Ήλιος: Όσα θα δούμε σήμερα 22/10 - Η μυστική ζωή της Αγγελικής αποκαλύπτεται!

Δείτε τις εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ήλιος: Όσα θα δούμε σήμερα 22/10 - Η μυστική ζωή της Αγγελικής αποκαλύπτεται!

Καινούριο επεισόδιο σήμερα στον "Ήλιο" στον αντ1 και οι αποκαλύψεις είναι πολλές. Η Λήδα σοκάρεται με την αποκάλυψη της μυστικής ζωής της Αγγελικής.

Η Λήδα σοκάρεται με την αποκάλυψη για τη μυστική ζωή της Αγγελικής και στην προσπάθειά της να βοηθήσει τον Δημήτρη, ανακαλύπτει κάτι συγκλονιστικό. Η Αλεξάνδρα συμβουλεύει την Αλίκη να μην συνεχίσει την ένταση με τον Φίλιππο και να γίνει και πάλι τρυφερή μαζί του, προκειμένου να τον κρατήσει κοντά της.

Ο Φίλιππος εξομολογείται στη Λήδα πως εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος μαζί της. Ο Δημήτρης υποψιάζεται πως η αδιαθεσία της Λήδας δεν οφείλεται μόνο στο ότι ήπιε και στέλνει δείγμα από το αίμα της για τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο Φίλιππος αποφασισμένος να αποχωρήσει από την εταιρεία της Αλεξάνδρας, της ζητάει να του δώσει το κεφάλαιο για να ξεκινήσει δική του δουλειά. Εκείνη δέχεται, αλλά του θέτει έναν όρο που θα είναι δύσκολο να δεχτεί. Στο μεταξύ τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης, δείχνουν πως κάποιος έριξε ναρκωτική ουσία στο ποτό της Λήδας. Δείτε όσα έγιναν εχθές!

ΑΝΤ1: Άσχημα νέα για την σειρά Ήλιος

Άσχημα ποσοστά τηλεθέασης, άσχημα και τα νέα για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος, που το κοινό μέχρι στιγμής έδειχνε να της έχει ιδιαίτερη εκτίμηση.

Η συγκεκριμένη σειρά του ΑΝΤ1 σημείωνε μέχρι και εχθές 19/10 πολύ καλά νούμερα παρά το γεγονός πως βρίσκεται σε μια πολύ σκληρή ζώνη με πολύ δυνατό ανταγωνισμό.

Η Δευτέρα 19/10 ωστόσο φαίνεται ότι δεν πήγε και πολύ καλά αφού έπεσε στο δυναμικό κοινό στο 10,8%.

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 15,3
  • ALPHA: Αγγελική 9,4
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 10,8
  • ΑΝΤ1: Παρουσιάστε 15,2
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 28,9
  • STAR: Greece Next Top Model 24,3
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 10,5
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 6,8
  • OPEN: Λεωφόρος 4,8

Ήλιος: Αυτή είναι η δολοφόνος της Αγγελικής!

Το σκοτεινό παρελθόν της Αγγελικής έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται και από δω και στο εξής τίποτα δεν θα είναι ίδιο για τους πρωταγωνιστές. Η ώρα της αποκάλυψης του δολοφόνου στην σειρά Ήλιος πλησιάζει και το σοκ θα είναι μεγάλο.

Τα μεγάλα ποσά στον τραπεζικό λογαριασμό της Αγγελικής ήταν αρχή για να ξεκινήσει η έρευνα για τη δολοφονία της από νέα βάση και ο Δημήτρης με τη Λήδα να ανακαλύψουν ότι η νεαρή γυναίκα ήταν συνοδός πολυτελείας και προσέφερε τις ερωτικές της υπηρεσίες σε πλούσιους κυρίους.