Τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1 με τη σειρά Φαμίλια - Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα (4/11)

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1 με τη σειρά Φαμίλια - Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα (4/11)

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν και απόψε (4/11) στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Η Φαμίλια. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς η Μαίρη και ο Γιάννης πρόκειται να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους!

Αυτά θα δούμε απόψε (4/110) στη σειρά του ΑΝΤ1, Η Φαμίλια

Η επέτειος γάμου της Μαίρης και του Γιάννη πλησιάζει. Ο Γιάννης, όχι μόνο δε θυμάται την ημερομηνία, αλλά εκείνη την ημέρα έχει κανονίσει να ασχοληθεί με το νέο του χόμπι, το κυνήγι θησαυρών! Και ενώ οι πεθερές δεν βρίσκουν λόγο το ζευγάρι να γιορτάσει τον γάμο του, η Μαίρη και ο Γιάννης ψάχνουν τρυφερά χαϊδευτικά για το πώς θα απευθύνεται ο ένας στον άλλον, μπροστά σε φίλους.

Φαμίλια 4/11

Τι γίνεται, όμως, όταν ο Γιάννης δεν ξέρει τι δώρο επετείου να πάρει στη Μαίρη; Και τι γίνεται όταν τα δώρα της Μαίρης δημιουργούν στον Γιάννη ψυχολογικά προβλήματα; Τέλος, είναι γεγονός: η Λίτσα ζηλεύει τον Στάθη σε υπερθετικό βαθμό και ο Γιάννης δεν ξέρει να διαλέγει λαχανικά!

ΑΝΤ1: Τα πάνω κάτω με τη σειρά «Φαμίλια» - Πολύ άσχημα νέα

Μερικά πολύ άσχημα νέα ήρθαν πριν από μερικές ώρες για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Η Φαμίλια και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να έρθουν τα πάνω κάτω στο κανάλι προκειμένου να βρεθεί μία λύση στο ζήτημα που δημιουργήθηκε.

Πρόκειται για ένα από τα νέα προγράμματα του σταθμού, και μάλιστα από τα πολλά υποσχόμενα αφού έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακό καστ ηθοποιών με μεγάλη εμπειρία στον χώρο.

Το σενάριο προσφέρει άφθονο γέλιο και κάνει λίγο πολύ πολλές οικογένειες στην Ελλάδα, να ταυτιστούν με τις συνήθειες που έχει αυτή η Φαμίλια.

Φαμίλια ΑΝΤ1

Αυτά είναι τα άσχημα νέα που ήρθαν για τη Φαμίλια του ΑΝΤ1

Τα Σαββατοκύριακα λοιπόν ο ΑΝΤ1 έχει αποφασίσει να βάλει σε επανάληψη τη σειρά ωστόσο όπως έδειξαν τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης (24/10), τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά, αφού η Φαμίλια έπιασε μονοψήφια.

Ενώ λοιπόν τις καθημερινές που παίζει σημειώνει πολύ καλά ποσοστά - δείτε εδώ - χθες δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 8,8%.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Η Φαμίλια (Ε) 8,8
  • ΣΚΑΙ: Ο τελευταίος μαχητής του ανέμου 13,1
  • ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 18,7
  • Mega: Roomies 5,9
  • Star: Τα φιλαράκια 11,9
  • ΣΚΑΙ: DOT 12,2
  • ΣΚΑΙ: Θαλασσόλυκοι 7,4