Μπουράκ Χακί: Ο κορωνοϊός "χτύπησε" τον πρώην σύντροφο της Χαράς Παππά

Άσχημες οι νέες αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπουράκ Χακί: Ο κορωνοϊός

Στην εκπομπή “Roomies” μέσω σύνδεσης Skype εμφανίστηκε ο Μπουράκ Χακί, ο πρώην σύντροφος της Χαράς Παππά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επίδραση που είχε ο κορωνοϊός στα επαγγελματικά του σχέδια.

Ο Τούρκος ηθοποιός μίλησε με την Μαρία Σολωμού και με την Ντορέττα Παπαδημητρίου για το σεισμό που σημειώθηκε μεταξύ Σάμου και Σμύρνης, αλλά και για την ταινία που ετοιμάζει με τη Μιμή Ντενίση, τα γυρίσματα της οποίας έχουν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Ήταν μεταξύ Σμύρνης και Σάμου και η κυβέρνηση στην Τουρκία είπε πως ήταν 6,8 Ρίχτερ. Ήταν δυνατός. Περίπου 500 άνθρωποι τραυματίστηκαν και κτήρια κατέρρευσαν. Αυτές οι στιγμές είναι λυπηρές. Θα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα, αλλά εξαιτίας των προβλημάτων στα σύνορα και του ιού δεν μπορώ αυτήν τη στιγμή. Με τη Μιμή Ντενίση συζητάμε για την ταινία τα τελευταία 3 χρόνια και είχαμε κανονίσει να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Αναβλήθηκαν, όμως, λόγω της πανδημίας για το 2021.», είπε αρχικά ο Μπουράκ Χάκι.

Όσον αφορά την προσωπική ζωή του μετά τον χωρισμό του από την Χαρά Παππά, ο Μπουράκ Χακί, αποκάλυψε: "Μένω στη φάρμα με τη μητέρα μου και τη γιαγιά μου. Αν με ρωτάς αν έχω σχέση, είμαι μόνος."

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Μπουράκ Χακί στην Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Μαρία Σολωμού:

Νέο σπίτι για τη Χαρά Παππά μετά τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί

Λίγοι μήνες πέρασαν από τη στιγμή που η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί αποφάσισαν να ανακοινώσουν τον οριστικό χωρισμό τους και όπως όλα δείχνουν, το μοντέλο έχει ήδη κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του, βρίσκοντας ένα νέο σπίτι.

Η Χαρά Παππά αποφάσισε να αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή της και να μετακομίσει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, όπου δραστηριοποιείται πλέον.

Αυτό είναι το νέο σπίτι της Χαράς Παππά και του Μπουράκ Χακί

Το μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο στιγμιότυπο από το σπίτι της και συγκεκριμένα από το υπνοδωμάτιο της προκειμένου να μάθει τι μπορεί να κάνει μέσα στην καραντίνα, γεγονός που την έχει απασχολήσει ιδιαίτερα αφού αν θυμάστε καλά την προηγούμενη φορά, την είχε περάσει μαζί με τον Μπουράκ Χακί.

Από τη μεριά του βέβαια και ο Μπουράκ Χακί έκανε μία νέα αρχή στη ζωή του. Δείτε εδώ αναλυτικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κανέναν τρόπο να περάσουμε την καραντίνα (πέρα από ταινίες και γουρουνιασμα ) ? ???? #quarantinelife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hara Pappa (@harapappa) στις