Τηλεοπτική "βόμβα": Κόβεται ξαφνικά η σειρά Έλα στη θέση μου

Πότε και γιατί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεοπτική

Νέες φήμες έκαναν την εμφάνισή της στα τηλεοπτικά πινακάκια και θέλουν τον ALPHA να κόβει από το πρόγραμμά του μετά από 5 ολόκληρα χρόνια την επιτυχημένη σειρά, Έλα στη θέση μου.

Είναι από τις σειρές που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον ALPHA. Το «Έλα στη Θέση μου» έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2016 και κατάφερε να κερδίσει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που συνεχίζεται για πέμπτη σεζόν και με σημαντικές αλλαγές στο καστ και το σενάριο. Η κωμική σειρά του ALPHA μεταδίδεται μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και το καλοκαίρι προκάλεσε έντονες συζητήσεις στο κανάλι.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν ότι η σειρά έπρεπε να ολοκληρώσει τον κύκλο της την περασμένη σεζόν. Ωστόσο η επικράτησε η άποψη να συνεχιστεί ακόμη μία καθώς το τηλεοπτικό κοινό την έχει αγαπήσει.

Όπως δείχνουν όμως και τα νούμερα τηλεθέασης, η φετινή σεζόν δεν είναι το ίδιο επιτυχημένη με τις προηγούμενες. Οι επιδόσεις της σειράς είναι πεσμένες και όπως φαίνεται έχει επέλθει και ο κορεσμός στο τηλεοπτικό κοινό.

Πότε κόβεται το Έλα στη θέση μου από τον ALPHA

Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, οι άνθρωποι του ALPHA σκοπεύουν να βάλουν τίτλους τέλους στην επιτυχημένη σειρά του καναλιού. Παραμένει ωστόσο ανοιχτό πότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, η πρώτη έγκριση του καναλιού έχει να κάνει για 100 ακόμη επεισόδια.

Το ένα σενάριο αναφέρει ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί μετά τις γιορτές. Το δεύτερο, που είναι και το επικρατέστερο, είναι ότι η σειρά θα ολοκληρώσει τον κύκλο της το καλοκαίρι του 2021.

Φήμες άραγε ή πραγματικότητα;

Δείτε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς!

Άναυδοι στον ALPHA με τα χθεσινά 1/10 νούμερα του Έλα στη Θέση μου

Το Έλα στη θέση μου προβάλλεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και η αλήθεια είναι πως τα νούμερα τηλεθέασής του χαρίζουν πολλά χαμόγελα στους ιθύνοντες! Ειδικά στην χθεσινή 1/10 "μάχη" η σειρά έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Για την ακρίβεια, το Έλα στη θέση μου παίζει πλέον απέναντι από τη νέα σειρά του ANT1, Ήλιος, (δείτε εδώ τα νούμερα που κάνει) η οποία είναι πολύ δυνατή σε νούμερα τηλεθέασης. Το βράδυ της Πέμπτης 1/10, λοιπόν, τα δυο αυτά σίριαλ κονταροχτυπήθηκαν μέχρι τελικής πτώσεως και... πρώτος έπεσε ο ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, το Έλα στη θέση μου κατάφερε να τερματίσει πρώτο στην ώρα προβολής του στην prime time ζώνη κάνοντας στο δυναμικό κοινό 16% ενώ ο Ήλιος ήρθε δεύτερος με το επίσης απίστευτο 15,7%!