Άγριες Μέλισσες 16/11: Συγκλονίζει το Διαφάνι η εξαφάνιση του Στέργιου

Όλες οι εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες 16/11: Συγκλονίζει το Διαφάνι η εξαφάνιση του Στέργιου

Σοκάρουν οι εξελίξεις που έδειξε το Πρωινό στο σημερινό επεισόδιο Άγριες Μέλισσες, με την εξαφάνιση του μικρού Στέργιου από το Διαφάνι να συγκλονίζει το χωριό.

Η αποφυλάκιση της Ελένης και η επιστροφή της στο χωριό ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων και οργή στην οικογένεια των Σεβαστών. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στο Πρωινό, ο Λάμπρος νιώθει ανακούφιση που η Ελένη είναι επιτέλους ελεύθερη ωστόσο έχει κάποια ερωτηματικά που τον βασανίζουν σχετικά με τα όσα πέρασε η αγαπημένη του στην φυλακή .

Στο αρχοντικό της οικογένειας των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός, ένταση και οργή για την Ελένη που είναι ελεύθερη και κυκλοφορεί στο χωριό. Η Ασημίνα νιώθει χαρά και ικανοποίηση που δόθηκε χάρη στην αδελφή της και επιτέλους επέστρεψε η Ελένη στο Διαφάνι. Ο Δούκας με τον Μελέτη συναντούν την Ελένη και της θέτουν τελεσίγραφο και της ζητούν να φύγει από το χωριό δίνοντας της μία διορία λίγων ωρών. Η μεγάλη αδελφή Σταμίρη αρνείται και ξεσπά ένας νέος πόλεμος ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Δείτε εδώ ποια πεθαίνει.

Μία εξαφάνιση μυστήριο θα συγκλονίσει το Διαφάνι, όταν θα χαθεί ο μικρός Σέργιος Σεβαστός. Ο γιος της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα εξαφανιστεί με τους Σεβαστούς να φτάνουν στο σημείο να κατηγορούν την Ελένη ως υπαίτια για την εξαφάνιση του μικρού αγοριού. Βέβαια, η Λενιώ σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται στην συγκεκριμένη εξαφάνιση ωστόσο θα προσπαθήσει να βοηθήσει στον εντοπισμό για την εύρεση του παιδιού.

Χαμός στο Διαφάνι - Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος χάνουν το παιδί τους

Κανονικός χαμός πρόκειται να επικρατήσει από εδώ και στο εξής στο Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες καθώς μία είδηση που θα μάθει ο μικρός Σέργιος για την Ελένη θα τον κάνει να εξαφανιστεί από το χωριό και την Ασημίνα με τον Νικηφόρο να νομίζουν πως έχασαν το παιδί τους.

Η Δρόσω μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες με τις νέες αποφάσεις που πήρε για τη ζωή της ενώ ο Τάκης κάνει μια σοκαριστική ανακάλυψη για εκείνη. Ο Δούκας ζητά απ’ όλους να επιστραφεί στα χέρια του η περιουσία κι αυτήν τη φορά επίσημα. Θα υπογράψει ο Νικηφόρος ή θα φτάσει στα όριά της τη σύγκρουση με τον πατέρα του;

Το μυστικό του Μελέτη και του Κωνσταντή, για τις παράνομες δραστηριότητές τους, θα αποκαλυφθεί από κάποιον που μπορεί να τους δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Η Ελένη μαζί με τις άλλες κρατούμενες προσπαθούν να γλιτώσουν από τους χωροφύλακες και μια εξ’ αυτών θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Θα μπορέσει, όμως, η θυσία της να γίνει σανίδα σωτηρίας για την Ελένη και τις άλλες δυο;

Την ίδια ώρα ο μικρός Σέργιος φοβάται και δεν θέλει να δει την θεία του με τα spoilers να θέλουν τον μικρό να εξαφανίζεται από το Διαφάνι.