Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Η Καίτη "τρελαίνει" τον Ηλία - Εξελίξεις που φέρνουν τα... πάνω κάτω

Τι θα δούμε σήμερα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Η Καίτη

Εξελίξεις που φέρνουν τα πάνω κάτω θα παρακολουοήσουμε απόψε το βράδυ στην κωμική σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα». Η Καίτη "τρελαίνει" τον Ηλία που δεν θέλει να παραδεχτεί πως δεν έχει αμνησία.

Απόψε στις 21:00 στον Alpha.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Ο Μανώλης, ο μεγάλος αδελφός της Βούλας που πάσχει από αρχόμενη άνοια, ξαφνικά εμφανίζεται τόσο διαυγής που τους κάνει να αναρωτιούνται αν θεραπεύτηκε… Η Βέλη έχει ρεπό και θέλει να περάσει με τον Άγγελο μια ήσυχη μέρα στο σπίτι, όμως όλα θα πάνε στραβά.

Ο Ηλίας συνεχίζει να παριστάνει ότι έχει αμνησία και η Καίτη έχει βάλει σκοπό να τον τρελάνει, μέχρι να τον κάνει να παραδεχτεί το ψέμα. Η Σοφία έφυγε από το σπίτι και ο Μπάμπης και η Ξένια ζουν το σύνδρομο της άδειας φωλιάς. Πόσο θα αντέξουν τελικά; Αγνώριστη η "Βουλίτσα" από την Μουρμούρα. Έχασε 35 κιλά!

Από την σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα" στο πλευρό της Ελένης Ράντου

Η Ελένη Ράντου, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές ημέρες, πρόκειται όπως όλα δείχνουν να επιστρέψει στην τηλεόραση. Νέες αποκαλύψεις όμως θέλουν να βρίσκεται στο πλευρό της μια αγαπημένη ηθοποιός από την σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα».

Μέσα από το Pop Up και από την Αφροδίτη Γραμμέλη, ήρθαν στη δημοσιότητα οι λεπτομέρειες για τις συζητήσεις που κάνει η ηθοποιός με τη δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, πρόκειται να δούμε μαζί της δυο ακόμη πρόσωπα. Ο λόγος για τη Ράνια Σχίζα, με την οποία είχαν δουλέψει ξανά μαζί στις «Σαββατογεννημένες» και τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη, με τις τρεις τους να υποδύονται τρεις μαμάδες.

Να σημειώσουμε πως την θέση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στην Μουρμούρα έχει πάρει η Κλέλια Ρένεση, η οποία είχε ένα απρόοπτο περιστατικό στα γυρίσματα.

Ελένη Ράντου: Δημόσιο ξέσπασμα κατά της κυβέρνησης - "Μας πετάνε ένα..."

Η Ελένη Ράντου όπως και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες έχει δεχτεί μεγάλο πλήγμα στην δουλειά της εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοιού, Αυτή τη φορά δεν άντεξε και ξέσπασε κατά των μέτρων που προτείνει η κυβέρνηση μέσω του λογαριασμού της στο facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση της είχε ως εξής:

Πολλούς μήνες τώρα που η πανδημία μας έχει βγάλει σαν κλάδο “εκτός θέματος” υπάρχει μια πολιτισμένη στάση εκ μέρους μας. Τι χώρος πολιτισμού θα ήμασταν… Μια στάση αξιοπρεπείας, γιατί στον πολιτισμό δεν αρμόζει να κλαίγεται και να επαιτεί, -ας μη γινόσασταν καλλιτέχνες βρε αδελφέ… Και τι χρειάζονται οι Τέχνες τέτοιους καιρούς; Μεγάλη πολυτέλεια – εμείς εκεί… στάση περηφάνιας και καλής πίστης στις εξαγγελίες, γιατί δεν θα ήθελε κανείς η πανδημία να χρησιμοποιηθεί για πολιτική αντιπαράθεση, στάση ευθύνης και συναίσθησης των δυσκολιών που ισχύουν για όλη την κοινωνία.

ι’ αυτήν την αδιαμαρτύρητη υπομονή και το τεράστιο κουράγιο – το μόνο βοήθημα που έχει δοθεί είναι 534 ευρώ τον Ιούλιο- έχουμε φτάσει να μας συμπονούν κι οι πιο αδιάφοροι προς τον πολιτισμό συμπολίτες μας… Καλά ο δικός σας κλάδος αφανίστηκε… Τι τραβάτε ρε παιδιά… Και παρόμοια..

Και φτάσαμε 6 και κάτι μήνες και πια έχουμε μπει σε επ’ αόριστον αναστολή με τις παραστατικές τέχνες ενοχοποιημένες σαν άκρως μολυσματική δραστηριότητα χωρίς να έχει προκύψει ούτε μια μαρτυρία κρούσματος… Κι ακόμα η πολιτεία μοιάζει να μην αντιλαμβάνεται αυτό που έχει καταλάβει κι ο τελευταίος περαστικός στο δρόμο…Έξαλλη η Ελένη Ράντου, τι την εξόργησε;

Και μας πετάνε ένα 30% πληρότητα χωρίς πλαφόν-πόσο γενναιόδωρο- ίσα για να τελειώνουν με οποιαδήποτε αποζημίωση, την ώρα που σε όλες τις χώρες το 50% είναι το μίνιμουμ πληρότητας ακόμα κι όταν τα κρούσματα είναι εκατονταπλάσια, ίσα για να ανακοινώσουν ότι οι χώροι πολιτισμού ανοίγουν και πάλι- ξέροντας ότι όχι μόνο δεν είναι βιώσιμο κι αληθινό, αλλά ενοχοποιώντας κι άλλο το ζωντανό θέαμα σαν χώρο μόλυνσης… Αν δεν ήξερα πόσο αδιάφοροι είναι πραγματικά για τις Τέχνες, θα έλεγα ότι πρόκειται πλέον περί διωγμού.

Κι ανακοινώνουν ότι τα ενοίκια των χώρων θα αυτορυθμιστούν κατόπιν προσωπικής συμφωνίας και συνεχίζουν το παιχνίδι των εντυπώσεων διαρρέοντας σενάρια ανακούφισης, επιδότησης κενών θέσεων που δεν πραγματοποιούνται, έτσι για να βάζουμε μια τζούρα ελπίδας στο αδιέξοδο.

Έτσι κι αλλιώς ο χώρος του ζωντανού θεάματος στην Ελλάδα πάντα με την ελπίδα ζούσε. Πάντα ήταν μόνο για τους ρομαντικούς. Δεν έχουμε θέση στον εκλογικευμένο και ” φιλελεύθερα” ταχτοποιημένο σύγχρονο κόσμο μας.

Και παραμένουμε πολιτισμένοι… Πάντα γελαστοί και γελασμένοι…

Ελένη Ράντου ξέσπασμα