Ήλιος: Όσα θα δούμε σήμερα 5/11 - Η Νέλλη δεν αντέχει με τις τύψεις

Οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ήλιος: Όσα θα δούμε σήμερα 5/11 - Η Νέλλη δεν αντέχει με τις τύψεις

Στο σημερινό επεισόδιο Ήλιος που θα δούμε στον ANT1 οι εξελίξεις τρέχουν και η Νέλλη αρχίζει να νιώθει πολλές τύψεις για όσα έχουν συμβεί

Η Αλίκη δεν αντέχει άλλο την κατάσταση με τον Φίλιππο και του θέτει τελεσίγραφο για τη σχέση τους. Ο Πέτρος και οι παππούδες του προσπαθούν να είναι κοντά στην Λήδα και της προτείνουν να καλέσει τον Δημήτρη στο σπίτι για φαγητό. Ο Λεμονής συζητά με την Νέλλη και καταλαβαίνει πως κάτι σοβαρό της συμβαίνει.

Η κατάσταση της Μάρθας είναι η ίδια και ο Μάνος χάνει την ψυχραιμία του. Θα κάνει τα πάντα για να γλυτώσει την κατηγορία και να μην πάει φυλακή. Η Νέλλη, όμως, νιώθει τύψεις και είναι έτοιμη να σπάσει. Από την άλλη, ο Δημήτρης πιστεύει πως ο Ντίνος είναι αθώος και θέλει να ψάξει καλύτερα την υπόθεση. Η Αθηνά, όμως, που έχει πληγωθεί από εκείνον, στέκεται εμπόδιο στην δουλειά του και τις υποθέσεις που έχει αναλάβει.

Ήλιος: Όσα θα δούμε σήμερα 4/11 - Ο Αντωνίου είναι ο βασικό ύποπτος για την δολοφονία

Σήμερα θα δούμε ακόμη ένα επεισόδιο "Ήλιος" και οι εξελίξεις είναι πολλές καθώς όσο περνάει ο καιρός ο Αντωνίου γίνεται ο νούμερο ένα ένοχος για την δολοφονία.

Η Νέλλη και ο Μάνος αντιλαμβάνονται πως η Εύα έχει ακούσει την κουβέντα τους και έχει μάθει την αλήθεια που προσπαθούν να κρύψουν.

Ο Μάνος θα κάνει και πάλι κάτι ακραίο… Η Νίκη επισκέπτεται τον Ντίνο στη φυλακή και τον διαβεβαιώνει πως θα κάνει τα πάντα για να αποδειχθεί η αθωότητά του και να βρεθεί ο πραγματικός ένοχος, χωρίς να γνωρίζει πως αυτός είναι ο ίδιος της ο γιος... Ο Μάνος θυμώνει βλέποντας την συμπαράσταση της μάνας του στον Ντίνο. Η Αλεξάνδρα ζητάει από τον Πέτρο να μεσολαβήσει για να φτιάξει η σχέση της με τον Φίλιππο. Χαμός με τα νούμερα των σειρών στον ANT1.

Σαν αντάλλαγμα, η Αλεξάνδρα αναγκάζεται να ζητήσει συγνώμη από την Λήδα για ό,τι της έχει κάνει. Η συμβατική σχέση Φίλιππου – Αλίκης συνεχίζεται, η Αλίκη κάνει ότι μπορεί για να τον πλησιάσει, αλλά αυτός την αποφεύγει.

Ο Δημήτρης και η Λήδα υποψιάζονται πια σοβαρά την Αντωνίου τόσο για τον θάνατο της Αγγελικής όσο και για τα ανώνυμα μηνύματα που στέλνονται ομαδικά εναντίον της Λήδας. Ένα στοιχείο που βρίσκει η Λήδα στο σπίτι της Αντωνίου την πείθει για την ενοχή της. Ο Μάνος που φοβάται πως αν συνέλθει η Μάρθα, θα βρεθεί με την Νέλλη στη φυλακή, ξημεροβραδιάζεται στο νοσοκομείο, ψάχνοντας την ευκαιρία να την ξεφορτωθεί.