Σοκ στην Elif - Ο Ταρίκ δηλητηριάζει το μυαλό της Ματσιντέ! Στέλνει σε ίδρυμα την Ελιφ;

Τα πάνω κάτω στο σημερινό 26/10 επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στην Elif - Ο Ταρίκ δηλητηριάζει το μυαλό της Ματσιντέ! Στέλνει σε ίδρυμα την Ελιφ;

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο σημερινό 26/10 επεισόδιο της σειράς Elif, όπου ο Ταρίκ θα καταφέρει να δηλητηριάσει σιγά σιγά το μυαλό της Ματσιντέ και... θα βρεθεί η μικρή Ελίφ κλεισμένη σε ίδρυμα;

Διαβάστε παρακάτω τι θα συμβεί πριν παιχτεί στο STAR!

ELIF Επεισόδιο 701

Η Χουμεϊρά λέει στον Ταρίκ πως συμφωνεί μαζί του για το θέμα της Ελίφ γιατί πριν από λίγο η Ματσιντέ συμπεριφερόταν στην Ελίφ σαν να ήταν δική της εγγονή. Η Χουμεϊρά έχει πέσει στην παγίδα του Ταρίκ. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σαλόνι και βλέπει την πεθερά του με την Ελίφ. Ζητάει να μιλήσει στη Ματσιντέ. Η Ρεϊχάν πηγαίνει την Ελίφ στην κουζίνα. Ο Ταρίκ θέτει σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του σχεδίου του και εξηγεί στη Ματσιντέ πως νιώθει η Χουμεϊρά.

Η Χουμεϊρά νιώθει ευάλωτη στο θέμα παιδί και το να φέρεται εκείνη τόσο καλά στην Ελίφ έχει αρνητικό αντίκτυπο στην κόρη της. Στην κουζίνα η Βιλντάν φέρεται καλά την Ελίφ, τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν. Η Ρεϊχάν πρέπει να πάει για ψώνια και η Βιλντάν της προτείνει χαρούμενη να πάρει και την Ελίφ μαζί της αν θέλει. Η Γιλντίζ παραξενεύεται από την τόσο μεγάλη αλλαγή της. Η Βιλντάν θέλει να μείνει μόνη της στην κουζίνα.

Ο Ταρίκ προσπαθεί να επηρεάσει τη Ματσιντέ και της λέει πως μπορεί να στείλει την Ελίφ σε ένα από τα ιδρύματά της για άπορα παιδιά. Προσπαθεί να δηλητηριάσει το μυαλό της. Αν και η Ματσιντέ είναι μια σοφή γυναίκα, ο Ταρίκ ξέρει καλά πως να χειρίζεται τους ανθρώπους. Η Βιλντάν λέει ψέματα στη Γιλντίζ πως τη θέλει η Ματσιντέ για να μείνει μόνη στην κουζίνα. Έχει τώρα το χρόνο, που χρειάζεται και ρίχνει κάτι στο γλυκό, που ετοιμάζουν, για να χαλάσει τη γεύση του.

Elif 26-30/10

Η Βιλντάν ενημερώνει τον Ταρίκ πως σε λίγες μέρες η Ρεϊχάν θα έχει φύγει από το σπίτι. Οι καλεσμένες της Ματσιντέ φτάνουν και όλα πηγαίνουν καλά στο δείπνο μέχρι τη στιγμή, που έρχεται το επιδόρπιο. Όλοι δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους και η Ματσιντέ μαλώνει τη Ρεϊχάν για το κακό αποτέλεσμα. Η κοπέλα νιώθει απαίσια και η Βιλντάν χαίρεται, το σχέδιο της είχε επιτυχία. Τώρα περιμένει την απόφαση της Ματσιντέ γιατί είναι σίγουρη πως θα την απολύσει.

Οι καλεσμένοι φεύγουν και η Ματσιντέ νιώθει άσχημα επειδή δεν έφαγαν καλά. Ζητάει να δει τη Ρεϊχάν και η νεαρή κοπέλα τρομοκρατείται. Στην κουζίνα η Βιλντάν αμφισβητεί τις μαγειρικές ικανότητες της Ρεϊχάν και η Γιλντίζ της ζητάει να σταματήσει να συζητάει για το θέμα. Η Βιλντάν περιμένει την απόφαση της Ματσιντέ για τη Ρεϊχάν…

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο!

Elif: Απόπειρα δολοφονίας στην Ελίφ από τον...

Ο Ταρίκ φοβάται το δέσιμο της Ρεϊχάν και της Ελίφ και ανησυχεί ότι η αλήθεια βγει στο φως. Ετσι ζητάει από τη Βιλντάν να βρει τρόπο να την ξεφορτωθούν. Παράλληλα, σε κάθε ευκαιρία, δεν διστάζουν να φοβίζουν ακόμα περισσότερο την Ελίφ.

Ο Ταρίκ πηγαίνει να παίξει σε μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη και ξοδεύει πολλά χρήματα, ενώ πίνει και μεθάει! Η Χουμεϊρά τον καλεί αλλά δεν της απαντάει και εκείνη ξεσπάει τα νεύρα της στη Ρεϊχάν «Πάρε την Ελίφ από μπροστά μου! Ας πάει να παίξει, να ασχοληθεί με κάτι, αλλά μην κυκλοφορεί όλη την ώρα μπροστά μου». Η Ματσιντέ δεν συμφωνεί με τον τρόπο που φέρεται η κόρη της αλλά κατανοεί ότι ο θυμός της οφείλεται στον Ταρίκ και προσπαθεί να την ηρεμήσει: «Ισως έχει δουλειά, μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου! Σταμάτα να τον παίρνεις συνέχεια τηλέφωνο».

Η Ρεϊχάν κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ για το σχολείο και την προηγούμενη ζωή της αλλά εκείνη φοβάται να απαντήσει. Πιστεύει πως αν μιλήσει, ο Ταρίκ θα τη σκοτώσει. Η Βιλντάν διακόπτει την κουβέντα της και παίρνει μαζί της την Ελίφ στον κήπο τη στιγμή που επιστρέφει με το αυτοκίνητό του μεθυσμένος ο Ταρίκ και κατευθύνεται ανεξέλεγκτα προς το μέρος τους. Η Βιλντάν κάνει στην άκρη, αλλά η Ελίφ παγώνει στη θέα του αυτοκινήτου και ο Ταρίκ σταματάει το αυτοκίνητο λίγο πριν χτυπήσει τη μικρή, η οποία τρέχει να κρυφτεί πίσω από τη Βιλντάν. Και οι δύο είναι τρομαγμένες και πάνε στο δωμάτιο της Βιλντάν, όπου ο Ταρίκ εισβάλει και απειλεί ξανά! Η Χουμεϊρά περιμένει τον Ταρίκ και όταν τον βλέπει σε αυτή την κατάσταση τον ρωτάει γιατί ήπιε τόσο πολύ κι εκείνος της απαντά: «Γιατί σε στενοχώρησα με τη συμπεριφορά μου». Η Βιλντάν χαίρεται όταν ακούει αυτά τα λόγια, όμως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Ελίφ είναι τόσο σημαντική για τον Ταρίκ. Η Χουμεϊρά διώχνει με τις κλωτσιές της Ελιφ.

Elif Ταρίκ Ελίφ

Η Χουμεϊρά βοηθάει τον Ταρίκ να ξεμεθύσει και εκείνος της δείχνει τα εισιτήρια για τις διακοπές τους. Η Χουμεϊρά ενθουσιάζεται: «Είσαι ο καλύτερος σύζυγος του κόσμου», του λέει. Το επόμενο πρωί η Βιλντάν διατάζει την Ελίφ να μείνει στο δωμάτιο, υπενθυμίζοντάς της πως πρέπει να υπακούει τον Ταρίκ διαφορετικά θα τη σκοτώσει. Η Βιλντάν πηγαίνει στην κουζίνα και η Ρεϊχάν τη ρωτάει πού είναι η Ελίφ. Η Βιλντάν της απαντάει πως κοιμάται αλλά η Ρεϊχάν δεν την πιστεύει, αφού ξέρει πως δεν φέρεται καλά στο μικρό κοριτσάκι.

Elif - Ο Ταρίκ κλείνει την Ελίφ στο πορτμπαγκάζ

Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά τα πάνε καλά. Η Χουμεϊρά είναι πολύ ευχαριστημένη από τον άντρα της. Πηγαίνει στην κουζίνα και ζητάει από τη Γιλντίζ να ετοιμάσει στον άντρα της το αγαπημένο του πρωινό. Ο Ταρίκ λαμβάνει μήνυμα από τον Ζαφέρ, ο οποίος του υπενθυμίζει πως πρέπει να βρει τα χρήματα για τη νέα κερδοφόρα δουλειά. Η Ζουλιντέ πηγαίνει να δώσει συνέντευξη για μια δουλειά και συναντά στον δρόμο τον Σαφάκ. Η Λεμάν ψάχνει στο Facebook να βρει νύφη για τον γιο της από τις κόρες των φιλενάδων της.

Η Χουμεϊρά ανακοινώνει στην οικογένεια τα σχέδιά τους με τον Ταρίκ για να πάνε διακοπές και η Ματσιντέ ξαφνιάζεται όταν το ακούει. Η Ρεϊχάν ετοιμάζει ένα παραδοσιακό φαγητό για την οικογένεια και αρέσει σε όλους. Η Ζουλιντέ πηγαίνει να ζητήσει δουλειά από τον κύριο Λουτφού, που ο γιος του είναι μαθητής του Σαφάκ, αλλά για άλλη μια φορά απογοητεύεται που δεν καταφέρνει να προσληφθεί. Ο Ταρίκ λέει στη Χουμεϊρά πως θέλει να αγοράσει γη αλλά χρειάζεται χρήματα. Η Χουμεϊρά του προτείνει να χρησιμοποιήσει χρήματα της εταιρείας αλλά εκείνος θέλει τα δικά της χρήματα. «Για ποιο λόγο θέλεις χρήματα δικά μου; Πάρε από την εταιρεία», του προτείνει και εκείνος θίγεται: «Δεν με εμπιστεύεσαι; Τι ερώτηση είναι αυτή;». Τότε εκείνη παραδέχεται: «Δεν σε έχω ρωτήσει ποτέ μέχρι σήμερα τι κάνεις τα χρήματα, φυσικά και σου έχω εμπιστοσύνη! Απλά ρώτησα».

Εκείνος φεύγει εκνευρισμένος! Στον κήπο βλέπει την Ελίφ, την αρπάζει, την πηγαίνει στο γκαράζ και την απειλεί. Ο Μουσταφά περνάει απέξω και μπαίνει στο γκαράζ όταν ακούει μια κραυγή. Ο Ταρίκ προλαβαίνει να κρύψει την Ελίφ στο πορτμπαγκάζ. Η Ελίφ είναι τρομαγμένη μετά τις απειλές του και κρύβεται στο δωμάτιο της Βιλντάν. Αν και θέλει να μιλήσει για όλα στη Ρεϊχάν, ωστόσο ο φόβος την εμποδίζει. Δείτε ποια ερωτεύεται ο Κερέμ.

Η Μπιρτσέ φωνάζει τον Γιουνούς

Η Μπιρτσέ για άλλη μια φορά δέχεται την άρνηση του Γιουνούς, όταν εκείνη του δίνει μερικά σχέδια που έφτιαξε. Κάποια στιγμή εκείνη λερώνεται και πάει στο μπάνιο να σκουπιστεί, αλλά η καθαρίστρια που βλέπει τον φάκελό της πιστεύει πως είναι του Γιουνούς και τον αφήνει στο γραφείο του. Εκείνος βλέπει τα σχέδια της κοπέλας και του αρέσουν. Ομως συνεχίζει να είναι σκληρός μαζί της.

Η Μπιρτσέ μιλάει άσχημα στον Γιουνούς και του λέει πως πρέπει να γίνει καλύτερος άνθρωπος και πως όλοι γύρω του τον φοβούνται, δεν τον σέβονται. Εκείνος επηρεάζεται από τα λόγια της και της παραχωρεί έναν μικρό χώρο στο γραφείο του για να δουλέψει.

Ο Κερέμ ζητάει τη βοήθεια της Ελίφ

Η Ζουλιντέ συναντάει τον Σαφάκ και του λέει πως δεν πήρε τη δουλειά. Μόλις φεύγει, εκείνος καλεί τον Λουτφού κι αυτός του εξηγεί πως ουσιαστικά η ίδια η κοπέλα απέρριψε τη δουλειά γιατί θεώρησε πως την αξίζει κάποιος άλλος με καλύτερα προσόντα. Η Ρεϊχάν κάνει τις δουλειές της Βιλντάν γιατί εκείνη έχει πάλι εξαφανιστεί. Ο Κερέμ εμφανίζεται και ζητάει καφέ αλλά όταν βλέπει την κοπέλα απασχολημένη αποφασίζει να πάει στην κουζίνα και να βάλει μόνος του και εκεί βλέπει τα βιβλία της. «Τι είναι όλα αυτά;», ρωτάει εκείνος και η Γιλντίζ του εξηγεί πως η Ρεϊχάν διαβάζει για να δώσει εξετάσεις στο πανεπιστήμιο και πως είναι κάτι που το έχει υποσχεθεί στη μητέρα της. Ομως δεν έχει καταφέρει να βρει ένα βιβλίο, που ήθελε.

Η Χουμεϊρά είναι αναστατωμένη από τη συζήτηση που είχε με τον Ταρίκ και τον αναζητά στο τηλέφωνο αλλά εκείνος δεν της απαντάει. Τότε τηλεφωνεί στην τράπεζα και μεταφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον λογαριασμό του άντρα της, πιστεύοντας πως έτσι θα διορθώσει το λάθος της. Στη συνέχεια πηγαίνει στην κουζίνα και ζητάει να ετοιμάσουν ένα υπέροχο τραπέζι στο δωμάτιό της για να δειπνήσει μαζί του. Ο Κερέμ αγοράζει το βιβλίο που ήθελε η Ρεϊχάν και ζητάει από την Ελίφ να το βάλει στα πράγματά της χωρίς να τη δει. Ομως η Ρεϊχάν τη βλέπει και καταλαβαίνει πως ο Κερέμ το αγόρασε για εκείνη. Θυμωμένη πηγαίνει να τον αντιμετωπίσει: «Τι είναι αυτό; Γιατί μου το αγόρασες; Στο ζήτησα;», του «επιτίθεται» και εκείνος κάνει τον ανήξερο, αλλά στη συνέχεια παραδέχεται πως πράγματι εκείνος το πήρε.

Τότε του λέει πως τον άκουσε να μιλάει με την Παρλά για εκείνη με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. «Προφανώς και δεν άκουσες όλα όσα είπαμε, γιατί έχεις παρεξηγήσει την κατάσταση», υποστηρίζει, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει, ενώ την ίδια ώρα κλείνονται στο ασανσέρ και η Ρεϊχάν παθαίνει κρίση πανικού λόγω κλειστοφοβίας και πέφτει κάτω. Ο Κερέμ προσπαθεί να τη βοηθήσει λέγοντάς της να ηρεμήσει και να αναπνέει. Οι δυο τους έρχονται κοντά αλλά η ωραία στιγμή τους διακόπτεται όταν το ασανσέρ λειτουργεί. Η Ρεϊχάν φεύγει βιαστικά γιατί νιώθει άβολα.

Η Ματσιντέ σοκάρει τη Χουμεϊρά

Η Ράνα πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ με κάποιες προτάσεις. Ο Ταρίκ δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για την κοπέλα και συμφωνεί με όλες τις προτάσεις της. Η Ιντζί δείχνει τα τετράδια και τα μολύβια της στον Εμιρχάν και εκείνος αναστατώνεται. Τότε η μικρή καταλαβαίνει πως ο φίλος της δεν έχει τα απαραίτητα σχολικά είδη. «Μη λυπάσαι, σίγουρα ο μπαμπάς σου θα σου αγοράσει σύντομα τα δικά σου για το σχολείο», εκείνος όμως της λέει πως ο μπαμπάς του έχει πεθάνει. Ο Σαφάκ ακούει τη συνομιλία των δύο παιδιών. Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ συναντιούνται τυχαία και ο Σαφάκ της λέει πως ο Εμιρχάν μπορεί να πάει στο σχολείο που είναι εκείνος δάσκαλος. Η Ζουλιντέ χαίρεται όταν το ακούει.

Καθώς μιλάνε, η Λεμάν τους βλέπει και αμέσως μετά ζητάει εξηγήσεις από τον γιο της για το ποια ήταν η κοπέλα αυτή. Η Χουμεϊρά υποδέχεται τον άντρα της με κεριά, λουλούδια και το αγαπημένο του φαγητό. Του λέει πως έβαλε λεφτά στον λογαριασμό του και εκείνος γίνεται γλυκός μαζί της. Στη συνέχεια ο Ταρίκ προσπαθεί να τη χειριστεί και της λέει πως η παρουσία της Ελίφ στο σπίτι την επηρεάζει αρνητικά γιατί δεν μπορεί να χαρίσει εκείνη ένα εγγόνι στη μητέρα της και το ενδιαφέρον της Ματσιντέ για το παιδί είναι για εκείνη επώδυνο. Ο Ταρίκ βρίσκει ευκαιρία για να πει στη Βιλντάν πως δεν του αρέσει να βλέπει συνέχεια την Ελίφ με τη Ρεϊχάν και να ξεφορτωθεί την υπηρέτρια. Η Ελίφ λέει στη Ρεϊχάν πως ο Κερέμ είναι καλός σαν τον Γιουσούφ και η κοπέλα αναρωτιέται ποιος είναι αυτός.

Την επόμενη μέρα, η Ματσιντέ και η Χουμεϊρά είναι στο καθιστικό με την Ελίφ και η Ματσιντέ λέει στο κοριτσάκι να τη θεωρεί γιαγιά της. Η Χουμεϊρά νιώθει απαίσια όταν το ακούει αυτό και χωρίς να πει λέξη πηγαίνει στο δωμάτιό της και λέει στον Ταρίκ τι έγινε. Στη συνέχεια εκείνος λέει στην πεθερά του: «Η Χουμεϊρά νιώθει άσχημα με αυτό που είπατε! Δεν είναι εύκολο για εμάς να λέτε ένα άλλο παιδί πως είναι εγγόνι σας ούτε να βλέπουμε ένα άλλο παιδί να τριγυρίζει συνέχεια μπροστά μας ύστερα από όσα συνέβησαν».

TAGS