Παρουσιάστε: Το αποψινό 9/11 επεισόδιο είναι ανατρεπτικό - Επιστρέφει το "στοιχειωμένο" παρελθόν του...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παρουσιάστε: Το αποψινό 9/11 επεισόδιο είναι ανατρεπτικό -  Επιστρέφει το

Το αποψινό επεισόδιο της σειράς Παρουσιάστε, είναι ανατρεπτικό. Ενώ για έναν πρωταγωνιστή θα είναι... άσχημο, αφού το παρελθόν του επιστρέψει και θα τον στοιχειώσει ξανά.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου - Παρουσιάστε Επεισόδιο 13

Η φήμη του στρατοπέδου είναι στα τάρταρα μετά το φιάσκο με τις κριτικές στο STRAVADIGO και ο Γούλας καλεί όλα τα στρατιωτικά περιοδικά της επικράτειας για φωτορεπορτάζ μήπως και αλλάξει την δημόσια εικόνα τους. Κανένας όμως δεν ενδιαφέρεται. Η τύχη τους αλλάζει όταν η Βαρκάρη μπαγλαρώνει έναν άγνωστο με κάμερα. Ο Αντώνης Αυγέρης ισχυρίζεται ότι είναι σκηνοθέτης που ψάχνει τοποθεσίες για την επόμενη ταινία του με θέμα τον ελληνικό στρατό. Οι διοικητές αρπάζουν την ευκαιρία και τον πείθουν να την γυρίσει στο δικό τους στρατόπεδο με πρωταγωνιστές τους ίδιους.

Και ενώ όλοι θα περάσουν από δοκιμαστικό για έναν ρόλο στη ταινία, ο σκηνοθέτης έχει μάτια μόνο για τον Μέγα. Κάτι του θυμίζει. Και το «κινηματογραφικό» παρελθόν του δεκανέα επιστρέφει να τον στοιχειώσει. Την ίδια ώρα η Φραντζέσκα με τον Φίλη προσπαθούν να γυρίσουν ένα κακόγουστο διαφημιστικό για το μαγαζί, ενώ η Φραντζέσκα συνειδητοποιεί ότι έχει συναισθήματα για τον Καρυπίδη…

Στον ρόλο του «σκηνοθέτη» Αντώνη Αυγέρη, ο Λεωνίδας Μαράκης.

Να σημειώσουμε πως μια ηθοποιός του Παρουσιάστε κατάφερε να χάσει 17 ολόκληρα κιλά και να γίνει μια άλλη.

Πανζουρλισμός στον ΑΝΤ1 με τις σειρές Ήλιος και Παρουσιάστε - Σημειώθηκε απίστευτο περιστατικό

Το πιο απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στα μηχανάκια της AGB όσον αφορά την τηλεθέαση της Δευτέρας 2/11! Οι σειρές του ΑΝΤ1, Ήλιος και Παρουσιάστε έκαναν ακριβώς τα ίδια ποσοστά!

Σπανίως συναντάμε τέτοιο φαινόμενο! Οι δυο νέες σειρές του ΑΝΤ1 δείχνουν να έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό το οποίο το βράδυ της Δευτέρας τους χάρισε στο δυναμικό κοινό 14,% και τους έδωσε σε μια αξιοπρεπέστατη θέση στην prime time ζώνη!

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 12.0
  • ALPHA: Αγγελική 10.6
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 14.6
  • ΑΝΤ1: Παρουσιάστε 14.6
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 23.8
  • STAR: Greece Next Top Model 27.6
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 10.4
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 4.7
  • OPEN: Cinderella man 4.6

Δείτε εδώ αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσαν όλα τα προγράμματα που έπαιξαν την Δευτέρα 2/11