Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Όσα θα δούμε σήμερα 23/10 - Η Ξένια ξαφνιάζει τον Μπάμπη με αυτή την απόφαση

Τι θα δούμε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Όσα θα δούμε σήμερα 23/10 - Η Ξένια ξαφνιάζει τον Μπάμπη με αυτή την απόφαση

Στο σημερινό επεισόδιο Μην Αρχίζεις την μουρμούρα στον ALPHA 23/10 θα δούμε την Ξένια να παίρνει μια πολύ τολμηρή για ον Μπάμπη απόφαση!

Πιο συγκεκριμένα, η Ξένια θα αποφασίσει να γίνει βίγκαν καθώς θεωρεί πως το κρέας και τα παράγωγα του δεν κάνουν καλό στην υγεία!

Η Βέλη πελαγώνει με τις υποχρεώσεις που της έχουν μαζευτεί σε σημείο που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, τι θα της προτείνει ο Άγγελος για να την βοηθήσει;

Τέλος η εκδότρια της Βουλίτσας, έχει μια φαεινή ιδέα. Να γίνει η «Ρεβέκκα Τσουράμπεη – Τσάμπερλεν» μία ghost writer. Η Βούλα ενθουσιάζεται, αλλά ο Μηνάς την προσγειώνει λέγοντας πως, ήδη, πολύς κόσμος ξέρει ποια είναι. Τώρα; Άλλος άνθρωπος η Κλέλια Ρένεση. Δείτε την αλλαγή στην εμφάνιση της.

Μόλις ανακοινώθηκε για τη σειρά Μην αρχίζεις την μουρμούρα - Το πρόσωπο που θα φέρει... τα πάνω κάτω

Ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στην σειρά «Μην αρχίζει την μουρμούρα» και θα φέρει τα πάνω κάτω σε ένα ζευγάρι. Βέβαια, θα κάνει guest εμφάνιση και δεν θα είναι μόνιμο.

Συγκεκριμένα, καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Κλέλια Ρένεση η οποία αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη σειρά.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού με την ηθοποιό επιφύλασσαν μια έκπληξη! Η παρουσιάστρια θα είναι αυτή που θα κάνει την guest εμφάνιση στη σειρά.

Όπως είπε η Ναταλία Γερμανού, δε θα υποδυθεί τον εαυτό τους αλλά θα κάνει έναν χαρακτήρα που θα έχει σχέση με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την Κλέλια Ρένεση.

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Χωρισμός για αγαπημένο ζευγάρι της σειράς

Μία από τις πλέον αγαπημένες σειρές στην ελληνική τηλεόραση και τη βραδινή ζώνη είναι η σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα". Το ελληνικό κοινό έχει λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια τα ζευγάρια της σειράς που ανά καιρούς έχουν αλλάξει. Εκείνο που κρατάει στα ύψη τη "Μουρμούρα" είναι ότι οι τηλεθεατές μπορούν να βρουν άμεση ταύτιση στα ζευγάρια και τις περιπέτειές τους. Βέβαια έχουμε λίγο δυσάρεστα νέα να σας ανακοινώσουμε για το λόγο ότι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς χωρίζει! Ποιο είναι αυτό;

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έκανε την αποκάλυψη αυτή μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα όσα θα δούμε στον όγδοο κύκλο της σειράς αλλά και για τον τηλεοπτικό του χωρισμό με την "Κ. Καίτη".