Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αγγελική: Σήμερα 20/10 στις εξελίξεις της σειράς αποκαλύπτεται η εγκυμοσύνη της...

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε απόψε

Αγγελική: Σήμερα 20/10 στις εξελίξεις της σειράς αποκαλύπτεται η εγκυμοσύνη της...
TV24 20.10.2020 09:31
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στο σημερινό 20/10 επεισόδιο της σειράς Αγγελική, θα αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της Κατερίνας. Ωστόσο, δεν το σκηνικό δεν θα εξελιχθεί έτσι όπως θα ήθελε.

Αναλυτικά οι εξελίξεις της ημέρας:

Η αποκάλυψη της απάτης του Χανδρινού σκάει σαν βόμβα στο σπίτι των Αργυρών, με την οικογένεια να προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση και το προσωπικό να ανησυχεί για τις επιπτώσεις στις ζωές τους. Η Τζένη βρίσκεται παγιδευμένη και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην προτροπή του πατέρα της να διαφύγουν μαζί στο εξωτερικό και σε ένα αβέβαιο μέλλον με τον Στέφανο.

Στον απόηχο των γεγονότων ο Μιχάλης συγκρούεται με την Αγγελική την οποία κατηγορεί για την οικονομική καταστροφή των Αργυρών αλλά και τις συνέπειες της που θα υποστούν όλοι όσοι εξαρτώνται από αυτούς. Ο Παύλος προτείνει να κινηθούν δικαστικά εναντίον της Τζένης προκαλώντας την οργή του Στέφανου ο οποίος καλείται να διαλέξει αν θα μείνει στο πλευρό της οικογένειάς του ή της Τζένης. Η Κατερίνα ψάχνει τον Μιχάλη για να του πει για την εγκυμοσύνη της και οδηγείται στον στάβλο όπου τον βρίσκει με την Αγγελική. Στην Αγγελική έχουμε και έναν κρυφό γάμο.

Όλες οι λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη στη σειρά Αγγελική

Ένας νέος άντρας, ο Χάρης, έχει μπει για τα καλά στη ζωή της Σοφίας στην σειρά Αγγελική και εκείνη δείχνει να ανταποκρίνεται. Την ίδια στιγμή ο Παύλος τη διεκδικεί ξανά και της τάζει τον «ουρανό με τ’ άστρα»... Τα προβλήματα θα ξεκινήσουν όταν αντιληφθεί πως είναι έγκυος!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο Παύλος και η Σοφία δεν είναι πλέον μαζί. Εκείνος σπατάλησε την ευκαιρία που του έδωσε μετά την πρώτη του απιστία και στη δεύτερη είναι πλέον ανυποχώρητη. Τον έδιωξε από το σπίτι και παρά τα παρακάλια των παιδιών τους, της Αθηνάς και των αδελφών του για να ξαναγίνουν οικογένεια, εκείνη αρνείται. Δύναμη σε αυτή της την απόφαση εκτός από την Ιωάννα, της δίνει και ο Χάρης, ο δικηγόρος της με τον οποίο έχουν αρχίσει να έρχονται κοντά.

Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Χάρης θα διεκδικήσει πιο έντονα μια θέση στην καρδιά και τη ζωή της. Δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα την αιφνιδιάσει με τα φιλιά του, ενώ θα δείξει πως δεν υποκύπτει στις απειλές του Παύλου Αργυρού. Τι και αν του έσπασε το αυτοκίνητο; Ο Χάρης ήρθε για να μείνει και δεν θα αντιδράσει αρνητικά ούτε όταν δει τον άντρα της γυναίκας που αγαπάει να τον απειλεί για διάφορες υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν. Spoiler "φωτιά" έκανε επίσης ο Πάνος Βλάχος για τη σχέση του Δημήτρη και της Κατερίνας.

Η Σοφία θα σταθεί στο πλευρό του Χάρη και με τον τρόπο της, θα τον κρατήσει στη ζωή της, όχι μόνο με την επαγγελματική του ιδιότητα, όμως μετά από ένα διάστημα θα αρχίσει να γίνεται δεκτική και απέναντι στη στάση του Παύλου. Τα δυο τους παιδιά θα τους ενώνουν πάντα και οι κοινές τους συναντήσεις θα είναι πλέον ευχάριστες. Οι τέσσερίς τους θα βγαίνουν συχνά και το κλίμα που θα προκύπτει δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτό μιας οικογένειας σε διάσταση.

Οταν ο Παύλος θα πει στη Σοφία να χωρίσει τον Χάρη, εκείνη θα αρχίσει να το σκέφτεται, όμως τα πράγματα θα μπλέξουν περισσότερο όταν η ίδια αντιληφθεί πως μέσα της μεγαλώνει μια ψυχή. Η είδηση της εγκυμοσύνης της θα την κλονίσει καθώς δεν θα μπορεί να πει με σιγουριά ποιανού είναι το παιδί. Σαν φλας μπακ θα περάσουν από μπροστά της σκηνές όπου τη δείχνουν να έχει συνευρεθεί ερωτικά και με τον Χάρη και με τον Παύλο. Θα βρεθεί σε δίλημμα και το πρώτο άτομο στο οποίο και θα εξομολογηθεί το νέο θα είναι η αδελφής της, Ιωάννα.

Το δώρο του Παύλου

Στο πλαίσιο της καλής διαγωγής που θα δείξει ο Παύλος απέναντι στη γυναίκα του προκειμένου να την κερδίσει ξανά, θα είναι ένα δώρο που θα της δώσει. Η Σοφία θα εντυπωσιαστεί καθώς θα έχει καιρό να λάβει κάτι από εκείνον αλλά και πάλι θα φανεί διστακτική ως προς τις κινήσεις της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δήμητρα Σιγάλα: "Νιώθω ευλογημένη που παίζω στην Αγγελική"

Αγγελική: Αποκάλυψη σοκ! Η Δανάη είναι κόρη της!

Share