Έλα στη θέση μου - Η Φαίη πιάνει την Θάλεια να φιλιέται με τον Βλάση!

Χαμός στο σημερινό 11/11 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα στη θέση μου - Η Φαίη πιάνει την Θάλεια να φιλιέται με τον Βλάση!

Συναρπαστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 11/11 επεισόδιο του Έλα στη θέση μου! Τι θα συμβεί όταν η Φαίη ανακαλύψει την αλήθεια για τη Θάλεια και την δει να φιλιέται με το Βλάση;

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 43 β κύκλος

Ο Βλάσης περνάει μια χουχουλιάρικη βραδιά με τη Θάλεια στο sleepingbag την ώρα που ο Ζαχαρίας τραυματίζεται και στο άλλο χέρι από τον «διαρρήκτη» της Σόφο. Ο Θοδωρής ξεσκεπάζει τη Λατάνια και το Μίμη. Ρενάτα, Αχιλλέας, Κέντρα και Φαίη πηγαίνουν στη Σόφο να δουν τι συμβαίνει, την ίδια στιγμή που ο Μάρκος ανοίγει την καρδιά του στη Σύλβια. Ο Φώτης πιέζει τη Βάνα να απαντήσει στην πρόταση του.

Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα στην αναβολή της σύσκεψης για την πώληση της Σόφο;

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

«Βόμβα» στο Έλα στη θέση μου - Μπαίνει στη φυλακή η...

Μία κανονική βόμβα πρόκειται να σκάσει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου. Μία μεγάλη αποκάλυψη που θα γίνει είναι αρκετή για να στείλει στη φυλακή έναν από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς.

O Βλάσης το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού κάποιος του έκλεψε τα δέκα εκατομμύρια ευρώ, που προορίζονταν για την αγορά κάποιων εκτάσεων γης. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ο νεαρός άντρας και ο δικοί του άνθρωποι, δηλαδή ο Λεωνίδας, ο Μίμης και ο Ζούβας, κάνουν τα πάντα για να βρουν τον κλέφτη.

Κάποια στιγμή, οι έρευνες τους αποδίδουν καρπούς, όμως τα στοιχεία που βρίσκουν οδηγούν στα ίχνη της... Θάλειας. Γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον Βλάση μιας και οι δυο τους, κάθε μέρα που περνάει, έρχονται όλο και πιο κοντά. Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκονται ωστόσο και η Ρενάτα με τον Αχιλλέα. Δείτε εδώ γιατί.

Αυτή κινδυνεύει να μπει φυλακή στο Έλα στη θέση μου

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού μας, ο Βλάσης μαθαίνει από τη Θάλεια για την έκταση που της έχει κλέψει ο Καγκαλούδης και ό,τι είχε συμβεί μέχρι στιγμής, με εκείνον να συνδυάζει τα κομμάτια του παζλ και να βεβαιώνεται ολοένα και περισσότερο ότι η νέα του αγαπημένη είναι αυτή που του έκλεψε τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, αποφασίζει να τη ρωτήσει ευθέως αν ξέρει ποιος/α τον έκλεψε, προκειμένου να δει αν θα του πει την αλήθεια, με εκείνη να έρχεται σε δύσκολη θέση και να αποφεύγει να απαντήσει.

Έλα στη θέση μου Θάλεια

Ύστερα κι ενώ η ίδια σκέφτεται σοβαρά να ομολογήσει όλη την αλήθεια στον Βλάση και να του επιστρέψει τα λεφτά, διαπιστώνει ότι αυτά έχουν κάνει φτερά. Έτσι, μην έχοντας άλλη επιλογή, τον αποφεύγει με κάθε τρόπο, μέχρι που πέφτει άθελα της πάνω στον νεαρό άντρα, ο οποίος ζητάει εξηγήσεις για την αλλόκοτη συμπεριφορά της.

Τότε οι δυο τους κάνουν μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης όπου, ανάμεσα σε άλλα, η Θάλεια αποκαλύπτει στον Βλάση πως εκείνη τον λήστεψε και ήθελε να του επιστρέψει τα λεφτά, αλλά της τα έκλεψαν. Ο τελευταίος, ακόμη -μία φορά, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και της λέει ότι θέλει να μάθει ποιος ανακάλυψε την κρυψώνα της, μπήκε μέσα και τα πήρε ώστε να παρθούν αποτυπώματα.

Η Θάλεια, όμως, του απαντά πως το να πάνε από το γηροκομείο, που βρίσκεται η γιαγιά της και έκρυβε τα χρήματα, δεν είναι η καλύτερη λύση, με εκείνον να γίνεται έξω φρενών. Εν τω μεταξύ, τη συζήτηση τους ακούει και παρακολουθεί ο Μίμης, τον οποίο όμως κανείς δεν έχει αντιληφθεί. Μάλιστα, ο νεαρός αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Συγκεκριμένα, όντας έντρομος, παίρνει το κινητό του και καλεί αμέσως την Αστυνομία, για να συλλάβει τη Θάλεια, πριν καταφέρει να διαφύγει. Οπως και γίνεται. Σύντομα, λοιπόν, η Αστυνομία προχωρά στη σύλληψη της νεαρής κοπέλας μπροστά σε όλους και την οδηγεί στο τμήμα, προκειμένου να ανακριθεί για τη ληστεία και εν συνεχεία να οδηγηθεί στη φυλακή!
Εκείνη, από την πλευρά της, είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένη και πανικοβλημένη για αυτή την εξέλιξη, ενώ ο Βλάσης είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να χειριστεί την υπόθεση.

Πηγή: mytv