Σημαντική ενημέρωση του ΑΝΤ1 για τη Φαμίλια

Τι συμβαίνει με το σημερινό επεισόδιο;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σημαντική ενημέρωση του ΑΝΤ1 για τη Φαμίλια

Η Φαμίλια έχει σήμερα νέο επεισόδιο και ο ΑΝΤ1 από τη μεριά του εξέδωσε μία πολύ σημαντική ενημέρωση η οποία σε κάθε περίπτωση αφορά όλους τους τηλεθεατές της σειράς σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις που θα δούμε σήμερα.

Αυτή είναι η σημαντική ενημέρωση του ΑΝΤ1 για τη Φαμίλια

Η Φαμίλια - Περίληψη Επεισοδίου - «Ο Πέμπτος Βραστήρας»

Η Μαίρη και ο Γιάννης συζητάνε με τον ψυχολόγο για ένα σημαντικό ορόσημο στη σχέση τους: τον πέμπτο βραστήρα! Δηλαδή, τον πέμπτο στη σειρά βραστήρα, που τους χάρισαν στον γάμο τους και ήρθε τώρα η ώρα να τον βγάλουν από το κουτί του, χωρίς ακόμη να έχουν χωρίσει! Εξερευνούν ποια πράγματα τους ενώνουν και ποιες συμπεριφορές τους αποξενώνουν, αλλά η απόπειρα για κοινά χόμπι αποβαίνει καταστρεπτική.

Η Τζο λέει καλό λόγο για τον γαμπρό της και οι φούρνοι γκρεμίζονται! Ο Γιώργος μαθαίνει γεωγραφία με τον μοναδικό τρόπο της γιαγιάς Δέσποινας, ενώ η στιγμή που θα βγουν τα μαχαίρια ανάμεσα στα ζευγάρια έφτασε. Γιάννης και Μαίρη εναντίον Στάθη και Λίτσας! Νικητής; Η ζήλια...

H σειρά βασίζεται στο φορμάτ «LA FAMIGLIA» των Ran Dovrat, Avi Belkin και Ohad Perach. Διανέμεται από την ARMOZA FORMATS (an ITV Company).

Μία άλλη σειρά του ΑΝΤ1 που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι ο Ήλιος. Δείτε εδώ όλα όσα θα δούμε σήμερα.

«Έμειναν» στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα της Φαμίλιας - Δεν το περίμενε κανείς

Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βάλει το μεσημέρι την Φαμίλια σε επανάληψη, στη θέση που έπαιζε μέχρι πρότινος το Κωνσταντίνου και Ελένης και η αλήθεια είναι πως «έμειναν» παγωτό στο κανάλι με το που είδαν τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε.

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 φαίνεται πως έχει κερδίσει για τα καλά την εύνοια του κοινού με αποτέλεσμα να γίνεται πραγματικά ανάρπαστο κάθε επεισόδιο.

Το εντυπωσιακό ήταν ότι το κοινό αντάμειψε την σειρά του ΑΝΤ1 ακόμα και στην επανάληψή της, ενώ θρίαμβο χθες σημείωσε και ο Νίκος Μάνεσης!

Με αυτά τα νούμερα που έκανε η Φαμίλια «έμειναν» στον ΑΝΤ1

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Η Φαμίλια (Ε) 13,4
  • ΣΚΑΙ: Οι Άγγελοι του Τσάρλι 10,1
  • ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 14,7
  • Mega: Η Ρένα είναι οφσάιντ 7,4
  • Star: Τα φιλαράκια 11.4
  • ΣΚΑΙ: DOT 14.9
  • ΣΚΑΙ: Θαλασσόλυκοι 6,3

Φαμίλια τηλεθέαση