Τα πάνω κάτω με τη Φαμίλια του ΑΝΤ1

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω με τη Φαμίλια του ΑΝΤ1

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν και στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Η Φαμίλια. H Μαίρη θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση καθώς ένα ατύχημα που θα γίνει με το αυτοκίνητο, θα την σοκάρει πραγματικά.

Αυτά θα δούμε σήμερα 22/10 στη Φαμίλια του ΑΝΤ1

Η ΦΑΜΙΛΙΑ Επεισόδιο 8. Τίτλος επεισοδίου «ΚΑΡΜΑ vs ΠΡΟΛΗΨΕΙΣ»

Ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο σοκάρει τη Μαίρη, που πιστεύει ότι συνέβη γιατί έχει κακό κάρμα. Θεωρεί τον εαυτό της σκληρό καθώς, σε περίοδο δίαιτας, έχει φτάσει στο σημείο να διώξει τον καλύτερο φίλο του Γιώργου απ’ το σπίτι, γιατί τα ρούχα του ήταν πλυμένα με μαλακτικό που της θύμιζε κέικ πορτοκάλι!

Επίσης, αποφασίζει να μαλώσει τα παιδιά της μπροστά στο παράθυρο, προκειμένου να κάνει επίδειξη πλούτου στη γειτονιά. Η Μαίρη, είναι σίγουρα επηρεασμένη από την Τζο που την μεγάλωσε με feng-shui και ενέργειες, ενώ ο Γιάννης, κληρονόμησε ένα σωρό προλήψεις από την πολύ καλή ξεματιάστρα Δέσποινα… Μέσα σε όλα αυτά, στο σπίτι της οικογένειας Αρμαούση, ο Στάθης κυκλοφορεί με τα εσώρουχα. Γιατί, Θεέ μου;!

Φαμίλια νέο επεισόδιο

Δείτε βέβαια εδώ και μία ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

«Έμειναν» στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα της Φαμίλιας - Δεν το περίμενε κανείς

Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βάλει το μεσημέρι την Φαμίλια σε επανάληψη, στη θέση που έπαιζε μέχρι πρότινος το Κωνσταντίνου και Ελένης και η αλήθεια είναι πως «έμειναν» παγωτό στο κανάλι με το που είδαν τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε.

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 φαίνεται πως έχει κερδίσει για τα καλά την εύνοια του κοινού με αποτέλεσμα να γίνεται πραγματικά ανάρπαστο κάθε επεισόδιο.

Το εντυπωσιακό ήταν ότι το κοινό αντάμειψε την σειρά του ΑΝΤ1 ακόμα και στην επανάληψή της, ενώ θρίαμβο χθες σημείωσε και ο Νίκος Μάνεσης!

Με αυτά τα νούμερα που έκανε η Φαμίλια «έμειναν» στον ΑΝΤ1

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Η Φαμίλια (Ε) 13,4
  • ΣΚΑΙ: Οι Άγγελοι του Τσάρλι 10,1
  • ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 14,7
  • Mega: Η Ρένα είναι οφσάιντ 7,4
  • Star: Τα φιλαράκια 11.4
  • ΣΚΑΙ: DOT 14.9
  • ΣΚΑΙ: Θαλασσόλυκοι 6,3

Φαμίλια τηλεθέαση