Σημαντική ανακοίνωση από τον ANT1

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σημαντική ανακοίνωση από τον ANT1

Μόλις πριν από λίγο ήρθε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1, η οποία αφορά ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προγράμματα του σταθμού το οποίο επιστρέφει απόψε με ένα ακόμα δυνατό επεισόδιο και ακόμα πιο δυνατούς καλεσμένους.

Αυτή είναι η σημαντική ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και o Νικόλας Ράπτης απομονωμένοι σε έναν διεθνή διαστημικό σταθμό, σχολιάζουν ό,τι σημαντικό αλλά και ασήμαντο έρχεται… σαν «κομήτης» να ταράξει την καθημερινότητά μας και φιλοξενούν πρόσωπα της επικαιρότητας τα οποία θα απαντούν σε απρόβλεπτες ερωτήσεις και θα εκτελούν θεότρελες αποστολές, κάθε Παρασκευή στις 23:30.

Απόψε Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 23:30, στον διαστημικό σταθμό του Φάνη και του Νικόλα έρχεται με space διάθεση η Ντόρα Μακρυγιάννη, πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς «ΗΛΙΟΣ»: Πώς κατάφερε να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»;

Είχε ανταγωνισμό με την Μαριάννα Τουμασάτου; Ποιος φιλάει καλύτερα; Ο Πατριαρχέας ή ο Αλμπάνης; Πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε δέκα χρόνια; Τι θέμα έχει με τα πολύχρωμα μανταλάκια; Φάνης Λαμπρόπουλος ή Νικόλας Ράπτης; Ποιον θα επέλεγε για παρτενέρ της σε επόμενο σίριαλ; Θα μπορούσε να γίνει παρουσιάστρια ειδήσεων, που ήταν και το όνειρο του πατέρα της;

Επίσης:

Ο αγαπημένος Χρήστος Δάντης έρχεται στο διαστημικό σταθμό και μας απογειώνει!

Ποιος επιμελείται το προσωπικό του στιλ; Τι πήγε λάθος και έκανε τέσσερις γάμους; Θα ξαναπαντρευόταν; Γιατί απέτυχε παταγωδώς η συνεργασία του με τον Νότη Σφακιανάκη;

Τι έχει να πει για τα τραγούδια του Μιχάλη Ρακιντζή; Γιατί άργησε έξι ώρες να πάει στο ραντεβού του με το MTV;

Επιπλέον, οι παρουσιαστές του «Χιούστον το λύσαμε» του βάζουν μία τεράστια πρόκληση. Να συνθέσει τραγούδια με επίκαιρα θέματα όπως είναι τα ελληνοτουρκικά, οι καταλήψεις και η οικονομική κρίση. Θα τα καταφέρει ο Χρήστος Δάντης;

Ετοιμαστείτε για πολλές ανατροπές, μοναδικές ατάκες και ασταμάτητο γέλιο! Απολαύστε τα πρόσωπα της επικαιρότητας, όπως δεν τα έχετε δει ποτέ πριν, να απαντούν σε καυστικές ερωτήσεις και να εκτελούν θεότρελες αποστολές γεμάτες χιούμορ και σάτιρα.

Μαζί με τον Φάνη και τον Νικόλα θα είναι ο άνκορμαν/ ανταποκριτής/ επιστημονικός συνεργάτης/ κονεσέρ/ ειδήμων σε διεθνή θέματα/ παλαίμαχος σταρ/ άσσος του ρεπορτάζ Μάκης Παπασημακόπουλος.

Συμμετέχουν επίσης ως μέλη του πληρώματος, η Αναστασία και ο κ. Σάκης.

Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε μαζί τους στον καινούριο κόσμο που θα δημιουργήσουν;

We‘ll beam you up!

Θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Δείτε εδώ τι αποκάλυψαν για την ερωτική τους ζωή.

Σούσουρο στον ΑΝΤ1 με τα χθεσινά 29/10 νούμερα της σειράς Ήλιος - Ξεπέρασε και τις Άγριες Μέλισσες

Στην χθεσινή 29/10 prime time ζώνη της τηλεθέασης η σειρά Ήλιος έσπασε κάθε ρεκόρ στα νούμερα και ξεπέρασε τις προσδοκίες που είχαν στον ΑΝΤ1! Μετά τις Άγριες Μέλισσες που σημειώνουν επίσης επιτυχία, αυτό είναι ακόμα ένα δυνατό χαρτί του σταθμού.

Τα νούμερα που έκανε η σειρά Ήλιος στον ΑΝΤ1 εχθές 29/10

Το επεισόδιο της Πέμπτης έφερε τη δραματική σειρά του ANT1 στην πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσης της στο κοινό 18-54, με μερίδιο 16,2% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό σχεδόν 2,4 μονάδες.

Για άλλη μια μέρα, η σειρά σημείωσε υψηλά ποσοστά στις γυναίκες φτάνοντας μέχρι και 30,4% σε επιμέρους γυναικείο κοινό. Αξίζει να σημειωθεί πως χθες τον «Ήλιο» παρακολούθησαν έστω και για 1 λεπτό σχεδόν 2 εκατομμύρια άτομα στο σύνολο του κοινού.