Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Παρουσιάστε: Όσα θα δούμε σήμερα 19/10 - Εξαφανίζεται ο Έλτον

Χαμός!

Παρουσιάστε: Όσα θα δούμε σήμερα 19/10 - Εξαφανίζεται ο Έλτον
TV24 19.10.2020 16:13
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Μετά το φιάσκο με την οικονομική επιθεώρηση, σήμερα στο Παρουσιάστε στις 21:00 ο Ταξίαρχος στέλνει τα στρατόπεδα σύσσωμα για σκηνάκια στο βουνό. Η ατζέντα όμως δεν έχει κατασκήνωση και πεζοπορία αλλά ασκήσεις ομαδικότητας και συνεργασίας.

Η ομαδικότητα βέβαια γρήγορα αντικαθίσταται από ανταγωνισμό και κοκορομαχίες όταν οι δύο διοικητές αρχίσουν και πάλι τα κονταροχτυπήματα. Και οι περιπέτειες δεν τελειώνουν εκεί… Μια μεγάλη έκπληξη τους περιμένει κατά την επιστροφή τους στα στρατόπεδα.

Την ίδια ώρα, ο Καρυπίδης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το χάσμα στην σχέση της Βαρκάρη με τον Μέγα, ενώ ο Έλτον καταφέρνει και «εξαφανίζεται» πηγαίνοντας παραγγελία στους πεινασμένους κατασκηνωτές. Άναυδοι στον Αντ1 με τα νούμερα του Παρουσιάστε!

Πρόσωπο που είδαμε στην «Μουρμούρα» μπαίνει στη σειρά «Παρουσιάστε» του ΑΝΤ1

Ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο της στην «Μουρμούρα», επιστρέφει μέσα από την σειρά «Παρουσιάστε» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Ο λόγος για την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η οποία θα υποδηθεί την κόρη του Ταξίαρχου Καρακώστα και πρώην γυναίκα του Συνταγματάρχη Λευτέρη Γούλα και του Συνταγματάρχη Θανάση Σκορδά

Παντρεύτηκε αρχικά με τον Γούλα (Γιάννης Μπέζος). Ο γάμος της όμως δεν καρποφόρησε και στην συνέχεια παντρεύτηκε με τον Σκορδά, γεγονός που εκτέλεσε εν ψυχρώ τη μέχρι τότε φιλία των δύο ανδρών.

Παρουσιάστε

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγαπημένος ηθοποιός επιστρέφει μέσα από την σειρά "Παρουσιάστε" του ΑΝΤ1

"Παρουσιάστε!": Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό (29/09) επεισόδιο - Τα πάνω κάτω στο στρατόπεδο

Share