρια του που φαίνεται να έχουν αρχίσει να απαλλάσσονται οικογενειακώς από τη Βάλια. Το μόνο που δεν έχουν λύσει είναι το ποιος θα τους παντρέψει. Δείτε εδώ και τις υποψίες που έχουν «ζώσει» το χωριό!

Η Βάλια γίνεται... κουμπάρα και ζει καυτές στιγμές με τον παπα- Δημήτρη στο Καφέ της Χαράς!

Ο Μάνος παρατηρεί από μακριά όσα «στήνονται» για τη μεγάλη βραδιά του αρραβώνα που θα λάβει χώρα στο νέο καφέ του χωριού. Αντίθετα, η αγχωμένη Αρετή αναρωτιέται ποιος θα ήταν ιδανικός κουμπάρος τους. Χωρίς να το σκεφτεί παραπάνω και ενώ μπροστά της εμφανίζεται η Βάλια, προτείνει σε εκείνη να τους παντρέψει.

Βάλια Δημήτριος Καφέ της Χαράς

Η Βάλια κοιτάζει τον Μάνο που προσπαθεί να κρυφτεί, όμως, καθώς πιάνεται εξαπίνης, δεν μπορεί να της πει όχι. Οι δύο γυναίκες φαίνεται να χαίρονται με την εξέλιξη που παίρνει η σχέση τους, ενώ στη πραγματικότητα η Βάλια είναι καταρρακωμένη και θέλει να φωνάξει στην εγκυμονούσα Αρετή πως είναι ερωτευμένη με τον άντρα που θα παντρευτεί, όμως η Στέλλα τελικά θα τη βοηθήσει να διατηρήσει την αυτοσυγκράτησή της και να μην πει όσα έχει στο μυαλό της.

Δεν θα τη συγκρατήσει όμως το βράδυ του αρραβώνα, όταν τη δει να πίνει το ένα ποτό μετά το άλλο. «Παρών» στη μεγάλη βραδιά που θα αλλάξει το μέλλον όλων, είναι φυσικά και ο πάτερ Δημήτριος προκειμένου να ευλογήσει το ζευγάρι. Οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν, ούτε τα έντονα βλέμματα μεταξύ των ερωτευμένων, Μάνου και Βάλιας. Αποτέλεσμα της φαινομενικά χαρμόσυνης βραδιάς είναι η Βάλια να μεθύσει και να καταλήξει λίγο αργότερα στην αγκαλιά του Δημήτριου.

Ο Μπάμπης ερωτεύεται την Τασία!

Ο πατέρας της Αρετής, ο Μπάμπης, φτάνει στο Κολοκοτρωνίτσι για τα χαρμόσυνα νέα αλλά κανείς δεν φαίνεται να χαίρεται ιδιαίτερα με την παρουσία του. Και πρώτος απ’ όλους ο Περίανδρος Πώποτας, που αναγκάζεται να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του για λίγες ημέρες. Ο Μπάμπης όχι απλά θα «κατσικωθεί» στο σπίτι του, όχι απλά θα κάνει τράκες στους πάντες και θα ενοχλεί με την παρουσία του, αλλά και θα... ερωτευτεί την Τασία. Εννοείται πως εκείνη δεν θα τον θέλει!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το TV24