Τέλος οι Σφήκες - Ο ΑΝΤ1 της πετάει εκτός του The 2night!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος οι Σφήκες - Ο ΑΝΤ1 της πετάει εκτός του The 2night!

Στην φωλιά των Κου Κου σήμερα έγινε μια συγκλονιστική αποκάλυψη! Ο ΑΝΤ1, φέρεται να πετάει τις "Σφήκες" έξω από το The 2night show και... από πίσω υπάρχει παρασκήνιο!

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος, τα τρία κορίτσια ενημερώθηκαν ότι δεν θα κάνουν άλλα γυρίσματα, ωστόσο, ερωτηματικό παραμένει αν αυτό θα είναι, τελικά, προσωρινό ή μόνιμο.

«Όπως φαίνεται έχουμε ένα απρόοπτο με τις Σφήκες, μια αλλαγή στη σύνθεση της εκπομπής, φαίνεται ότι στα επόμενα επεισόδια δεν θα δούμε τα κορίτσια. Όχι σε αυτά που έρχονται άμεσα γιατί έχουν γίνει κάποιες εγγραφές, δεν θα τα δούμε στη συνέχεια, στα επεισόδια που οι εγγραφές θα γίνουν από εδώ και πέρα.

Είχε γίνει το περιστατικό με τη Ζήνα Κουτσελίνη και είχε ξεκινήσει μια φημολογία ότι αυτή η ενότητα θα σταματήσει, αλλά δεν είχε γίνει κάτι. Τώρα, λόγω κορωνοϊού, όχι λόγω κορωνοϊού, κάποια στιγμή ενημερώθηκαν τα κορίτσια ότι “τελικά δεν θα σας χρειαστούμε άλλο, προσωρινά δεν θα κάνετε άλλα γυρίσματα”. Από αυτή την Παρασκευή, τους είπαν, δεν θα κάνετε γυρίσματα.

Στην αρχή της εβδομάδας, όμως, τους είπαν να μείνουν stand by γιατί μπορεί να τις χρειαστούν. Οριστικά λέμε ότι την Παρασκευή τα κορίτσια δεν θα συμμετέχουν. Υπάρχουν κάποια μέτρα για τον κορονοϊό που μπορεί να δικαιολογούν, αλλά υπάρχει κι ένα ερωτηματικό αν είναι αυτός ο λόγος», είπε η Δήμητρα Καλφούντζου.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο παρακάτω απόσπασμα:

Σφήκες: Τα κορίτσια του «The 2night show» αποκαλύπτονται!

Πετάνε σαν πεταλούδες, τσιμπάνε σαν... «Σφήκες». Σε μία διαφορετική συνέντευξη, τα κορίτσια του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Χρύσα Κατσαρίνη, η Super Kiki και η Φελίσια Λαπάτη, μιλούν για την πρώτη γνωριμία με τον οικοδεσπότη τους και για τους καλεσμένους που δεν θα ήθελαν να βρουν απέναντί τους.

Τι έπαθε ο Γρηγόρης και θέλει 3 γυναίκες στο πλευρό του φέτος;

  • Κική: Εμείς για τα λεφτά πήγαμε (γέλια).
  • Χρύσα: Νομίζω ότι ήθελε μία αλλαγή γενικά και θεώρησε ότι ήταν τολμηρή κίνηση να βάλει τρεις γυναίκες να κάνει κωμωδία, κάτι που δεν συνηθίζεται στην ελληνική τηλεόραση. Είμαστε πολύ χαρούμενες για την επιλογή.
  • Φελίσια: Ήταν τρεις άντρες πέρσι, τρεις γυναίκες φέτος, ήταν το αμέσως επόμενο βήμα στην αντικατάσταση.
  • Είστε «Σφήκες», ποιον τσιμπήσατε τελευταία φορά;
  • Όλες μαζί: Τον Στηβ Μιλάτο.
  • Κική: Τσίμπησα και έναν γκόμενο χθες (γέλια)

Σφήκες περιοδικό YOU

Σε ποιον καλεσμένο θα φεύγατε;

  • Κική: Σε κάτι πολύ βαρετό. Στον πρώην μου!
  • Φελίσια: Στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
  • Χρύσα: Στον κ. Αλέξανδρο Λυκουρέζο, γιατί κατά λάθος τον είχα πει Αλέκο στην πρωινή εκπομπή που ήμουν! Τρομοκρατήθηκαν όλοι και μου φώναζαν στο αυτί «Αλέξανδρος»! Ίσως να φοβόμουν πολύ, είναι και ποινικολόγος, καλύτερα να μην του πω πράγματα που δεν πρέπει.