Έλα στη θέση μου: Ο Βλάσης ανακαλύπτει το μυστικό της Φαίης!

Συνταρακτικό το σημερινό 10/11 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα στη θέση μου: Ο Βλάσης ανακαλύπτει το μυστικό της Φαίης!

Συνταρακτικό θα είναι το σημερινό 10/11 επεισόδιο της σειράς Έλα στη Θέση μου αφού ο Βλάσης θα ανακαλύψει πως η Φαίη τόσο καιρό παρακολουθεί την Θάλεια και... θα λάβει τα μέτρα του!

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 42 β κύκλος

Ο Βλάσης και η Θάλεια έρχονται επιτέλους κοντά, παρά τις αντιρρήσεις του Λεωνίδα. Η Σύλβια αναλαμβάνει να μάθει τι σκαρώνει η Μιράντα και ο Μάρκος βάζει έναν διαρρήκτη να κλέψει το κινητό με το βίντεο της Ρενάτας απ’ τον Αχιλλέα. Θα τα καταφέρει όμως; Θα δεχτεί η Βάνα να εγκαταλείψει την έπαυλη για πάντα, για να σώσει τον γάμο της; Ο Βλάσης ανακαλύπτει πως η Φαίη παρακολουθεί τη Θάλεια και την απειλεί να μείνει μακριά της. Πώς θα αντιδράσει η Φαίη όταν καταλάβει πως ο Βλάσης ενδιαφέρεται πραγματικά για τη Θάλεια;

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο!

Χαμός με το Έλα στη θέση μου - Το δημοσίευσε η Αθήνα Οικονομάκου ή αλλιώς "Φαίη"

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με μια φήμη που κυκλοφορεί για την σειρά Έλα στη θέση μου. Ωστόσο, η Αθηνά Οικονομάκου, απάντησε με μια δημοσίευση που έκανε στα social media και... έκλεισε στόματα.

Συγκεκριμένα, νέες φήμες θέλουν τον ALPHA να κόβει από το πρόγραμμά του μετά από 5 ολόκληρα χρόνια την επιτυχημένη σειρά, που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2016.

Η κωμική σειρά του ALPHA μεταδίδεται μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και το καλοκαίρι προκάλεσε έντονες συζητήσεις στο κανάλι. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν ότι η σειρά έπρεπε να ολοκληρώσει τον κύκλο της την περασμένη σεζόν.

Όπως δείχνουν όμως και τα νούμερα τηλεθέασης, η φετινή σεζόν δεν είναι το ίδιο επιτυχημένη με τις προηγούμενες, με αποτέλεσμα να έχει βγει η συγκεκριμένη είδηση. Δείτε ωστόσο εδώ πότε λέγεται ότι κόβεται η σειρά.

Αυτή είναι η δημοσίευση της Αθηνάς Οικονομάκου για τη σειρά Έλα στη θέση μου

Όπως είναι λογικό, η Αθηνά Οικονομάκου έμαθε για τη συγκεκριμένη φήμη και έσπευσε να απαντήσει και να κλείσει στόματα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά Έλα στη θέση μου όλα αυτά τα χρόνια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τον πίνακα της τηλεθέασης με σκοπό να δείξει πως η επιτυχία συνεχίζεται και φέτος και απέξω απέξω, απάντησε για το κόψιμο της.

«Η πρωτιά συνεχίζεται για 5η χρονιά!!! Σας ευχαριστούμε», έγραψε στην ανάρτηση της η Αθηνά Οικονομάκου.

Έλα στη θέση μου Αθηνά Οικονομάκου