Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Που και πότε θα τον δούμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο αγαπημένος Λάκης Λαζόπουλος σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση - μόνο για λίγο - μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως ο Λάκης είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη και δάκρυσε μπροστά στις κάμερες μιλώντας για τον θάνατο της συζύγου του, δείτε εδώ το συγκλονιστικό βίντεο.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Λάκη Λαζόπουλο

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, στις 23.30, στο «Ενώπιος Ενωπίω», ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ο σπουδαίος κωμικός και σεναριογράφος αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας στη σειρά «Δέκα Μικροί Μήτσοι», μιλά για το πάθος του με τη σάτιρα και αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του. Τι λέει για την τηλεόραση, την πολιτική και τι απαντά στους επικριτές του;

Η «Ελενίτσα», ο «Σκαραβαίος» και άλλα γνωστά πρόσωπα μιλούν για τον χαρακτήρα του Λάκη Λαζόπουλου.

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, κάθε Δευτέρα στις 23:30

#EnwpiosEnwpiw

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα

Διεύθυνση εκπομπής: Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος

Υπεύθυνη αρχισυνταξίας: Μαρία Θεμελή

Υπεύθυνη καλεσμένων : Ευανθία Τασσοπούλου

Συντακτική ομάδα: Παρασκευή Γκόλτσιου – Γιώτα Δελέγκου

Απασφάλισε ο Λάκης Λαζόπουλος για την επιστροφή του στην τηλεόραση

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων απασφάλισε και για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην ελληνική τηλεόραση. Ταυτόχρονα μίλησε και για την νέα του παράσταση που έκανε πρεμιέρα χθες.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην πρωτόγνωρη εμπειρία που βιώνουμε λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα.

Αυτά είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την επιστροφή του στην ελληνική τηλεόραση

«Καιρός ήταν να βρεθώ σε ένα δραματικό ρόλο. Την παίξαμε την κωμωδία, την ευχαριστηθήκαμε και τώρα που ζούμε όλοι το δράμα, μην διαφοροποιηθώ εγώ. Συμμετέχω στο γενικό δράμα και το ζούμε όλοι μαζί».

«Να επιστρέψω εγώ; Μόνος μου; Να μπω στην τηλεόραση και να πω γεια σας, ήρθα; Όχι! Δεν είναι στις προθέσεις μου να ανοίγω τις τηλεοράσεις και να μπαίνω μέσα».

«Δεν είμαι σε καμία απολύτως συζήτηση. Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Ούτε έβλεπα ούτε και βλέπω προγράμματα. Και ένας που είναι νεκροθάφτης δεν πάει στα νεκροταφεία να παρακολουθεί τις υπόλοιπες κηδείες» πρόσθεσε, επίσης, ο Λάκης Λαζόπουλος.