Έκτακτη ανακοίνωση για την Κάτια Ζυγούλη - Το έμαθε πρώτος ο Σάκης Ρουβάς

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη ανακοίνωση για την Κάτια Ζυγούλη - Το έμαθε πρώτος ο Σάκης Ρουβάς

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΡΤ για την εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη και το πρόσωπο που θα είναι καλεσμένος το Σάββατο 14/11. Πρώτος βέβαια, το έμαθε ο Σάκης Ρουβάς, που βρίσκεται κάθε λεπτό στο πλευρό της γυναίκας του και την στηρίζει.

Το τέλος ωστόσο της εκπομπής της Κάτιας Ζυγούλη είναι οριστικό και η είδηση είναι δυσάρεστη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη

Κόρη της ψηφιακής τεχνολογίας. Βασίλισσα των prints. Εθνικό κεφάλαιο. Η διεθνής Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου μιλάει αποκλειστικά στις «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη», το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020, στις 16:00, στην ΕΡΤ1.

Η εξαιρετική δημιουργός, που με τα εμβληματικά καλειδοσκοπικά, ψηφιακά μοτίβα της άλλαξε για πάντα την ίδια την έννοια του εμπριμέ, μιλάει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση για την πρωτοποριακή της προσέγγιση στη μόδα, την καινοτόμο δουλειά της και τη σημασία της ομαδικής δουλειάς.

Αποκαλύπτει τι χρειάζεται για να επιβληθεί κανείς σήμερα σε μια βιομηχανία απαιτητική και παγκόσμια που δεν χαρίζεται σε κανέναν, την αγάπη της για την Ελλάδα, τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει σήμερα την πολιτιστική της κληρονομιά και το αρχαίο πνεύμα αλλά και το κορίτσι πίσω από την παγκόσμια επιτυχία.

Κάτια Ζυγούλη Ιστορίες μόδας καλεσμένη

Η θρυλική δημοσιογράφος και κριτικός μόδας, Suzy Menkes, μιλάει αποκλειστικά στην εκπομπή και θυμάται τις αρχικές τις αντιδράσεις όταν είχε δει για πρώτη φορά το δημιουργικό όραμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Ακόμη, η εξαιρετική δημοσιογράφος Sarah Mower, επικεφαλής κριτικός μόδας Voguerunway και πρέσβειρα ανερχόμενων ταλέντων του British Fashion Council, μιλώντας και εκείνη αποκλειστικά, αναπολεί τα πρώτα επαγγελματικά βήματα της Κατράντζου στο Λονδίνο, τη σκληρή δουλειά και το πείσμα της Ελληνίδας δημιουργού.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ιδρύτρια και πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, μιλάει για τη γνωριμία και τη συνεργασία της με τη σχεδιάστρια, η οποία οδήγησε σε μια ιστορική, φιλανθρωπική επίδειξη μόδας στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, με αφορμή τα 30 χρόνια της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ο Dryce Lahssan, Fashion Image & Strategy Consultant, στενός συνεργάτης και φίλος της σχεδιάστριας, εξηγεί γιατί πιστεύει ότι η Κατράντζου είναι ουσιαστικά μια «φεμινίστρια» δημιουργός και πώς έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια «λέσχη» γυναικών που φοράνε τις δημιουργίες της παγκοσμίως.

Η δημοσιογράφος Έλις Κις αναφέρεται στην πορεία και στην εξέλιξη της Ελληνίδας σχεδιάστριας, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και μια σειρά από εξαιρετικές συνεργασίες με άλλους οίκους και brands.

Παραλήρημα στο διαδίκτυο με το βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά μέσα από το σπίτι

Παραλήρημα έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δημοσίευσε η Κάτια Ζυγούλη, μέσα από το σπίτι τους με τον Σάκη Ρουβά, αφού «έλιωσε» τους χρήστες ο νεογέννητος τότε γιος τους.

Το μοντέλο μπορεί να θέλει να κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην απασχολεί με την προσωπική της ζωή, ωστόσο στον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράζεται συχνά διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα με την οικογένεια της.

Με αφορμή το νέο μήνα που μπήκε χθες, η Κάτια Ζυγούλη λοιπόν, θέλησε να κάνει τους διαδικτυακούς της φίλους να χαμογελάσουν. Για αυτό και δημοσίευσε ένα βίντεο με πρωταγωνηστεί τον νεογέννητο τότε γιο της, Αλέξανδρο να κάθεται στον καναπέ και να γελάει στη μαμά και τον μπαμπά του.

«Καλό μήνα σε όλους!
Το κάλεσμα για χαμόγελα είναι εδώ!
Σας στέλνω ένα βίντεο του μικρού Αλεξάνδρου με τον Μιχάλη που ξεκαρδίζονται, για να σας ανεβάσω διάθεση!
Τα πρώτα δέκα χαμόγελα που θα ποστάρετε με tag, θα τα ανεβάσω στα stories μου!
Για να σας δω να χαμογελάτε!», έγραψε στη λεζάντα της.

Να πούμε ωστόσο πως το σπίτι του ζευγαριού είναι απλά απίστευτη. Ειδικά ο κήπος με την τεράστια πισίνα.