Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τρόμος σήμερα 23/10 στην Elif - Η Βιλντάν θα προσπαθήσει να ξεπαστρέψει τη Ρεϊχάν

Ξεφεύγει από το στόμα της Ελίφ κάτι που δεν θα έπρεπε!

Τρόμος σήμερα 23/10 στην Elif - Η Βιλντάν θα προσπαθήσει να ξεπαστρέψει τη Ρεϊχάν
TV24 23.10.2020 08:15
Από Youweekly Team

Με το σημερινό 23/10 επεισόδιο θα κλείσει η εβδομάδα της αγαπημένης σειράς Elif και εννοείται πως οι ανατροπές και οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν! Η Βιλντάν θα βάλει το σχέδιο της μπρος και θα προσπαθήσει να ξεπαστρέψει την Ρεϊχάν με έναν πολύ ύπουλο τρόπο!

Παρασκευή 23/10 - Επεισόδιο 700

Η Ρεϊχάν ετοιμάζει το αγαπημένο φαγητό της Ελίφ. Η μικρή το απολαμβάνει όταν εμφανίζεται ο Ταρίκ και τη βλέπει στην κουζίνα με τη Ρεϊχάν. Δεν λέει τίποτα και δεν τον βλέπουν ούτε η Ρεϊχάν αλλά ούτε και η Ελίφ. Η Χουμεϊρά υποδέχεται τον άντρα της με κεριά, λουλούδια και το αγαπημένο του φαγητό. Η Γιλντίζ στέλνει στο δωμάτιο του ζευγαριού την απρόθυμη Βιλντάν για να σερβίρει. Η Χουμεϊρά λέει στον Ταρίκ πως έβαλε λεφτά στον λογαριασμό του και εκείνος γίνεται γλυκός μαζί της και της ζητάει να ξεχάσουν τον καυγά τους.

Στη συνέχεια ο Ταρίκ προσπαθεί να τη χειριστεί και της λέει πως η παρουσία της Ελίφ στο σπίτι την επηρεάζει αρνητικά γιατί δεν μπορεί να χαρίσει εκείνη ένα εγγόνι στη μητέρα της και το ενδιαφέρον της Ματσιντέ για το παιδί είναι για εκείνη επώδυνο. Η Χουμεϊρά ξεσπάει σε κλάματα και η Βιλντάν μπαίνει στο δωμάτιο τους. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο μπάνιο για να φρεσκαριστεί και ο Ταρίκ βρίσκει ευκαιρία για να πει στην Βιλντάν πως δεν του αρέσει να βλέπει συνέχεια την Ελίφ με τη Ρεϊχάν και να ξεφορτωθεί την υπηρέτρια. Φοβάται πως η Ελίφ θα μιλήσει στη Ρεϊχάν και αυτό δεν μπορεί να το ρισκάρει. Η Ελίφ λέει στη Ρεϊχάν πως ο Κερέμ είναι καλός σαν τον Γιουσούφ. Η Ρεϊχάν ακούει αυτό το όνομα για πρώτη φορά και ρωτάει την Ελίφ ποιος είναι ο Γιουσούφ. Η Ελίφ καταλαβαίνει πως δεν έπρεπε να της ξεφύγει αυτό και αλλάζει θέμα συζήτησης. Η Βιλντάν έρχεται και παίρνει την Ελίφ μαζί της στο δωμάτιο της.

Η Ελίφ ξαπλώνει και ακούει τη Βιλντάν να μονολογεί πως θα ξεφορτωθεί τη Ρεϊχάν. Καταστρώνει ένα σχέδιο. Είναι η επέτειος του θανάτου του συζύγου της Ματσιντέ και αποφασίζει να οργανώσει ένα γεύμα. Ζητάει να ετοιμάσουν ένα ειδικό επιδόρπιο και η Ρεϊχάν της λέει πως ξέρει να το φτιάχνει. Η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν αρχίζουν να μαγειρεύουν και η Βιλντάν ψάχνει τρόπο να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο της. Η Ματσιντέ και η Χουμεϊρά είναι στο καθιστικό με την Ελίφ και η Ματσιντέ λέει στο κοριτσάκι να τη θεωρεί γιαγιά της. Η Χουμεϊρά νιώθει απαίσια όταν το ακούει αυτό και χωρίς να πει λέξη πηγαίνει στο δωμάτιο της…

Ενώ να σημειωθεί πως θα γίνει ακόμα μια δολοφονική επίθεση στην Ελίφ. Δείτε εδώ αναλυτικά!

Στιγμές σοκ στην Elif - Βίαιη επίθεση στην Ρεϊχάν

Ο Ταρίκ με τη Βιλντάν ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για να διώξουν τη Ρεϊχάν από το σπίτι και το πετυχαίνουν, αλλά δεν υπολογίζουν την Ελίφ που κάνει τα πάντα για να σώσει το στήριγμά της. Στο μεταξύ η Ρεϊχάν δέχεται επίθεση με μαχαίρι και ο Κερέμ είναι εκεί για να τη σώσει. Οι στιγμές που θα ζήσουμε στην σειρά Elif είναι σοκ.

Η Βιλντάν έχει έναν και μόνο σκοπό μετά από απαίτηση του Ταρίκ, να διώξει κακήν κακώς τη Ρεϊχάν από το σπίτι προτού η Ελίφ της αποκαλύψει την αλήθεια. Το δέσιμο που έχει αποκτήσει η κοπέλα με το μικρό κορίτσι προκαλεί τρόμο στα δύο αδίστακτα πρόσωπα. Ενα πρωί, κι ενώ ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά τα βρίσκουν ξανά ύστερα από έναν καβγά τους, εκείνη αφήνει πάνω στο κρεβάτι της ένα φόρεμα μαζί με ένα πολύτιμο κολιέ που θα φορέσει και βγαίνει έξω.

Οταν επιστρέφει ανακαλύπτει πως το κολιέ έχει εξαφανιστεί! Αμέσως δίνει εντολή στη Βιλντάν, τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν να πάνε στο σαλόνι και απαιτεί να μάθει ποιος πήρε το κολιέ της. Και οι τρεις αρνούνται πως έχουν ανάμειξη σ’ αυτό και η Χουμεϊρά βάζει τους άντρες της ασφάλειας να ψάξουν τα δωμάτιά τους. Το κολιέ βρίσκεται στο δωμάτιο της Ρεϊχάν και η κοπέλα με δάκρυα επιμένει να λέει πως είναι αθώα: «Εσύ το έκλεψες! Βρέθηκε στο δωμάτιό σου! Θυμάμαι που μου είχες πει ότι σου άρεσε και βρήκες την ευκαιρία να το κλέψεις! Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε από αυτό το σπίτι! Απολύεσαι». Η κοπέλα μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει. Η σκηνή κάνει flashback και μας δείχνει πως η Βιλντάν ήταν εκείνη που το έκλεψε και το έκρυψε στο δωμάτιο της Ρεϊχάν προκειμένου να κατηγορηθεί πως είναι κλέφτρα και να τη διώξουν από το κτήμα.

Οταν η Ματσιντέ και ο Κερέμ επιστρέφουν, μαθαίνουν τι έχει συμβεί, αλλά είναι σίγουροι πως κάτι άλλο τρέχει καθώς η Ρεϊχάν δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο! «Μα αφού βρέθηκε στο δωμάτιό της, γιατί δεν με πιστεύετε;», διαμαρτύρεται η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ της απαντάει: «Χωρίς να έχεις απτές αποδείξεις δεν μπορείς να κατηγορείς ως κλέφτη έναν άνθρωπο. Μπορεί κάποιος άλλος να το πήρε και να το έβαλε εκεί».

Elif επίθεση στην Ρεϊχάν

Η Γιλντίζ και η Βιλντάν πάνε κι αυτές στο σαλόνι και για άλλη μια φορά εξηγούν τι έκαναν από το πρωί. «Ωραία, αφού τότε δεν το έκλεψε κανείς από εδώ, αλλά ούτε και η Ρεϊχάν, τότε ποιος το έκανε;», ρωτάει και η Ελίφ, που κρυφακούει τη συζήτησή τους και καταλαβαίνει πως κινδυνεύει να χάσει το μόνο της στήριγμα στην έπαυλη, μπαίνει στο σαλόνι και λέει: «Εγώ το έκανα». Ολοι σοκάρονται, ενώ ο Ταρίκ και η Βιλντάν, που γνωρίζουν την αλήθεια, δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν. Ο Κερέμ λέει: «Είδατε λοιπόν που δεν το έκανε η Ρεϊχάν;» και η Ματσιντέ του ζητάει να τρέξει να βρει την κοπέλα και να τη φέρει πίσω. Στο μεταξύ, εκείνη κάθεται με τα πράγματά της σ’ ένα παγκάκι και νιώθει απελπισμένη καθώς δεν έχει πού να πάει και δεν ξέρει τι να κάνει. Δείτε ποια ερωτεύεται ο Κερέμ.

Καρέ-καρέ η επίθεση στην Ρεϊχαν στην σειρά Elif

Στο πάρκο φτάνει ένα ζευγάρι επιτήδειων που τη βάζουν στόχο για να την κλέψουν. Ετσι στήνουν έναν καβγά και η Ρεϊχάν επεμβαίνει για να σώσει την κοπέλα. Οταν όμως αντιλαμβάνεται πως οι δυο τους γνωρίζονται, τους απειλεί: «Θα σας πάω στην αστυνομία». Τότε ο άντρας την αρπάζει από το λαιμό και την απειλεί με μαχαίρι, ενώ η γυναίκα ανοίγει τη βαλίτσα της και ψάχνει για χρήματα. Από το σημείο περνάει ο Κερέμ που έχει βγει να τη ψάξει και όταν ακούει τις φωνές της, σπεύδει εκεί και τη σώζει, ενώ της ζητάει να γυρίσει πίσω στο σπίτι και της εξηγεί πως η παρεξήγηση με το κλεμμένο κολιέ λύθηκε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Απόπειρα δολοφονίας στην Ελίφ από τον...

Το απόλυτο χάος στην Elif - Ξεσκεπάζονται οι παρανομίες του Ταρίκ

TAGS
Share