Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Φρίκη! Ο Βόσκαρης σκοτώνει το παιδί της Ελένης

Σοκ!

Άγριες Μέλισσες: Φρίκη! Ο Βόσκαρης σκοτώνει το παιδί της Ελένης
TV24 17.10.2020 08:17
Από Ελένη Ζουγανέλη

Τη χειρότερη στιγμή της ζωής της θα περάσει η Ελένη Σταμίρη, η οποία μετά τον άγριο και συνεχή βιασμό της από τον Βόσκαρη, εκείνος την αναγκάζει να ρίξει με βίαιο τρόπο το παιδί που περιμένει από εκείνον! Το TV4 σας παρουσιάζει αποκλειστικά τα τραγικά γεγονότα που θα συμβούν στις Άγριες Μέλισσες.

Κι ενώ το σατανικό σχέδιο του Βόσκαρη και της Μυρσίνης να τρελάνουν την Ελένη δείχνει να πετυχαίνει, η Σταμίρη είναι αποφασισμένη να αλλάξει τακτική μαζί του με την ελπίδα να ανακαλύψει την αλήθεια για τη συνεργασία του με τη Μυρσίνη. Ετσι όταν πάει ξανά σπίτι του για να καθαρίσει, βρίσκει την ευκαιρία να ψάξει το γραφείο του για να βρει κάποιο στοιχείο που να τον συνδέει μαζί της. Εκεί όμως την περιμένει μια έκπληξη, καθώς ο Βόσκαρης δείχνει πως δεν είναι άνθρωπος που θα τον κοροϊδεύεις εύκολα και της στήνει παγίδα πιάνοντάς τη στα πράσα! Η τιμωρία της για άλλη μια φορά θα είναι το ξύλο και ο βιασμός, αλλά δεν προλαβαίνει να... χαρεί τη νίκη του αφού θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του. Κι αυτό γιατί η Ελένη χάνει τις αισθήσεις της και λιποθυμάει! Εκείνος δεν μπορεί να τη συνεφέρει και αναγκάζεται να φέρει γιατρό, ο οποίος του ανακοινώνει πως η Ελένη είναι έγκυος!

Έτσι σκοτώνει ο Βόσκαρης το παιδί της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες

Ο Βόσκαρης δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη και φυσικά δεν θέλει αυτό το μωρό να γεννηθεί, έτσι σχεδιάζει να ξεφορτωθεί το «πρόβλημα» της Ελένης με τη βοήθεια του Γκούμα. Ομως εκείνος νιώθει ενοχές και αποφασίζει να μιλήσει στη Φωτεινή, όπου της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. Την επόμενη μέρα, ο Λάμπρος επισκέπτεται την Ελένη και τη βρίσκει σε κακά χάλια, αλλά εκείνη επιμένει να μην του αποκαλύπτει την αλήθεια για να τον προφυλάξει. Οταν επιστρέφει στο κελί της, η Φωτεινή αποφασίζει να της πει την αλήθεια για το μωρό που περιμένει! Η Ελένη σοκάρεται! Δείτε ωστόσο και τη γυναίκα που χωρίζει οριστικά την Πηνελόπη και τον Μελέτη.

Άγριες Μέλισσες Βόσκαρης Ελένη

Το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να έρθει στη ζωή της, ήρθε κάτω από αυτές τις δυσάρεστες συνθήκες και αυτό της προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο πόνο! Ομως δεν θέλει να έχει το μωρό ενός βιαστή και θέλει να το ρίξει, αλλά η Φωτεινή προσπαθεί να την πείσει να το κρατήσει ως απόδειξη για τον εφιάλτη που ζει στα χέρια του Βόσκαρη! Σύμμαχός της σε όλο αυτό θα είναι και ο Γκούμας!

Ετσι για την ώρα αποφεύγει το σχέδιο του Βόσκαρη για να κάνει έκτρωση, αλλά εκείνος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα και κάνει ακόμα πιο αποτρόπαιες πράξεις, αφού φτάνει στο σημείο να σκοτώσει με βίαιο τρόπο το ίδιο του το παιδί! Η Ελένη είναι συντετριμμένη και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να συνεχίσει...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: «Έπεσε» το Twitter με το φιλί Δρόσως - Τάκη

Ανακοίνωσε το οριστικό τέλος του από τις Άγριες Μέλισσες - «Είναι fake news...»

Share