Ανακοίνωση έκπληξη για Σεφερλή - Τσαβαλιά! Αναμένεται και η επιβεβαίωση...

Ευχάριστα τα νέα για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοίνωση έκπληξη για Σεφερλή - Τσαβαλιά! Αναμένεται και η επιβεβαίωση...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά βρίσκονται σε συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, για projects που προορίζονται για το Mega.

«Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά νομίζω πως συζητάνε για το πρωινό του Σαββατοκύριακου στο MEGA, σε παραγωγή Νίκου Κοκλώνη, στο slot 10:00 – 13:00. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Ο Μάρκος ετοιμάζει και ένα βραδινό σόου. Δεν ξέρω αν θα είναι και η Έλενα μαζί του, γιατί ο Μάρκος την Έλενα την… ταλαιπωρεί γενικότερα», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Όπως φαίνεται, ο Μάρκος ετοιμάζει διπλό χτύπημα που αναμένεται να προκαλέσει πονοκέφαλο στους αντιπάλους του.

Να υπενθυμίσουμε ωστόσο πως το ζευγάρι ξεκίνησε προσφάτως ένα δικό του μαγαζί στην Αθήνα και ήδη γίνεται πανικός! Δείτε εδώ φωτογραφίες...

Στιγμές ευτυχίας για τον Μάρκο Σεφερλή - Στο πλευρό του η Έλενα Τσαβαλιά

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας περνάει σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής στο πλευρό της συζύγου του, Έλενας Τσαβαλιά, αλλά και του γιου τους, καθώς όπως αποκάλυψε γιορτάζει τα γενέθλια του.

Ο ηθοποιός, γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968 και σήμερα κλείνει τα 52 του χρόνια. Από το πρωί, δεν έχει σταματήσει όπως είναι λογικό να δέχεται δεκάδες ευχές, από τους θαυμαστές του, αλλά και από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Πριν από λίγες ώρες, ο Μάρκος Σεφερλής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε κρατώντας την εντυπωσιακή τούρτα του, που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνον.

«52 χρόνια σ’ αυτόν τον κόσμο! 52 χρόνια γεμάτα αγάπη! Από τους γονείς μου, τ’ αδέρφια μου, τους συγγενείς μου, τους φίλους μου, τη γυναίκα μου, τον γιο μου και φυσικά απ’ όλους εσάς! Ευχαριστώ όλους όσους πέρασαν απ’ τη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια (κάτι μου δίδαξαν, καλό ή κακό), όσους υπάρχουν ακόμα στη ζωή μου (και την κάνουν ευτυχισμένη) και ανυπομονώ να γνωρίσω καινούριους ανθρώπους, που κι αυτοί σίγουρα κάτι θα με διδάξουν (ελπίζω μόνο καλό)! Σας αγαπώ τόσο πολύ όσο κι εσείς!», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση. Δείτε εδώ την στιγμή που ο Μάρκος Σεφερλής... κατέρρευσε.

Μάρκος Σεφερλής γενέθλια