Μην αρχίζεις την μουρμούρα 16/10: Είναι η Καίτη ξανά έγκυος;

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μην αρχίζεις την μουρμούρα 16/10: Είναι η Καίτη ξανά έγκυος;

Απόψε στις 21:00 στον Alpha θα παρακολουθήσουμε το καινούργιο επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειράς "Μην αρχίζεις την μουρμούρα".

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Το σπίτι έχει γεμίσει μυρμήγκια κι ενώ η Βούλα θέλει να τα ξεπαστρέψει με συνοπτικές διαδικασίες, ο Μηνάς προσπαθεί να τα σώσει… Ο Ηλίας βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση σπιτιού, καθώς η συγκατοίκηση με την Καίτη θυμίζει εμπόλεμη ζώνη. Ξαφνικά όμως μαθαίνει κάτι για την Καίτη που ίσως του αλλάξει τα σχέδια: ότι η Καίτη ίσως είναι και πάλι έγκυος. Ο Άγγελος ανακαλύπτει ότι η Βέλη κρύβει απ’ τη ΦΑΠΠΑ ότι παντρεύονται. Οπότε κι αυτός περνάει στην αντεπίθεση… Μια παρεξήγηση με αφορμή τα ψώνια που κάνουν ο Μπάμπης και η Ξένια για το σπίτι της Σοφίας, θα φέρει τον Μπάμπη μπροστά σε μια αλήθεια…

Απόψε στις 21:00! Μην το χάσετε! Ποιο πρόσωπο της σειράς το βλέπουμε τώρα στο "Παρουσιάστε";

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η προσωπική του ζωή και η πρόταση για εκπομπή!

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μιλά για την Μουρμούρα, το μέλλον της σειράς και η πρόταση που δέχτηκε για τηλεοπτική εκπομπή!

Για την πρόταση που δέχτηκε να συμμετέχει σε πάνελ εκπομπής, για τις εξελίξεις στη ζωή του «Άγγελου» και της «Βέλης», αλλά και για τον ρόλο που παίζει στη ζωή του η οικογένεια, μίλησε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στην Αφροδίτη Γραμμέλη και την εκπομπή «Pop Up».

Στο αισθητικό δάσος της Καισαριανής, όπου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης εξομολογήθηκε ότι είναι μοναχικός τύπος, ότι του πρότειναν να είναι σε πάνελ εκπομπής και αρνήθηκε, αλλά και για τις ανατροπές στη ζωή του ζευγαριού Άγγελος – Βέλη στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Μας αποκάλυψε ότι είναι μόνος του στην παρούσα φάση, ότι είναι λάτρης της οικογένειας, αλλά προς το παρόν δεν σκέφτεται παιδιά και γάμους. Δείτε τις εξελίξεις στην Μουρμούρα!χατζηαγγελάκης

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Οι ατάκες "φωτιά" για τον χωρισμό του από την Μαίρη Συνατσάκη!

Ατάκες "φωτιά" πέταξε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης για τον χωρισμό του από την Μαίρη Συνατσάκη, κάνοντας επίσης και μια αποκάλυψη.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την παρουσιάστρια.

«Η Μαίρη Συνατσάκη είναι πιο γνωστή από μένα για αυτό έγινα γνωστός ως «ο νυν της Μαίρης».

Δεν με ενόχλησε, είναι τιμή για μένα αυτός ο τίτλος. Τουλάχιστον συνδέθηκα με έναν άνθρωπο που είναι μια σωστή και καλή προσωπικότητα», είπε μεταξύ άλλων.