"Βόμβα" στις Άγριες Μέλισσες: Καταρρέει ο Μελέτης - Αρραβωνιάζονται Πηνελόπη και Αλέξης

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Μία κανονική "βόμβα" πρόκειται να σκάσει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο Μελέτης πρόκειται να καταρρεύσει όταν μάθει πως η Πηνελόπη προχώρησε τη ζωή της και αποφάσισε να αρραβωνιαστεί τον Αλέξη.

Οι αρραβώνες του Κωνσταντή και της Δόμνας προχωρούν, ενώ εκεί η Πηνελόπη είναι ψυχρή απέναντι στον Μελέτη. Δεν μπορεί με τίποτα να ξεχάσει πως την παράτησε και έφυγε μακριά της. Παράλληλα ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός φαίνεται να τη φλερτάρει και εκείνη νιώθει για πρώτη φορά πως μπορεί να προχωρήσει τη ζωή της.

Εκείνος παίρνει το θάρρος και την απόφαση και της αποκαλύπτει πως είναι ερωτευμένος μαζί της, ενώ μάλιστα της κάνει και πρόταση γάμου. Η Πηνελόποη αιφνιδιάζεται, αλλά αρνείται διακριτικά μη έχοντας ακόμα ξεχάσει τον Μελέτη: «Δεν πιστεύεις πως είναι λίγο νωρίς για γάμο; Μόλις τώρα γνωριστήκαμε», του λέει και εκείνος της απολογείται.

Άγριες Μέλισσες Μελέτης Πηνελόπη

Ομως η επιστροφή της Ανέτ ναι μεν χαροποιεί το χωριό, αλλά θα προκαλέσει και αναταράξεις καθώς θα αποκαλύψει το φλερτ του Μελέτη με τη Ζορζέτ.

Η Πηνελόπη θα θυμώσει όταν καταλάβει πως ενώ εκείνη υπέφερε μακριά του, εκείνος ζούσε τη ζωή του με μια νέα γυναίκα και αυτό θα την οδηγήσει στη μοιραία επιλογή να δεχτεί την πρόταση γάμου του Αλέξη! Για δεύτερη φορά η Πηνελόπη δέχεται να παντρευτεί κάποιον που δεν αγαπάει μόνο και μόνο για να μείνει μακριά από τον Μελέτη.

Με αυτόν τον τρόπο καταρρέει ο Μελέτης στις Άγριες Μέλισσες όταν μαθαίνει ότι η Πηνελόπη αρραβωνιάζεται

Η είδηση των αρραβώνων της κόρης των Σεβαστών με τον εισαγγελέα πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι και όλοι, εκτός από τον καταρρακωμένο Μελέτη, δείχνουν να χαίρονται.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το Tivi Σίριαλ

Σοκαριστική σκηνή στις Άγριες Μέλισσες πρόκειται να δούμε και απόψε με το οριστικό τέλος του Βόσκαρη. Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις.