Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 - Αλλαγές στο πρόγραμμα

Τηλεοπτική εξέλιξη της τελευταίας στιγμής!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 - Αλλαγές στο πρόγραμμα

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών με το κύρος, την αξιοπιστία και τη μαχητικότητά του, ο ΑΝΤ1 δηλώνει «παρών» σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ειδησεογραφίας και εκτός συνόρων. Διαβάστε την ανακοίνωσή του παρακάτω!

Μετά τη ζωντανή αναμετάδοση όλων των τηλεμαχιών Τραμπ και Μπάιντεν, αλλά και των υποψηφίων για την αντιπροεδρία των Η.Π.Α., ο ΑΝΤ1 θα μεταφέρει τον παλμό μίας από τις πιο σημαντικές εκλογικές αναμετρήσεις της σύγχρονης ιστορίας. Με ανταποκρίσεις, συνεντεύξεις και αναλύσεις κορυφαίων προσωπικοτήτων μέσα από δελτία ειδήσεων, αλλά και ζωντανές ενημερωτικές εκπομπές.

Τι θα συμβεί από την Δευτέρα στον ΑΝΤ1

Από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, η Μαρία Σαράφογλου ζωντανά από την Ουάσινγκτον θα μεταδίδει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 στις 18:50 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, όλες τις τελευταίες εξελίξεις από την αμερικανική πρωτεύουσα, αλλά και από το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ. Ακόμη, ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στις Η.Π.Α., Θανάσης Τσίτσας, θα μεταδίδει καθημερινά τον παλμό από το στρατηγείο του Τζο Μπάιντεν, στο Ντέλαγουερ.

Την ημέρα των αμερικανικών εκλογών, Τρίτη 3 Νοεμβρίου, ο Τάσος Τέλλογλου και ο Αντώνης Φουρλής από την Αθήνα και η Μαρία Σαράφογλου από την Ουάσινγκτον, θα παρουσιάσουν στις 23:30 ένα live «Special Report» με αποκλειστικές συνεντεύξεις σημαντικών προσωπικοτήτων από τα επιτελεία των δύο υποψηφίων. Στο επίκεντρο της εκπομπής, οι επιπτώσεις των αμερικανικών εκλογών στη χώρα μας και την εξωτερική της πολιτική, ο αντίκτυπος του αποτελέσματος στην ένταση που υπάρχει ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, αλλά και η επόμενη ημέρα στο παγκόσμιο στερέωμα.

Μαζί τους, ο αναλυτής Διεθνών Θεμάτων του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνος Φίλης, και ο επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Ειδήσεων του ΑΝΤ1, Νικόλας Βαφειάδης.

Μιας και αναφερόμαστε σε τηλεοπτικά κανάλια, δείτε εδώ από ποιον έφαγε καταγγελία ο ALPHA!

Μεγάλος "πονοκέφαλος" το Καφέ της Χαράς για τον ΑΝΤ1 - Τι συμβαίνει

Άσχημες δυστυχώς είναι οι εξελίξεις στον ΑΝΤ1 για την αγαπημένη σειρά το Καφέ της Χαράς αφού οι ιθύνοντες του σταθμού, σύμφωνα με πληροφορίες που μου μεταφέρθηκαν και θα σας αποκαλύψω στο Vanda's blog του Youweekly.gr ασκούν μεγάλη πίεση ώστε στο project να μην τερματίσει!

Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1 με το Καφέ της Χαράς

Η σειρά Καφέ της Χαράς έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό κι αυτό φαίνεται από τα τρομερά νούμερα που καταγράφονται στα μηχανάκια της AGB! Ωστόσο, οι συγγραφείς της σειράς όπως έχει δηλώσει και ο Χάρης Ρώμας προσφάτως δεν θέλουν να τραβήξουν το σενάριο από τα μαλλιά και φέτος είναι η τελευταία φορά που προβάλλεται! Έχουν σκοπό να ολοκληρώσουν την ιστορία πριν βαρεθεί ο κόσμος...

Αυτό φαίνεται όμως πως έχει δημιουργήσει μια αναστάτωση στον σταθμό του Αμαρουσίου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου. Το κανάλι προσπαθεί να διαπραγματευτεί ακόμα έναν κύκλο για τη σεζόν 2021 – 2022.

Οι πιθανότητες βέβαια δεν είναι υπέρ του σταθμού αφού ο Χάρης Ρώμας φαίνεται πως έχει ήδη σκεφτεί το τέλος της σειράς...

«Συχνά τελευταία με ρωτούν αν θα υπάρξει θάνατος στο “Καφέ”. Εκείνο που θα πω είναι ότι η τέχνη αντλεί από τη ζωή και κομμάτι της ζωής είναι η απόρριψη, αλλά και ο θάνατος. Στο “Καφέ” έχω βιώσει ως ρόλος και την απόρριψη και την εγκατάλειψη και μάλιστα εις διπλούν: και από τη σύζυγο και από τη Χαρά. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ποτέ δεν ήμουν υπέρ των χάπι εντ, γιατί δεν απεικονίζουν την αληθινή ζωή.

Ακόμα και οι ήρωες που παίζω φροντίζω να έχουν ένα υπόστρωμα πίκρας. Για μένα το ωραιότερο επεισόδιο στο “Κωνσταντίνου & Ελένης” ήταν όταν ο καθηγητής νόμιζε πως όλοι θα πήγαιναν να του ευχηθούν στα γενέθλιά του και να τον αγκαλιάσουν, αλλά τελικά δεν πήγε κανείς. Τραγικό δεν είναι;»

Και μπορεί να μην μας έδωσε κανένα παραπάνω στοιχείο αλλά το Youweekly.gr γνωρίζει πως πριν τελειώσει η σειρά θα είναι ξανά μαζί ένα αγαπημένο ζευγάρι! Δείτε εδώ ποιο!

TAGS