Ήλιος: Όσα θα δούμε σήμερα 23/10 - Οι τοξικολογικές εξετάσεις του Δημήτρη έδειξαν...

Τι θα συμβεί;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ήλιος: Όσα θα δούμε σήμερα 23/10 - Οι τοξικολογικές εξετάσεις του Δημήτρη έδειξαν...

Στο σημερινό επεισόδιο στον Ήλιο 23/10 στον ANT1 θα δούμε να βγαίνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις του Δημήτρη και ο ίδιος να κάνει την αποκάλυψη στην Λήδα!

Ο Δήμος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Μυρτώ να επισκεφτεί έναν ψυχολόγο. Ο Πέτρος βρίσκεται δίπλα της και προσπαθεί να την στηρίξει, όπως άλλωστε είχε κάνει κι εκείνη μαζί του.

Η Αλίκη χάνει την ψυχραιμία της με τον Φίλιππο που συνεχώς φαίνεται να έχει την Λήδα στο μυαλό του. Ο Δημήτρης ενημερώνει την Λήδα για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων… Είναι σαφές ότι κάποιος έριξε κάτι στο ποτό της. Ο ηθοποιός αποκάλυψε τι μισθό παίρνει!

Εκείνη σοκαρισμένη πιστεύει πως ο ένοχος είναι κάποιος από την οικογένεια του Φίλιππου.

Ήλιος: Έρχεται άφιξη "βόμβα" για τη σειρά - Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Αρκετοί είναι οι ηθοποιοί που είδαμε να προστίθενται στα τελευταία επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ANT1, Ήλιος, όπως είναι η Νίκη Παλικαρράκη και ο Ορέστης Χαλκιάς.

Ο Κώστας Αποστολάκης είναι η επόμενη καινούργια άφιξη ο οποίος, σήμερα κιόλας, ξεκίνησε τα γυρίσματα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σκοπεύει να τον υποδυθεί το πρώην σύζυγο της Νίκης και πατέρα του Μάνου και έναν άντρα αρκετά πολιτικοποιημένο, φιλόδοξο και έτοιμο να κατακτήσει ξανά την πρώην γυναίκα του. Άσχημα τα νέα για την σειρά!

Κώστας Αποστολάκης: Συγκλονίζει - "Δεν μπορώ να ξαναμπώ σε δουλειές..."

Από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά βίωσε την πρωτόγνωρη συνθήκη του κορωνοϊού και της καραντίνας ο Κώστας Αποστολάκης. Μάλιστα αναφέρει πως είπε όχι σε πολλές δουλειές και τώρα δεν μπορεί να επιστρέψει!

Ο ηθοποιός που το πρωί της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου εξήγησε πως η απομόνωση λειτούργησε άκρως ευεργετικά για εκείνον καθώς του έδωσε τη δυνατότητα να περάσει χρόνο με τον εαυτό του και μάλιστα στενοχωρήθηκε, όταν τελείωσε.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, ο χρόνος αυτός που πέρασε με τον εαυτό του τον έκανε να πάρει και τη μεγάλη απόφαση να συνεχίσει να απέχει από τη δουλειά και να κάνει αυτό που επιθυμεί η καρδιά του, να βρει δηλαδή την εσωτερική γαλήνη.

«Εμένα ο κορωνοϊός με έσωσε, στενοχωριέμαι που άλλους τους σκότωσε και τους έβαλε στο νοσοκομείο. Και θα δεις πολλούς που θα στο πουν αυτό. Μπορεί να μην αγκάλιαζα άλλους ανθρώπους αλλά αγκάλιαζα τον εαυτό μου. Στενοχωρήθηκα όταν τελείωσε η καραντίνα. Είπα “όχι” σε δουλειές και τώρα δεν μπορώ να ξαναμπώ σε δουλειές. Έχω ακόμα δουλειά να κάνω με εμένα» δήλωσε χαρακτηριστικά.