Θρίλερ σήμερα 27/10 στο Έλα στη θέση μου - Η Φαίη ανοίγει το μνήμα του Βίκτωρα

Στην φόρα... πολλά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρίλερ σήμερα 27/10 στο Έλα στη θέση μου - Η Φαίη ανοίγει το μνήμα του Βίκτωρα

Στο σημερινό 27/10 επεισόδιο της σειράς Έλα στη Θέση μου θα γίνει μακελειό αφού η Φαίη θα στείλει τον Ζούβα να ανοίξει το μνήμα του Βίκτωρα! Τι θα αντικρίσει;

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 32 β κύκλος

Η Κέντρα διώχνει τη Σύλβια κακείν κακώς από την έπαυλη, την ώρα που ο Ζούβας ψάχνει στοιχεία για τη Θάλεια. Ο Βλάσης είναι έξαλλος με τη Φαίη και απειλεί να μην της ξαναμιλήσει, αν δεν βρει τα λεφτά του.

Ο Φώτης και ο Ατσαλάκης πιάνονται στα χέρια για χάρη της Βάνας, την ώρα που η Φαίη καταλαβαίνει πως κάτι ύποπτο συμβαίνει με το μνηματάκι του Βίκτωρα και στέλνει τον Ζούβα να σκάψει στο σημείο. Πώς θα αντιδράσει ο Μάρκος όταν η Ρενάτα του αποκαλύψει πως ετοιμάζεται να βγει για δείπνο με τον Αχιλλέα;

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Χαμός με το Έλα στη θέση μου - Το ανακοίνωσε η "Φαίη" ή αλλιώς η Αθηνά Οικονομάκου

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με μια φήμη που κυκλοφορεί για την σειρά Έλα στη θέση μου. Ωστόσο, η Αθηνά Οικονομάκου, απάντησε με μια δημοσίευση που έκανε στα social media και... έκλεισε στόματα.

Συγκεκριμένα, νέες φήμες θέλουν τον ALPHA να κόβει από το πρόγραμμά του μετά από 5 ολόκληρα χρόνια την επιτυχημένη σειρά, που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2016.

Η κωμική σειρά του ALPHA μεταδίδεται μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και το καλοκαίρι προκάλεσε έντονες συζητήσεις στο κανάλι. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν ότι η σειρά έπρεπε να ολοκληρώσει τον κύκλο της την περασμένη σεζόν.

Όπως δείχνουν όμως και τα νούμερα τηλεθέασης, η φετινή σεζόν δεν είναι το ίδιο επιτυχημένη με τις προηγούμενες, με αποτέλεσμα να έχει βγει η συγκεκριμένη είδηση. Δείτε ωστόσο εδώ πότε λέγεται ότι κόβεται η σειρά.

Αυτή είναι η δημοσίευση της Αθηνάς Οικονομάκου για τη σειρά Έλα στη θέση μου

Όπως είναι λογικό, η Αθηνά Οικονομάκου έμαθε για τη συγκεκριμένη φήμη και έσπευσε να απαντήσει και να κλείσει στόματα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά Έλα στη θέση μου όλα αυτά τα χρόνια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τον πίνακα της τηλεθέασης με σκοπό να δείξει πως η επιτυχία συνεχίζεται και φέτος και απέξω απέξω, απάντησε για το κόψιμο της.

«Η πρωτιά συνεχίζεται για 5η χρονιά!!! Σας ευχαριστούμε», έγραψε στην ανάρτηση της η Αθηνά Οικονομάκου.

Έλα στη θέση μου Αθηνά Οικονομάκου