Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Σε άσχημη κατάσταση η Χουμεϊρά - Τραγικές στιγμές στην οικογένεια

Όλες οι σημερινές 21/10 εξελίξεις αναλυτικά

Elif: Σε άσχημη κατάσταση η Χουμεϊρά - Τραγικές στιγμές στην οικογένεια
TV24 21.10.2020 08:17
Από Youweekly Team

Τα πάνω κάτω θα έρθουν σήμερα 21/10 στην αγαπημένη σειρά Elif! Η Χουμεϊρά βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και κάνει ένα μοιραίο λάθος.

Τετάρτη 21/10 - Επεισόδιο 698

Η Ελίφ είναι τρομαγμένη μετά τις απειλές του Ταρίκ και κρύβεται στο δωμάτιο της Βίλνταν. Αν και θέλει να μιλήσει για όλα στη Ρεϊχάν, οι απειλές του Ταρίκ και της Βιλντάν την αποθαρρύνουν. Ο Εμιρχάν είναι έξω από το φαρμακείο μαζί με τον Σαφάκ και είναι καλά αλλά η μητέρα του τον αναζητάει πανικόβλητη. Τον βλέπει μαζί με τον Σαφάκ και τον ευχαριστεί που τον φρόντισε. Η Ζουλιντέ του λέει πως δεν πήρε τη δουλειά. Μόλις φεύγει, ο Σαφάκ καλεί τον Λουτφού. Ο Λουτφού του εξηγεί πως ουσιαστικά η ίδια η κοπέλα απέρριψε τη δουλειά γιατί θεώρησε πως την αξίζει κάποιος άλλος με καλύτερα προσόντα. Η Ρεϊχάν κάνει τις δουλειές της Βιλντάν γιατί εκείνη για άλλη μια φορά έχει εξαφανιστεί.

Ο Κερέμ εμφανίζεται και ζητάει καφέ αλλά όταν βλέπει την κοπέλα απασχολημένη αποφασίζει να πάει στην κουζίνα και να βάλει μόνος του και εκεί βλέπει τα βιβλία της Ρεϊχάν. Η Γιλντίζ του λέει πως η Ρεϊχάν διαβάζει για να δώσει εξετάσεις στο πανεπιστήμιο και πως είναι κάτι, που το έχει υποσχεθεί στη μητέρα της. Όμως δεν έχει καταφέρει να βρει ένα βιβλίο, που ήθελε. Η Χουμεϊρά είναι αναστατωμένη από τη συζήτηση που είχε με τον Ταρίκ και τον αναζητά στο τηλέφωνο αλλά εκείνος δεν της απαντάει. Η κατάσταση της προκαλεί ένταση και πονοκέφαλο. Τηλεφωνεί στην τράπεζα και μεταφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον λογαριασμό του Ταρίκ, πιστεύοντας πως έτσι θα διορθώσει το λάθος της. Στη συνέχεια πηγαίνει στην κουζίνα και ζητάει να ετοιμάσουν ένα υπέροχο τραπέζι στο δωμάτιο της για να δειπνήσει με τον άντρα της.

Ο Γιουνούς βλέπει τυχαία τα σχέδια της Μπιρτσέ και του αρέσουν. Ο Κερέμ αγοράζει το βιβλίο που ήθελε η Ρεϊχάν και ζητάει από την Ελίφ να το βάλει στα πράγματά της χωρίς να τη δει. Η Ελίφ το κάνει αλλά η Ρεϊχάν τη βλέπει και καταλαβαίνει πως ο Κερέμ το αγόρασε για εκείνη. Η Ρεϊχάν θυμωμένη πηγαίνει να τον αντιμετωπίσει και του λέει για την ημέρα, που τον άκουσε να μιλάει με την Παρλά για εκείνη με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Δεν ξέρει όμως πως τον έχει παρεξηγήσει…

Διαβάστε εδώ τι θα γίνει στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Elif: "Σε σιχάθηκα!" - Ο Ταρίκ ξεφτιλίζει την Χουμεϊρά

Η Βιλντάν δείχνει ξανά το σκληρό πρόσωπό της στην Ελίφ, η οποία βρίσκει καταφύγιο στη Ρεϊχάν καθώς είναι η μόνη που εμπιστεύεται! Ο Ταρίκ γίνεται για άλλη μια φορά έξαλλος και ξεσπάει στη Χουμεϊρά, η οποία καταρρέει!

Η Χουμεϊρά τα βάζει με τη Βιλντάν για το τίποτα και στη συνέχεια εκείνη εκνευρισμένη κάνει ακριβώς το ίδιο στη Ρεϊχάν. Οταν πηγαίνει στο δωμάτιό της ξεσπάει την οργή της στην Ελίφ: «Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή! Ποια είσαι επιτέλους; Είσαι κόρη του Ταρίκ;», της φωνάζει και η μικρή το σκάει και πέφτει τρομαγμένη στην αγκαλιά της Ρεϊχάν.

Η Βιλντάν έρχεται να την πάρει και η Ρεϊχάν προστατεύει την Ελίφ: «Αφησέ τη, δεν βλέπεις ότι την τρομάζεις;». Ο Κερέμ ακούει τις φωνές, τους ζητάει να σταματήσουν και θέλει να ακούει τι συνέβη από την Ελίφ. Η μικρή αρχίζει να μιλάει αλλά επεμβαίνει η Βιλντάν. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η Ματσιντέ και ζητάει από τη Βιλντάν να της μιλήσει απαιτώντας να μάθει τι θέμα έχει με την Ελίφ και έχει τέτοια συμπεριφορά. «Η Ελίφ είναι μέλος της οικογένειας και θα της φέρεσαι έτσι! Δείτε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό για την τραγωδία που θα ζήσει η Ελιφ!

Elif Ταρίκ χωρισμός

Γι’ αυτό θα ετοιμάσεις τον ξενώνα για να μένει εδώ το βράδυ», της λέει η Ματσιντέ. Η Βιλντάν μισεί αυτή την εντολή γιατί φοβάται μήπως η Ελίφ μιλήσει σε κάποιον. Η Ρεϊχάν προσφέρει κουλουράκια στην Ελίφ και τον Κερέμ και όσο τρώνε ο νεαρός κάνει αστεία. Η μικρή νιώθει όμορφα μετά από πολύ καιρό.

Η Βιλντάν δεν ξέρει πώς να εξηγήσει στον Ταρίκ την εντολή της Ματσιντέ σε σχέση με την Ελίφ καθώς φοβάται την οργή του. Η Ρεϊχάν λυπάται την Ελίφ και θέλει να κάνει κάτι για το κοριτσάκι, γιατί πιστεύει πως η Βιλντάν της φέρεται απαίσια. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι τρώνε πρωινό και το ζευγάρι νιώθει πως δεν προλαβαίνουν πια να δουν ο ένας τον άλλον.

Ο Εμιρχάν παίζει μπάλα μόνος του και δύο παιδιά έρχονται να παίξουν μαζί του. Ενα από αυτά ρίχνει την μπάλα δυνατά και σπάει τη βιτρίνα ενός μαγαζιού. Τα παιδιά το σκάνε αλλά ο Εμιρχάν παραμένει εκεί και δέχεται τη θυμωμένη αντίδραση του ιδιοκτήτη. Ο Σαφάκ περνάει και επεμβαίνει, χωρίς να ξέρει πως είναι ο γιος της Ζουλιντέ. Ο Σαφάκ είναι δάσκαλος με μιλάει με τον πατέρα ενός μαθητή του, ο οποίος χρειάζεται κάποια κοπέλα για δουλειά.

Στο μυαλό του έρχεται αμέσως η Ζουλιντέ και την ενημερώνει για τη δουλειά που της βρήκε. Εκείνη τη στιγμή έρχεται και ο Εμιρχάν και ο Σαφάκ καταλαβαίνει πως είναι ο γιος της. Του αρέσει η Ζουλιντέ, αλλά πιστεύει πως είναι παντρεμένη.

H Βιλντάν λιποθυμάει

Η Ρεϊχάν έχει το ρεπό της και θέλει να πάει μια βόλτα με την Ελίφ. Η Γιλντίζ το επιτρέπει καθώς η Βιλντάν δεν είναι στο σπίτι. Η Ρεϊχάν και η Ελίφ απολαμβάνουν τη μέρα, αλλά όταν επιστρέφει η Βιλντάν θυμώνει επειδή λείπει η μικρή και τις καλεί να επιστρέψουν αμέσως.

Η Ρεϊχάν και η Ελίφ περιμένουν το λεωφορείο για να γυρίσουν, όταν περνάει από μπροστά τους ο Κερέμ και τις παίρνει μαζί του. Ο Ταρίκ φτάνει στην έπαυλη και ρωτάει τη Βιλντάν πού είναι η Ελίφ και εκείνη του λέει ψέματα πως κοιμάται, αλλά εκείνη τη στιγμή επιστρέφει ο Κερέμ με τη Ρεϊχάν και την Ελίφ. Ο Ταρίκ θυμώνει με τα ψέματα της Βιλντάν.

Τα βάζει μαζί της και χάνει τον έλεγχό του επειδή η Ελίφ είναι συνέχεια μαζί με τη Ρεϊχάν και έχει και δικό της δωμάτιο. Η Βιλντάν είναι τρομοκρατημένη και λιποθυμάει! Στη συνέχεια ο Ταρίκ πάει στο δωμάτιό της και την απειλεί για άλλη μια φορά και της λέει πως η Ελίφ είναι σημαντική και το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι η οικογένεια να δεθεί μαζί της…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ασύλληπτη ανατροπή στην Elif - Ο Ταρίκ ζητάει γονατιστός συγγνώμη στην Χουμεϊρά

Το απόλυτο χάος στην Elif - Ξεσκεπάζονται οι παρανομίες του Ταρίκ

TAGS
Share