8 Λέξεις: Η Εύα δολοφόνος - Οδηγείται στο τμήμα! Χαμός στο σημερινό 20/10 επεισόδιο

Έρχονται τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 Λέξεις: Η Εύα δολοφόνος - Οδηγείται στο τμήμα! Χαμός στο σημερινό 20/10 επεισόδιο

Ο Στηβ είναι νεκρός και η Εύα οδηγείται στο τμήμα, επειδή αυτή τον έσπρωξε και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Στο σημερινό 20/10 επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις θα έρθουν τα πάνω κάτω!

Τρίτη 20 Οκτωβρίου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59

Μόλις μαθαίνει τα νέα, ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, καθώς όλη η επιχείρηση με τα αναβολικά κινδυνεύει να εκτεθεί. Η Βικτώρια βλέπει το νυφικό της έτοιμο για πρώτη φορά κι αντί να χαρεί, ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στη Σμαράγδα. Η Ιφιγένεια μιλάει στον Φρίξο για το παρελθόν της Ηλιάνας και ο επίδοξος ντεντέκτιβ την θεωρεί πλέον ύποπτη για τη δολοφονία της Αγγελικής Βανδώρου! Ο Αιμίλιος και η Ελισάβετ έχουν την πρώτη τους επαγγελματική συνάντηση, η οποία όμως χαλάει από ένα απρόοπτο τηλεφώνημα. Η Ιφιγένεια "χτυπάει" τον Σπύρο στον εγωισμό του και καταφέρνει να τον πείσει να πάει μαζί της στο Αγγλικό Νοσοκομείο. Ο Οδυσσέας φτιάχνει βαλίτσα και φεύγει απ’ το σπίτι, καθώς η κατάσταση με την Έρση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η αστυνομία μπαίνει στο εργοστάσιο του Μάρκου με ένταλμα έρευνας, καθώς έχουν πληροφόρηση για τα αναβολικά που παρασκευάζονται εκεί μέσα!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 60

Η έρευνα της αστυνομίας στο εργοστάσιο του Μάρκου ολοκληρώνεται και παρόλο που δεν εντοπίζουν τίποτα, ο Μάρκος δεν καταφέρνει να καθησυχάσει τον Νικηφόρο και τη Ναυσικά που τον ρωτάνε τι εμπλοκή είχε με την παραγωγή αναβολικών. Ο Μιχαήλ πιέζει τη Βικτώρια να δώσει μια ευκαιρία σε αυτό που αισθάνονται και να μην προχωρήσει στον γάμο με τον Δημήτρη. Η Ολυμπία μαθαίνει ότι η Εύα κρατείται κι αναστατώνεται, ενώ ο Σίμος απολογείται που δεν την πίστεψε με την ιστορία της απαγωγής. Ο Οδυσσέας μετακομίζει σε ένα ξενοδοχείο και προχωράει το διαζύγιο με την Έρση, γεγονός που την προβληματίζει. Ο Άκης προσπαθεί να περάσει μια πολιτική γραμμή στο κανάλι, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με τις αντιρρήσεις του Αιμίλιου. Η Εύα περνάει δύσκολες ώρες στο κρατητήριο.

Δείτε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο!

Δολοφονία σοκ στις 8 Λέξεις - Η Εύα στην φυλακή για τον φόνο του Στηβ - Καρέ καρέ πως θα συμβεί

Μία δολοφονία έρχεται να σοκάρει το κοινό της σειράς του ΣΚΑΪ 8 Λέξεις. Μοιραίος θα αποβεί ο καβγάς ανάμεσα στην Εύα και τον Στηβ, αφού εκείνος θα καταλήξει νεκρός, ενώ εκείνη θα οδηγηθεί στη φυλακή ως υπαίτια του θανάτου του!

Οι δύσκολες ώρες για την Εύα μόλις αρχίζουν και ο Νικηφόρος με τον Σίμο είναι στο πλευρό της! Το TV24 σας παρουσιάζει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο Στηβ, είχε κάνει ξεκάθαρο πως οι σκοποί του δεν ήταν καλοί και αυτό η Εύα το γνώριζε πολύ καλά και γι’ αυτό προσπαθούσε να πάρει τα μέτρα της και να προστατεύσει τους ανθρώπους που αγαπάει. Μάλιστα είχε προειδοποιήσει τον Νικηφόρο πως με αφορμή τη γνωριμία τους από παλιά, ξέρει ότι ο Στηβ ήταν μπλεγμένος σε παρανομίες από τότε και καλό θα είναι να έχουν τον νου τους.

Οταν αρχίζουν να φουντώνουν οι υποψίες πως η επιχείρηση του Μάρκου είναι μπλεγμένη σε υπόθεση με αναβολικά, η Εύα προσπαθεί να βρει απαντήσεις για το αν ο Νικηφόρος είναι μπλεγμένος σε όλο αυτό και ζητάει τη βοήθεια του Σίμου! Εκείνος, θορυβημένος με όσα γίνονται, εισβάλλει κρυφά στο σπίτι του Στηβ προκειμένου να βρει στοιχεία που να τον ενοχοποιούν.

Αγνοεί όμως πως ο Στηβ έχει στο κινητό του εφαρμογή που τον συνδέει με τις κάμερες του σπιτιού του. Μιας και λέμε βέβαια για τις 8 Λέξεις, δείτε εδώ τη σχέση που έχει η Φαίη Σκορδά με ένα πρόσωπο της σειράς.

Παράλληλα, ο Σίμος ενημερώνει την Εύα πως δεν βρήκε τίποτα ύποπτο στο σπίτι του Στηβ, αλλά να έχει τα μάτια της ανοιχτά: «Δεν βρήκα κάτι, αλλά καλό θα είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί και ειδικά εσύ που βλέπω ότι σε περιτριγυρίζει».

Στη συνέχεια, ο Σίμος κανονίζει κρυφό ραντεβού με τη Σμαράγδα και η Εύα αναλαμβάνει να κάτσει με την Ολυμπία, όμως σοκαρισμένη ανακαλύπτει πως η μικρή έχει εξαφανιστεί. Η Εύα αμέσως ενημερώνει τον Σίμο: «Η Ολυμπία εξαφανίστηκε! Δεν είναι στο σπίτι και το κινητό της είναι κλειστό».

Εκείνος τρέχει εκεί. Οι δύο γονείς αγωνιούν με την εξαφάνισή της, ενώ ο Νικηφόρος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει την κατάσταση. Μετά από μερικές ώρες, η Ολυμπία γυρίζει σπίτι. «Κορίτσι μου, πού ήσουν! Τρελαθήκαμε από την αγωνία», της λέει η Εύα και την αγκαλιάζει, όπως και ο Σίμος. Εκείνη τους σοκάρει: «Με απήγαγαν! Μου φόρεσαν κουκούλα και με πήγαν σ’ ένα μέρος που δεν ξέρω, δεν είδα τίποτα! Φοβήθηκα πολύ», ισχυρίζεται, αλλά δεν την πιστεύουν.

8 Λέξεις δολοφονία Στηβ

«Πάλι ψέματα λες; Πού θα οδηγήσει όλη αυτή η κατάσταση; Ολυμπία, πρόσεχε, δεν έχω άλλη υπομονή! Φτάνει πια με τα ψέματά σου», τη μαλώνει ο Σίμος, αλλά εκείνη επιμένει: «Σας λέω την αλήθεια». Ομως δεν την πιστεύει κανείς και εκείνη κλείνεται στο δωμάτιό της θυμωμένη.

Καρέ-καρέ ο τραγικός τραυματισμός του Στηβ που οδήγησε στις κατηγορίες για δολοφονία στις 8 Λέξεις.

Το επόμενο πρωί, ο Στηβ περιμένει την Εύα έξω από τη δουλειά της με σκοπό να την εκφοβίσει. «Τι έγινε Ευάκι; Γύρισε σώα η κόρη σου;», τη ρωτάει και εκείνη συνειδητοποιεί πως η Ολυμπία έλεγε την αλήθεια για την απαγωγή της. «Ρε αλήτη, θα σε σκοτώσω! Πώς τόλμησες να πειράξεις την κόρη μου;

Θα σε καταγγείλω στην αστυνομία», τον απειλεί και εκείνος με ειρωνικό ύφος της απαντάει: «Ε, όχι και την πείραξα! Ισα-ίσα της φέρθηκα πολύ ωραία! Δεν είσαι σε θέση να με απειλήσεις, δεν έχεις κανένα στοιχείο εναντίον μου». Τότε η Εύα θυμωμένη τον προειδοποιεί: «Μην τολμήσεις να πλησιάσεις ξανά το παιδί μου! Θα σε σκοτώσω, σου το ορκίζομαι! Φύγε μακριά μας» και τον σπρώχνει με δύναμη, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει θανάσιμα στο κεφάλι του! Ο Στηβ είναι νεκρός και η Εύα οδηγείται στο τμήμα, επειδή τον έσπρωξε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Μόλις μαθαίνει τα νέα ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, καθώς όλη η επιχείρηση με τα αναβολικά κινδυνεύει να εκτεθεί. Η αστυνομία μπαίνει στο εργοστάσιο του Μάρκου με ένταλμα έρευνας, αλλά από τις έρευνες δεν εντοπίζεται κάτι ύποπτο. Ωστόσο ο Νικηφόρος και η Ναυσικά τον ρωτάνε τι εμπλοκή είχε με την παραγωγή αναβολικών. Η Ολυμπία μαθαίνει ότι η Εύα κρατείται και αναστατώνεται, ενώ ο Σίμος που ενημερώνεται τι έχει γίνει, απολογείται στην κόρη του που δεν την πίστεψε με την ιστορία της απαγωγής. Η Εύα περνάει δύσκολες ώρες στο κρατητήριο και αποφασίζει να μην πάρει τη 48ωρη αναβολή, ρισκάροντας έτσι την προφυλάκιση.

Εξουθενωμένη πια, δίνει την κατάθεσή της μπροστά σε ανακριτή και εισαγγελέα ελπίζοντας στην επιείκειά τους. Και την έχει για την ώρα, καθώς αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει η δίκη! Η Εύα αποκαλύπτει στον Νικηφόρο όλα αυτά που του έκρυβε τόσο καιρό και το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί το συντομότερο δυνατό. Ομως η Ολυμπία έχει πάλι τις αντιδράσεις της...