Έκτακτη ανακοίνωση της Σίας Κοσιώνη για το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ Τρίτης και Τετάρτης

Αφορά όλους τους τηλεθεατές του σταθμού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη ανακοίνωση της Σίας Κοσιώνη για το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ Τρίτης και Τετάρτης

Την Τρίτη 3 και Τετάρτη 4 Νοεμβρίου το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη ζωντανά από την Ουάσιγκτον!

Η πιο κρίσιμη εκλογική αντιπαράθεση. Η μάχη Τραμπ-Μπάιντεν για τον Λευκό Οίκο λεπτό προς λεπτό στον ΣΚΑΪ.

Η Σία Κοσιώνη, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας, ο Απόστολος Μαγγηριάδης, οι ανταποκριτές του ΣΚΑΪ και όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού καταγράφουν τα κρίσιμα σημεία της εκλογικής αναμέτρησης.

Ζωντανά από την Ουάσιγκτον και με απευθείας συνδέσεις από τα επιτελεία Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών, αλλά και τα κέντρα αποφάσεων όλου του πλανήτη ο ΣΚΑΪ παρακολουθεί την πρωτοφανή εκλογική μάχη, εν μέσω κορωνοϊού.

Επίσης, έκτακτη εκπομπή τα ξημερώματα της Τετάρτης στη 01.30 με τον Απόστολο Μαγγηριάδη, καταγράφει την εκλογική διαδικασία λεπτό προς λεπτό, με ειδικούς αναλυτές και ζωντανές συνδέσεις, ενώ την Τετάρτη στις 21.00, αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο, ο Παύλος Τσίμας αποκωδικοποιεί με τους καλεσμένους του το αποτέλεσμα της κάλπης.

Τρίτη 3 & Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, οι αμερικανικές εκλογές στον ΣΚΑΪ.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Σία Κοσιώνη για τα δελτία ειδήσεων της Τρίτης και Τετάρτης στο instagram της

Σία Κοσιώνη ανακοίνωση για δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ Τρίτης και Τετάρτης

Χαρές στον ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη και το δελτίο

Μεγάλες χαρές βίωσε τις προηγούμενες μέρες η Σία Κοσιώνη και το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, καθώς η παρουσιάστρια είχε την τιμή να φιλοξενήσει στο στούντιο την Ευτέρπη Κουτζαμάνη, πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Πριν ξεκινήσει τη συνέντευξη η Σία Κοσιώνη ευχαρίστησε θερμά την εισαγγελέα που βρέθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, εξηγώντας της πως γνωρίζει ότι δεν συνηθίζει να κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Η κ. Κουτζαμάνη από τη μεριά της επιβεβαίωσε όλα όσα είπε η Σία Κοσιώνη και της έδωσε μία αναλυτική συνέντευξη για όλα όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα με τη δίκη της Χρυσής Αυγής, ενώ από τη μεριά της η Σία Κοσιώνη είχε τοποθετηθεί επί του θέματος με μία ανάρτηση στο Instagram της.