Αιματοχυσία στις Άγριες Μέλισσες - Σκότωσε τον αρραβωνιαστικό της επειδή την απάτησε!

Spoiler μεγατόνων! Αποκλειστικά μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αιματοχυσία στις Άγριες Μέλισσες - Σκότωσε τον αρραβωνιαστικό της επειδή την απάτησε!

Το μαθαίνετε πρώτοι στο Youweekly.gr! Ποια πρωταγωνίστρια της σειράς Άγριες Μέλισσες θα βρεθεί στην φυλακή επειδή σκότωσε τον αρραβωνιαστικό της όταν τον έπιασε να την απατά με την κολλητή της;

"Σκότωσα τον αρραβωνιαστικό μου και την κολλητή μου φίλη με την οποία με απατούσε!", αποκάλυψε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU και στην Κατερίνα Μπούσιου η ηθοποιός!

Ποια σκότωσε τον αρραβωνιαστικό της στις Άγριες Μέλισσες

Μορφή δωρική, ματιά διαπεραστική, παρουσία εντυπωσιακή, η οποία συμπληρώνεται από ένα σπάνιο ταλέντο. Έκανε την είσοδό της στις «Άγριες Μέλισσες», στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο, με τρόπο δυναμικό, ως κρατούμενη και άτυπη αρχηγός των φυλακών.

Η Εύα Σιμάτου δίνει την πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη στο YOU και μιλά για τη σχέση της με τη Μαρία Κίτσου, την ευχάριστη έκπληξη που ένιωσε από τα σχόλια και την αποδοχή του κοινού, για τα παιδικά της χρόνια, τις αξιοζήλευτες σπουδές και τα βραβεία της, τη γνωριμία με τον σύζυγό της και συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη, τη... μυθιστορηματική πρόταση γάμου, αλλά και τον ωραιότερο ρόλο της ζωής της, εκείνον της μητέρας του μονάκριβου γιου της Ερμή!

Άγριες Μέλισσες ο λόγος που η Χατζίδου μπήκε φυλακή

Θα δυσκολέψεις και άλλο τη ζωή στη Λενιώ;

Είναι δύο πολύ ισχυρές προσωπικότητες που επιβιώνουν σε πολύ δυσμενείς συνθήκες. Ο χαρακτήρας που παίζω είναι εκρηκτικός, έχω κερδίσει μια αρχηγική θέση στη φυλακή και χρησιμοποιώ όλα μου τα μέσα για να την κρατήσω. Υπολογίζω την κάθε μου κίνηση, είμαι επιθετική και σαγηνευτική, αλλά μην ξεχνάμε ότι για να είμαι έτσι σημαίνει ότι κουβαλώ και κάποια βαθιά τραύματα και έχω τις δικές μου πληγές.

Άρα κάποια στιγμή θα μας δείξετε στα επεισόδια και πώς έφτασε σε αυτό το σημείο η Χατζίδου...

Είναι τόσο καλοί οι σεναριογράφοι μας που δεν νομίζω να το αφήσουν έτσι! (γέλια) Δεν γνωρίζω ακόμη πώς θα εξελιχθεί η πλοκή. Ακόμη και τον λόγο που μπήκε η Χατζίδου στη φυλακή τον είχα μάθει λίγο πριν ξεκινήσω τα γυρίσματα.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ