Τραγική εξέλιξη στο σημερινό 30/10 Έλα στη Θέση μου: Παγίδα "θανάτου" για τον Θοδωρή

Μίμης και Λατάνια συνωμοτούν εναντίον του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγική εξέλιξη στο σημερινό 30/10 Έλα στη Θέση μου: Παγίδα

Το σημερινό 30/10 επεισόδιο της σειράς Έλα στη Θέση μου κρύβει μια τραγική εξέλιξη αφού ο Μίμης και η Λατάνια θα συνωμοτήσουν για να καταστρέψουν τον Θοδωρή!

Μετά το χθεσινό χτύπημα που δέχτηκε ο Θοδωρής, αυτό θα είναι το τελειωτικό του!

Αυτό είναι το σημερινό 30/10 επεισόδιο του Έλα στη Θέση μου

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 35 β κύκλος

Η Σύλβια φέρνει τα πάνω κάτω με την παρουσία της στην αυλή, την ώρα που η Ρενάτα είναι έτοιμη να φέρει τα πάνω κάτω στη Σόφο, προκειμένου να μάθει τι πραγματικά συνέβη όσο καιρό έλειπε στη Σικελία. Ο Βλάσης μαθαίνει κάποια νέα στοιχεία για τη ληστεία που αναστατώνουν τη Θάλεια, ενώ ο Μίμης και η Λατάνια στήνουν μια παγίδα στον Θοδωρή για να σαμποτάρουν το μαγαζί του. Ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να μάθει με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε στην επίμαχη συνάντηση του Αχιλλέα με τη Ρενάτα. Θα τα καταφέρει;

Τηλεοπτική "βόμβα": Κόβεται ξαφνικά η σειρά Έλα στη θέση μου

Νέες φήμες έκαναν την εμφάνισή της στα τηλεοπτικά πινακάκια και θέλουν τον ALPHA να κόβει από το πρόγραμμά του μετά από 5 ολόκληρα χρόνια την επιτυχημένη σειρά, Έλα στη θέση μου.

Είναι από τις σειρές που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον ALPHA. Το «Έλα στη Θέση μου» έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2016 και κατάφερε να κερδίσει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που συνεχίζεται για πέμπτη σεζόν και με σημαντικές αλλαγές στο καστ και το σενάριο. Η κωμική σειρά του ALPHA μεταδίδεται μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και το καλοκαίρι προκάλεσε έντονες συζητήσεις στο κανάλι.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν ότι η σειρά έπρεπε να ολοκληρώσει τον κύκλο της την περασμένη σεζόν. Ωστόσο η επικράτησε η άποψη να συνεχιστεί ακόμη μία καθώς το τηλεοπτικό κοινό την έχει αγαπήσει.

Όπως δείχνουν όμως και τα νούμερα τηλεθέασης, η φετινή σεζόν δεν είναι το ίδιο επιτυχημένη με τις προηγούμενες. Οι επιδόσεις της σειράς είναι πεσμένες και όπως φαίνεται έχει επέλθει και ο κορεσμός στο τηλεοπτικό κοινό.

Πότε κόβεται το Έλα στη θέση μου από τον ALPHA

Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, οι άνθρωποι του ALPHA σκοπεύουν να βάλουν τίτλους τέλους στην επιτυχημένη σειρά του καναλιού. Παραμένει ωστόσο ανοιχτό πότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, η πρώτη έγκριση του καναλιού έχει να κάνει για 100 ακόμη επεισόδια.

Το ένα σενάριο αναφέρει ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί μετά τις γιορτές. Το δεύτερο, που είναι και το επικρατέστερο, είναι ότι η σειρά θα ολοκληρώσει τον κύκλο της το καλοκαίρι του 2021.

Φήμες άραγε ή πραγματικότητα;