Ήλιος επεισόδιο 16/10: Πέτρος και Δημήτρης συνεργάζονται για χάρη της Λήδας

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήλιος επεισόδιο 16/10: Πέτρος και Δημήτρης συνεργάζονται για χάρη της Λήδας

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στο αποψινό (15/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς θα δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ της Λήδας και του Πέτρου, ενώ ο ίδιος συνεργάζεται με τον Δημήτρη για χάρη της υπόθεσης της.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Η Αλίκη είναι αναστατωμένη που πρέπει να παρουσιαστεί στο Τμήμα, αφού φαίνεται πως η ζήλια της την έχει οδηγήσει σε μία σειρά από λάθος κινήσεις… Ο Πέτρος δυσκολεύεται να δεχτεί πως η μαμά του έχει προσωπική ζωή και η Λήδα δεν μπορεί να διαχειριστεί τη συμπεριφορά του. Ο Δημήτρης έρχεται κοντά με τον Πέτρο και συνεργάζονται για χάρη της υπόθεσης της Λήδας. Η Εύα εξακολουθεί να έχει άσχημη συμπεριφορά απέναντι στον Πέτρο και δεν καταλαβαίνει γιατί η Αλεξάνδρα του φέρεται τόσο καλά. Ο Δήμος προσπαθεί να βρει τρόπο να βοηθήσει την κόρη του…

Συναγερμός στην σειρά. Τι συνέβη;

Ήλιος - Συντελεστές:

ΣΕΝΑΡΙΟ: Μαρία Γεωργιάδου

ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βίκυ Μανώλη

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βίκυ Μανώλη, Λίνος Χριστοδούλου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Διονύσης Λαμπίρης, Γιάννης Κουρπαδάκης

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Ελένη Πάττα

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Νικόλ Παναγιώτου

ΜΟΝΤΑΖ: Γιώργος Κατσένης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Pedio Productions

Ήλιος - Πρωταγωνιστές

Με τους: Γιώργο Καραμίχο, Ευγενία Δημητροπούλου, Αντίνοο Αλμπάνη, Ντόρα Μακρυγιάννη

Στον ρόλο του Δήμου: ο Μάριος Αθανασίου

Ήλιος - Ηθοποιοί

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Νίκος Αρβανίτης, Δημήτρης Γεροδήμος, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Ακίνδυνος Γκίκας, Βασίλης Ευταξόπουλος, Νόνη Ιωαννίδου, Αγγελική Κιντώνη, Χρύσα Κοτταράκου, Κριστιάν Κουλμπίντα, Έλενα Μαρσίδου, Γεωργία Μαυρογεώργη, Γιώργος Μπένος, Στέλιος Ξανθουδάκης, Βαγγέλης Παπαδάκης, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Αστέρης Πελτέκης, Κωνσταντίνος Πεσλής, Μαριλένα Ράδου, Ηλέκτρα Τζωρτζάκη, Βασίλης Τριανταφύλλου, Δέσποινα Τσούτσα, Ορέστης Χαλκιάς, Δώρα Χρυσικού, Ειρήνη Ψυχράμη

Ήλιος: Δίνουν ναρκωτικά στη Λήδα - Η Αγγελική ήταν πόρνη

Σοκ πρόκειται να προκαλέσουν οι αποκαλύψεις που θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος. Από τη μία, κάποιος θα ρίξει ναρκωτικά μέσα στο ποτό της Λήδας και από την άλλη, θα γίνει γνωστό πως η Αγγελική ήταν πόρνη.

Μια βραδιά συμφιλίωσης θα φέρει τη Λήδα σε δύσκολη θέση, αλλά όχι επειδή η ίδια το επιδίωξε. Η ανεξήγητη συμπεριφορά της θα προκαλέσει υποψίες στον Δημήτρη, που στέλνει δείγμα από το αίμα της για τοξικολογικές εξετάσεις.

Η Αλίκη θέλοντας να ρίξει τους τόνους και την ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν, θα μαζέψει και τις δύο οικογένειες σε ένα πάρτι συμφιλίωσης. Βέβαια, αυτός δεν είναι ο μόνος σκοπός της αφού στην προσπάθειά της να κρατήσει κοντά της τον Φίλιππο, με αυτή την κίνηση θα του αποδείξει για μια ακόμη φορά πόσο τον στηρίζει και πως είναι πάντα στο πλευρό του. Δείτε εδώ και τι συμβαίνει και με τα νούμερα τηλεθέασης του Ήλιου.