Άγριες Μέλισσες: Spoiler για το ρόλο της Μαρίας Κίτσου - Φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Πάρτε μια γεύση από τα επόμενα επεισόδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες: Spoiler για το ρόλο της Μαρίας Κίτσου - Φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Η πλέον αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 είναι αναμφίβολα οι Άγριες Μέλισσες. Επειδή ξέρουμε ότι ανυπομονείτε για τα καινούργια επεισόδια της επόμενης εβδομάδας, σας έχουμε spoiler με φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

Η Ελένη μαζί με τις άλλες κρατούμενες προσπαθούν να γλιτώσουν από τους χωροφύλακες. Μία από αυτές όμως αποφασίσει να θυσιαστεί για τις υπόλοιπες προκαλώντας την έκπληξη όλων. Το ερώτημα όμως είναι αν αυτή η θυσία καταφέρει τελικά να γίνει σανίδα σωτηρίας για την Ελένη και τις άλλες δυο κρατούμενες.

Η Ελένη, είναι φανερά στεναχωρημένη με τον θάνατο της Φωτεινής και αποχαιρετά τη Χριστίνα που φεύγει με τον Νικόλα. Η Χατζίδου και η Ελένη μένουν μόνες τους και προσπαθούν να βρουν μια λύση με το τι τελικά θα κάνουν. Ο Βόσκαρης δεν έχει κανένα σύμμαχο πια και ταυτόχρονα κινδυνεύει να χάσει και τη θέση του. Φόβος στις Άγριες Μέλισσες με την οργή της Ελένης!

Το fan page agriesmelissesfp της σειράς έβγαλε στην φόρα φωτογραφίες με την Ελένη μετά την απόδραση αλλά και από το νοσοκομείο με τον Λάμπρο και το γιατρό της. Στο νοσοκομείο θα βρεθεί λόγω του τραυματισμού της ενώ παράλληλα προσπαθεί να σώσει την κόρη του υπουργού που τελικά θα είναι το κλειδί της ελευθερίας της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια:

άγριες μέλισσες spoiler φωτογραφία από το νοσοκομείο

άγριες μέλισσες spoiler φωτογραφίες

άγριες μέλισσες spoiler

Σπύρος Σταμούλης: Όλες οι εξελίξεις για τις Άγριες Μέλισσες από τον εισαγγελέα της σειράς

Στη κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Σπύρος Σταμούλης, ο εισαγγελέας από τις Άγριες Μέλισσες και αποκάλυψε πολλά για την σειρά που έχει καθηλώσει πολλούς.

«Είχα ήδη γνωστούς και φίλους που έπαιζαν στις Άγριες Μέλισσες. Από πέρυσι ήθελα να συμμετέχω. Έστειλα το βιογραφικό μου και για καλή μου τύχη οι συντελεστές είχαν ήδη δει προηγούμενες δουλειές μου. Δεν είχαν δει μόνο την δουλειά μου στο “Κόκκινο Ποτάμι”, αλλά και τη ζωή του Καποδίστρια που έπαιζα στον κεντρικό ρόλο. Τον Αλέξη δεν τον ενδιαφέρει να μπει στην οικογένεια του Δούκα, τον ενδιαφέρει η Πηνελόπη.

Θέλει να την πάρει από αυτή την οικογένεια και να την βοηθήσει να εξελιχθεί σαν άνθρωπος και σαν γυναίκα και να μπορέσουν να ζήσουν μαζί. Η Πηνελόπη είναι πολύ καταπιεσμένη, ο Αλέξης το έχει καταλάβει, έχει δει κάποια στοιχεία πάνω της που του αρέσουν πάρα πολύ. Πιστεύω πάντα η Πηνελόπη θα έχει συναισθήματα για τον Μελέτη, ίσως στο τέλος την χάσει», είπε ο Σπύρος Σταμούλης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός: «Η οικογένειά μου οι περισσότεροι ασχολούνται με την ναυτιλία, εγώ έχω τελειώσει οικονομικά, έχω κάνει μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά. Παράλληλα είχα την τύχη να περάσω στη δραματική του Εθνικού, αλλά πάντα το απέφευγα. Με τρόμαζε πάρα πολύ η ζωή ενός ηθοποιού. Οι γονείς μου δεν ήθελαν, αλλά με στήριξαν».